Altmuligt > Elektronik > Elektriske tandbørster

Den bedste elektrisk tandbørste i 2021

Mads Phikamphon

Alle de elektriske tandbørster herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste elektrisk tandbørste Oral-B Genius 10100S White. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Oral-B Genius 10100S White

Oral-B Genius 10100S White

🥇 den bedst anmeldte elektrisk tandbørste

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

895 DKK hos ProShop
998 DKK hos Whiteaway
998 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny elektrisk tandbørste, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange elektriske tandbørster har vi sat vores robot til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 47 over de bedste elektriske tandbørster👍

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste elektrisk tandbørste til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge elektrisk tandbørste. I listen her svinger prisen fx. fra 215,- DKK for den billigste elektrisk tandbørste til 1610,- DKK for den dyreste elektrisk tandbørste.

Opladning og børstehoveder

Som du nok allerede er bevidst om, så har de fleste elektriske tandbørster et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb.

Hvis der ikke følger en passende stak batterier med, så skal du lige overveje om du evt. skal købe lidt batterier med samtidigt med at du køber din nye elektrisk tandbørste.

En del elektriske tandbørster bruger i øvrigt børstehoveder som skal skiftes efter behov, så det er sikkert en god ide at købe ekstra med når du køber din nye elektrisk tandbørste.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste elektrisk tandbørste

For at kunne finde den bedste elektrisk tandbørste, så har vi udvalgt 47 forskellige modeller.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 80.313 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte elektrisk tandbørste.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange elektriske tandbørster. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste elektrisk tandbørste.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste elektrisk tandbørste

Bedst anmeldt af de elektriske tandbørster er Oral-B Genius 10100S White. Lige nu står den til 895 DKK hos ProShop. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr elektrisk tandbørste. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for elektriske tandbørster.

Oral-B Genius 10100S White

Oral-B Genius 10100S White

🥇 den bedst anmeldte elektrisk tandbørste

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

895 DKK hos ProShop
998 DKK hos Whiteaway
998 DKK hos Skousen

Vildt nok er blot 0% af Oral-B Genius 10100S White anmeldelserne i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Oral-B Pro 600 Cross Action ORange. Lige nu står den til 215 DKK hos ProShop. Helt sikkert en noget andet pris end Oral-B Genius 10100S White som blev fremhævet lige før.

Oral-B Pro 600 Cross Action ORange

Oral-B Pro 600 Cross Action ORange

🥈 den bedst anmeldte billige elektrisk tandbørste
🥉 den billigste elektrisk tandbørste

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

215 DKK hos ProShop
284 DKK hos Whiteaway
284 DKK hos Skousen

Oral-B Pro 600 Cross Action ORange anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Den billige Oral-B Pro 600 Cross Action ORange koster netop nu 680 DKK mindre end Oral-B Genius 10100S White. Det svarer til du sparer 76%👍 Men uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at de to elektriske tandbørster ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste elektrisk tandbørste med de andre elektriske tandbørster, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er Oral-B Genius 10100S White virkelig en del bedre anmeldt end de andre modeller. Oral-B Genius 10100S White er de blå barer, mens gennemsnittet for alle de elektriske tandbørster er gråt.Det billigere alternativ Oral-B Pro 600 Cross Action ORange er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Oral-B Pro 600 Cross Action ORange er her de blå barer.Det er ikke blot indefor elektriske tandbørster at mærket Oral-B klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som elektriske tandbørster.

Elektriske tandbørster drivmidler

En del folk synes det er vigtigt at den nye elektrisk tandbørste model har et bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste herunder med de bedste elektrisk tandbørste modeller med forskellige drivmidler:

Hvad der er det bedste drivmiddel afhænger af hvilke behov du har. Dvs. man kan ikke uden videre sige at en type elektriske tandbørster er et bedre valg end andre typer.

Den bedst anmeldte elektrisk elektrisk tandbørste

Den bedst anmeldte elektrisk elektrisk tandbørste vi har kunne finde finde er en Oral-B Genius 10100S White. Den står for tiden lige nu til 895 DKK hos ProShop.

Oral-B Genius 10100S White

Oral-B Genius 10100S White

🥇 den bedst anmeldte elektrisk tandbørste

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

895 DKK hos ProShop
998 DKK hos Whiteaway
998 DKK hos Skousen

Vildt nok er blot 0% af Oral-B Genius 10100S White anmeldelserne i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👍Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste elektrisk tandbørste herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode elektriske tandbørster. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
Oral-B Eltandbørste Pro 760 Black

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste elektriske tandbørster har vi Oral-B Eltandbørste Pro 760 Black. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner og fantastisk nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 438 DKK.Oral-B Eltandbørste Oral B Pro 1 200 SensiUltraThin

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Oral-B Eltandbørste Oral B Pro 1 200 SensiUltraThin 5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 157 DKK.Xiaomi Oclean X

5.05 stjerner

Xiaomi Oclean X er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 401 DKK hos ProShop.Oral-B PRO-2 2200STANDBøRSTE

5.05 stjerner

Oral-B PRO-2 2200STANDBøRSTE er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 499 DKK hos Elgiganten.Oral-B Eltandbørste Pro 2700

4.85 stjerner

Oral-B Eltandbørste Pro 2700 ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har utrolige 99% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 390 DKK.Philips Sonicare EasyClean Eltandbørste

4.85 stjerner

Philips Sonicare EasyClean Eltandbørste ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 299 DKK.Oral-B Eltandbørste Genius 8100S

4.85 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Oral-B Eltandbørste Genius 8100S. I anmeldelserne får den 4.8 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 966 DKK.Oral-B Vitality 100 Kids Frozentandbørste Gavesæt 309512

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Oral-B Vitality 100 Kids Frozentandbørste Gavesæt 309512. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 96% er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 199 DKK.Oral B Oral-B Eltandbørste Til Børn Frozen 2

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Oral B Oral-B Eltandbørste Til Børn Frozen 2. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos Computersalg. Der står den til 157 DKK.Braun Oral-B IO Series 8N White Alabaster

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Braun Oral-B IO Series 8N White Alabaster. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 1610 DKK.Et par elektrisk tandbørste modeller mere

Udover de spændende elektriske tandbørster herover, så har vi checket anmeldelser for en sjat modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Her er 29 af de andre modeller vi har checket anmeldelser for.

Måske ikke så overraskende, så er der modeller som får helt ned til under 3 stjerner i anmeldelserne.

4.7Oral-B Stages Power Frozen
4.7Oral-B Smart 5900 CrossAction Duo
4.7Oral-B Smart 4200W White
4.7Oral-B Eltandbørste Pro 790 Double Body
4.7Oral-B Eltandbørste Smart Expert Limited Design Edition
4.7Oral-B Junior Green
4.7Oral-B IO Series 7N White
4.7Oral-B Oral B IO Series 9STANDBøRSTE 307556
4.6Philips Eltandbørste DiamondClean
4.6Philips HX6803/04
4.6Philips Sonicare Eltandbørste Til Børn
4.6Oral-B PRO 700 CrossAction
4.6Oral-B Eltandbørste Pulsonic Slim 1000
4.6Oral-B Eltandbørste Genius 8000N Silver
4.6Philips Eltandbørste Sonicare 2 Series
4.6Oral-B PRO-2 2400NTANDBøRSTE
4.5Oral-B Eltandbørste Genius X Special Edition
4.5Oral-B Smart 4900 Cross Action
4.5Oral-B Smart 4 4500TANDBøRSTE Gavesæt SMART4500
4.5Oral-B PRO-2 2400NTANDBøRSTE
4.4Philips HX6800/04
4.4Oral B Oral-B Pro 2 2000 Eltandbørste
4.4Philips HX6802/04
4.3Oral-B Vitality 100 Kids Star Warstandbørste
4.3Oral-B PRO 970TANDBøRSTE
4.2Philips HX6806/04
3.9Oral-B Eltandbørste AdvancePower Kids
3.8Oral-B Vitality 100 White
2.5Oral-B Vitality 100 White

Læs mere

Røremaskiner

Røremaskiner

De bedst anmeldte røremaskiner. Priser fra 1118 DKK.

Blendere

Blendere

Alle de bedste blendere. Fremragende blendere fra 92 DKK.

Stavblendere

Stavblendere

De bedste modeller. Priser fra 129 DKK.

Brødristere

Brødristere

De bedst anmeldte brødristere. Priser fra 52 DKK.

Dehydratorer

Dehydratorer

Alle de bedste dehydratorer. Fremragende dehydratorer fra 409 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*