Altmuligt > Elektronik > Elkedler

Den bedste elkedel i 2021

Mads Phikamphon

Alle elkedlerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er OBH Bronx Kettle den bedste elkedel. Hvorfor den er den bedste elkedel kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

OBH Bronx Kettle

OBH Bronx Kettle

🥇 den bedst anmeldte elkedel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

327 DKK hos Coolshop
327 DKK hos Whiteaway
327 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for elkedel, så derfor har vi valgt en del elkedler der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 131 liste med de bedst anmeldte elkedler.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en elkedel der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye elkedel til en god pris.

En del folk går efter en elkedel fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton.

Hvis du er på jagt efter en helt bestemt slags en er det måske værd at kigge på en retro elkedel.

Din nye elkedel skal ret sikkert i en af dine stikkontakter. Du bør derfor kigge efter at stikket passer ind såfremt du går efter at købe din nye elkedel i en webshop i udlandet.

Design af elkedler

Udover anmeldelserne, så skal du også tænke over designet af din nye elkedel. For mange er det jo vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså tænke på om farve og materialer matcher dit køkken. Hvis den ikke passer ind, så bør du måske overveje en anden elkedel.

Til sidste bør du også tænke på præcis hvordan det vil være at gøre din nye elkedel ren og pæn. Afhængig af designet, så kan elkedlen nemlig være mere eller mindre besværlig at rengøre.

Sådan finder vi den bedste elkedel

For at finde frem til den allerbedste elkedel har vi udvalgt 131 forskellige elkedler fra store mærker som Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton.

Herefter har Find Hold robotten fundet 60.832 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte elkedel.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste elkedel.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste elkedel

Bedst anmeldt af elkedlerne er OBH Bronx Kettle. Lige nu står den til 327 DKK hos Coolshop.

OBH Bronx Kettle

OBH Bronx Kettle

🥇 den bedst anmeldte elkedel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

327 DKK hos Coolshop
327 DKK hos Whiteaway
327 DKK hos Skousen

Kigger vi på OBH Bronx Kettle anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Såfremt vi tager og sammenligner den bedste elkedel med de andre elkedel modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af OBH Bronx Kettle en del bedre end anmeldelserne af de andre elkedler. OBH Bronx Kettle er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Det er ikke blot indefor elkedler at OBH klarer sig særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som elkedler, juicepressere, foodprocessore og varmetæpper.

Elkedler fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en elkedel fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte elkedler fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte elkedel.

Baseret på de forskellige Bosch elkedler modeller, så får Bosch CompactClass Mint Turquoise/black Gray 2200 W de bedst anmeldelser. ProShop har den or tiden til 263 DKK.

Checker vi Bosch CompactClass Mint Turquoise/black Gray 2200 W anmeldelserne, så har vi lidt vilde 97% på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på KitchenAid modellerne, så får KitchenAid 1.5 L FR PEARL de bedst anmeldelser. Elgiganten har den netop nu til 1499 DKK.Udfra de forskellige SMEG elkedler modeller, så får Smeg Retro 50 S Style flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi den til 1448 DKK hos Computersalg.

Hele 88% af anmeldelserne af Smeg Retro 50 S Style er på 4-5 stjerner.Udfra de forskellige Stelton elkedler modeller, så får Stelton Emma Blå flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi den til 808 DKK hos Kitchentime.Elkedler i flere materialer

En del folk mener det er afgørende at deres nye elkedel er lavet af et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste elkedel modeller i forskellige materialer såsom glas.

Den bedst anmeldte glaselkedel

Den allerbedst anmeldte elkedel i glas vi har fundet frem til er en Adler Premium 2200 W. Den står for tiden til 118 DKK hos ProShop.

Adler Premium 2200 W

Adler Premium 2200 W

4.64.5 stjerner baseret på 592 anmeldelser

118 DKK hos ProShop

Adler Premium 2200 W anmeldelserne ligger i den gode ende. Glimrende 89% er på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste elkedel

Ved siden af den bedste elkedel lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende elkedler. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Philips Kettle HD9352/80 Standard Stainless Steel Metal 2200 W

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste elkedler har vi Philips Kettle HD9352/80 Standard Stainless Steel Metal 2200 W. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 320 DKK.Philips El-kedel HD4646

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Philips El-kedel HD4646 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller og vildt nok er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 333 DKK.Tefal KI150D Rustfrit Stål 2400 W

5.05 stjerner

Tefal KI150D Rustfrit Stål 2400 W får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 379 DKK.Dualit Mini

5.05 stjerner

Dualit Mini får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 601 DKK.Kenwood Mesmerine ZJM810BK 2200 W

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Kenwood Mesmerine ZJM810BK 2200 W, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der er den på tilbud til 666 DKK.Electrolux EEWA3330

5.05 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Electrolux EEWA3330. Den får 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👍

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 256 DKK. Electrolux EEWA3330 er derved den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Kenwood ZJX650WH

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Kenwood ZJX650WH. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Whiteaway. Der står den til 539 DKK.Siemens TW86103P

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Siemens TW86103P. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos Computersalg. Der står den til 450 DKK.Bosch CompactClass Mint Turquoise/black Gray 2200 W

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Bosch CompactClass Mint Turquoise/black Gray 2200 W. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt godt, da glimrende 97% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner👍

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 263 DKK.Bosch TWK7500K Rosa 2200 W

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Bosch TWK7500K Rosa 2200 W. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 304 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 120 af de andre elkedel modeller vi har samlet anmeldelser for har vi i listen her:

Lidt skræmmende så er der elkedler modeller som får helt ned til under dårlige 3 stjerner i anmeldelserne.

4.7Melitta Look Aqua Deluxe 2.0
4.7Bosch TWK8611P
4.7KitchenAid 1.5 L FR PEARL
4.7Philips El-kedel HD4646
4.7KitchenAid MIDLINE1.7 L
4.7OBH Nordica Color Glow 6407
4.7KitchenAid 1222EAC
4.6Russell Hobbs Textures Plus
4.6Bosch TWK8613P
4.6Braun Multiquick 3 WK300
4.6Philips HD9350/90
4.6KitchenAid 1.5 L
4.6ADLER AD 1234
4.6Delonghi Icona VINTAGEKBOV2001.GR
4.6Unold 18575 0.5L Rustfrit Stål/sort 1000 W
4.6Bosch TWK3A011
4.6Siemens TW86104P Tranebærs-rød/sort 2400 W
4.6KitchenAid Artisan El-kedel Grafit Metal
4.6KitchenAid Artisan El-kedel Rød Metal
4.6Bosch ComfortLine El-Kedel 1.7L
4.6Bosch ComfortLine Rød/anthracit 2400 W
4.6Melitta Prime Aqua
4.6Bosch Stål
4.6Bosch Grå
4.6Braun PurEase WK 3110 White 3000 W
4.6Braun WK3100WH
4.6Philips HD9359/90
4.6Ariete Moderna 2854
4.6Adler Premium 2200 W
4.6Russell Hobbs RH2436070
4.6Philips HD9348/10
4.5Wilfa WK-6 1.7L Stål
4.5Coop Stål/sort
4.5Russell Hobbs Retro Cream
4.5Russell Hobbs Retro Black
4.5Smeg Retro 50 S Style
4.5Philips HD9305/20
4.5Graef WK6 Vandkoger 1.5L
4.5KitchenAid 1222EER
4.5Russell Hobbs Compact Home Kettle St Steel
4.5Bestron Roses 1785 W
4.5Tristar WK-1325
4.5Russell Hobbs Colours Plus Mini Kettle Red
4.5Smeg 50 S STYLEKLF03
4.5WMF KitchenMinis Kettle Vario Glass 1.0 L.1900 W
4.5Sage Soft Top Luxe
4.5Sage Appliances Wasserkocher Mit Warmhaltefunktion
4.5Breville 203046
4.4Coop Sort/stål
4.4KitchenAid Stål
4.4Russell Hobbs Elegance
4.4OBH Nordica Kettle Dome
4.4ADLER Kettle MS 1236C
4.4Graef WK 403 Kettle Red Rød 2015 W
4.4Cloer 4120 Black Mat 2000 W
4.4WMF Kitchen MINIS61110046
4.4Tefal Express KI 240D Control Børstet Rustfrit Stål/sort 2400 W
4.4Russell Hobbs Purity Kettle 22850-70 2200 W
4.4Russell Hobbs 21150-70
4.4Bosch Electric Kettle Stål 2200 W
4.4Russell Hobbs Adventure Børstet Rustfrit Stål 2400 W
4.4Ariete Vintage 2877
4.4Ariete VINTAGE286904 Grøn
4.4Bosch DesignLine 2400 W
4.4Emerio WK-123131
4.3Wilfa WKR-2000B Spring
4.3Kenwood ZJX650BK
4.3KitchenAid El-kedel Crème 1.7 L
4.3Bomann WK 5011 CB 2200 W
4.3Braun Sommelier
4.3Profi Cook WKS 1123
4.3Russell Hobbs My Breakfast 25070-70 2200 W
4.3Ariete VINTAGE286903
4.3WMF LONO1.7L
4.3585 Clatronic WK 3691TRåDLøS
4.3Adler Premium 2200 W
4.2Wilfa WKR-2000W Spring
4.2Kenwood ZJX650RD
4.2Braun WK300
4.2Cloer 4700 1800 W
4.2Cloer 4720 Sort/rustfrit Stål 1800 W
4.2Graef WK402 1.0L
4.2Braun PurEase WK3000 Black 2200 W
4.1Eva Solo Vandkoger Black 1.5 L
4.1Grundig WK 5620 Rustfrit Stål/sort 2200 W
4.1Bosch DesignLine Rustfrit Stål/sort 2400 W
4.1Ariete Classica 2864/26 Bronze 2000 W
4.0Wilfa WKD2200S
4.0OBH Centric Inox 6408
4.0Electrolux EEWA7700
4.0Coop Mat
4.0Tefal Safe To Touch
4.0OBH Nordica Tekokare Magic Tea
4.0Gastronoma Termo-Boil
4.0Nedis | 1.8 L | Soft-Touch | Grå
4.0Clatronic WKR 3624 Kettle 1000 W
4.0Smeg 50 S STYLEKLF03GOEU
4.0Wilfa CWK-2000S
4.0Wilfa WKG-2200S
3.9Bomann WKS 1356 CB Rustfrit Stål 2200 W
3.8Stelton Emma Blå
3.8Stelton Emma Grå
3.8Stelton EM77 El-Kedel 1.5 Liter
3.8Clatronic WKS 3288 2200 W
3.8Nedis KAWK520EGY Kettle Grey Grå 2200 W
3.8Esperanza VICTORIA Kettle Green Grøn 1800 W
3.7DeLonghi Kettle Yellow Gul 3000 W
3.7Cloer Cool Wall
3.7Bosch TWK3A051
3.7Gastroback Mini
3.7Nedis KAWK520EWT Kettle White 2200 W
3.7Wilfa CLASSICCWK2000TC
3.6DeLonghi Active Line Intens 2000 W
3.5Stelton Emma
3.5Philips HD9340/00
3.5Sencor SWK 1812BL Kettle Blue Blå 2000 W
3.0WMF Lono 2-IN-161110083
3.0Wilfa WKW-5S
3.0Profi Cook 501107
2.5Mesko Electric Kettle 2200 W

Læs mere

Kaffekværne

Kaffekværne

Alle de allerbedste kaffekværn modeller. Fremragende kaffekværne fra 151 DKK.

Dampstrygejern

Dampstrygejern

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampstrygejern fra 99 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

De bedst anmeldte dampstation modeller. Fremragende dampstationer fra 419 DKK.

Hånddampere

Hånddampere

Alle de allerbedste hånddamper modeller. Fremragende hånddampere fra 199 DKK.

Kombiovne

Kombiovne

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kombiovne fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*