Altmuligt > Elektronik > Elkedler

Den bedste elkedel i 2021

Mads Phikamphon

Alle elkedlerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er OBH Bronx Kettle den bedste elkedel. Hvorfor den er den bedste elkedel kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

OBH Bronx Kettle

OBH Bronx Kettle

🥇 den bedst anmeldte elkedel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

399 DKK hos Coolshop
499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for elkedel, så derfor har vi valgt en del elkedler der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 192 liste med de bedst anmeldte elkedler.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en elkedel der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye elkedel til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en elkedel. I listen her svinger priserne fra fornuftige 71,- DKK for den billigste elkedel til 720,- DKK for den dyreste elkedel.

Mange går efter en elkedel fra et bestemt mærke. Vi har derfor kigget på de bedste modeller fra store mærker som Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton.

Søger du efter en særlig slags en elkedel, så kan du overveje en retro elkedel.

Din nye elkedel skal temmeligt stikkert en tur i en stikkontakt, så du skal kigge efter at stikket matcher såfremt du går efter at købe din elkedel i en udenlandsk webshop.

Design af elkedler

Udover anmeldelserne, så skal du også tænke over designet af din nye elkedel. For mange er det jo vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså tænke på om farve og materialer matcher dit køkken. Hvis den ikke passer ind, så bør du måske overveje en anden elkedel.

Til sidste bør du også tænke på præcis hvordan det vil være at gøre din nye elkedel ren og pæn. Afhængig af designet, så kan elkedlen nemlig være mere eller mindre besværlig at rengøre.

Sådan finder vi den bedste elkedel

For at finde frem til den allerbedste elkedel har vi udvalgt 192 forskellige elkedler fra store mærker som Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton.

Herefter har Find Hold robotten fundet 87.165 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte elkedel.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste elkedel.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste elkedel

Bedst anmeldt af elkedlerne er OBH Bronx Kettle. Lige nu står den til 399 DKK hos Coolshop.

OBH Bronx Kettle

OBH Bronx Kettle

🥇 den bedst anmeldte elkedel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

399 DKK hos Coolshop
499 DKK hos Coop

Kigger vi på OBH Bronx Kettle anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Mesko Electric Kettle Grå 760 W. Lige nu står den til 71 DKK hos Computersalg. En noget andet pris end OBH Bronx Kettle elkedlen herover.

Mesko Electric Kettle Grå 760 W

Mesko Electric Kettle Grå 760 W

🥈 den bedst anmeldte billige elkedel
🥉 den billigste elkedel

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

71 DKK hos Computersalg
73 DKK hos ProShop

Kigger vi på Mesko Electric Kettle Grå 760 W anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Den billige Mesko Electric Kettle Grå 760 W koster lige nu 328 DKK mindre end OBH Bronx Kettle ovenfor. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 82%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to elkedler ikke er de samme modeller.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste elkedel med de andre elkedel modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af OBH Bronx Kettle en del bedre end anmeldelserne af de andre elkedler. OBH Bronx Kettle er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Mesko Electric Kettle Grå 760 W er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder. Mesko Electric Kettle Grå 760 W er her de øverste blå barer.Mærket OBH som den bedste model kommer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som elkedler, foodprocessore, varmetæpper og køkkenvægte.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Mesko.

Mesko fremstår også særdeles godt indefor produkter som fx. elkedler, foodprocessore, varmetæpper og køkkenvægte.

Elkedler fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en elkedel fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte elkedler fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bosch, KitchenAid, SMEG og Stelton. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte elkedel.

Baseret på de forskellige Bosch elkedler modeller, så får Bosch TWK7506 Green Apple 2200 W de bedst anmeldelser. ProShop har den or tiden til 272 DKK.

Checker vi anmeldelserne af Bosch TWK7506 Green Apple 2200 W, så ligger lidt vilde 99% på 4+ stjerner ud af 5.Kigger vi på KitchenAid modellerne, så får KitchenAid 1.5 L FR PEARL de bedst anmeldelser. ProShop har den netop nu til 1621 DKK.

KitchenAid 1.5 L FR PEARL

KitchenAid 1.5 L FR PEARL

4.75 stjerner baseret på 185 anmeldelser

1621 DKK hos ProShop


Udfra de forskellige SMEG elkedler modeller, så får Smeg 50 S STYLEKLF03GOEU flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi den til 1124 DKK hos Elgiganten.

Kigger vi på anmeldelserne af Smeg 50 S STYLEKLF03GOEU, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Udfra de forskellige Stelton elkedler modeller, så får Stelton Emma Grå flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi den til 851 DKK hos Coolshop.Elkedler i flere materialer

En del folk mener det er afgørende at deres nye elkedel er lavet af et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste elkedel modeller i forskellige materialer såsom glas.

Den bedst anmeldte glaselkedel

Den allerbedst anmeldte elkedel i glas vi har fundet frem til er en Russell Hobbs Clarity 2200 W. Den står for tiden til 356 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Russell Hobbs Clarity 2200 W ligger altså i den gode ende. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.10 konkurrenter til bedste elkedel

Ved siden af den bedste elkedel lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende elkedler. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Philips Kettle HD9352/80 Standard Stainless Steel Metal 2200 W

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste elkedler har vi Philips Kettle HD9352/80 Standard Stainless Steel Metal 2200 W. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 358 DKK.Dualit Mini

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Dualit Mini 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller og vildt nok er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 699 DKK.DeLonghi KBLA 2000.W Active Line Sand 2000 W

5.05 stjerner

DeLonghi KBLA 2000.W Active Line Sand 2000 W får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 351 DKK.Kenwood Mesmerine ZJM810BK 2200 W

5.05 stjerner

Kenwood Mesmerine ZJM810BK 2200 W får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 720 DKK.Electrolux EEWA3330

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Electrolux EEWA3330, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og vildt nok er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👍

For tiden er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 630 DKK.Siemens TW86103P

4.85 stjerner

Med i listen har vi også Siemens TW86103P, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner ud af 5

For tiden er den til den billigste pris hos Whiteaway. Der står den til 568 DKK.Bosch TWK7506 Green Apple 2200 W

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Bosch TWK7506 Green Apple 2200 W. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Vi har utrolige 99% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 272 DKK.Bosch TWK7500K Rosa 2200 W

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Bosch TWK7500K Rosa 2200 W. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 255 DKK.Melitta Look Aqua Deluxe 2.0

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Melitta Look Aqua Deluxe 2.0. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 466 DKK.OBH 6420

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også OBH 6420. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Vi har helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 430 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 177 af de andre elkedel modeller vi har samlet anmeldelser for har vi i listen her:

Temmelige skræmmende så er der elkedler modeller som får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner i anmeldelserne😮

4.7Bosch TWK8611P
4.7KitchenAid 1.5 L FR PEARL
4.7Philips El-kedel HD4646
4.7KitchenAid MIDLINE1.7 L
4.7OBH Nordica Color Glow 6407
4.7Russell Hobbs Vandkoger Legacy Floral
4.7DeLonghi Brillante KBJ 2001.BK 2000 W
4.7Bosch TWK8612P StylineGrøn
4.7KitchenAid 1222EAC
4.7Bestron En Vogue 2200 W
4.7DeLonghi Argento Flora KBX2016.GR Grøn 2000 W
4.7Smeg 50 S STYLEKLF03GOEU
4.6Russell Hobbs Textures Plus
4.6Bosch TWK8613P
4.6Philips HD9350/90
4.6KitchenAid 1.5 L
4.6ADLER AD 1234
4.6Delonghi Icona VINTAGEKBOV2001.GR
4.6Unold 18575 0.5L Rustfrit Stål/sort 1000 W
4.6Bosch TWK3A011
4.6Siemens TW86104P Tranebærs-rød/sort 2400 W
4.6Philips HD9334/20
4.6KitchenAid Artisan El-kedel Grafit Metal
4.6KitchenAid Artisan El-kedel Rød Metal
4.6Bosch ComfortLine El-Kedel 1.7L
4.6Bosch ComfortLine Rød/anthracit 2400 W
4.6Melitta Prime Aqua
4.6Bosch Stål
4.6Bosch Grå
4.6Russell Hobbs Bubble El-kedel Rosa 2300W
4.6Braun WK3100WH
4.6Philips HD9359/90
4.6Sage Soft Top Luxe
4.6Russell Hobbs RH2436070
4.6Philips HD9348/10
4.5Wilfa WK-6 1.7L Stål
4.5Coop Stål/sort
4.5Russell Hobbs Retro Cream
4.5Russell Hobbs Retro Black
4.5Smeg Retro 50 S Style
4.5Philips El-kedel HD4646
4.5Severin WK 3482 El-Kedel
4.5Philips HD4646/70 Blå/hvid 2400 W
4.5Philips HD9305/20
4.5Kenwood JKM076 ATOM
4.5KitchenAid 1222EER
4.5Philips Viva Collection Rustfrit Stål 2200 W
4.5Bestron Sweet Dreams 1785 W
4.5Braun PurEase WK 3110 White 3000 W
4.5DeLonghi Argento 2000 W
4.5DeLonghi Argento 2000 W
4.5Russell Hobbs Clarity 2200 W
4.5Ariete Vintage 2877
4.5Russell Hobbs Compact Home Kettle St Steel
4.5Bestron Roses 1785 W
4.5Tristar WK-1325
4.5Ariete Moderna 2854
4.5Russell Hobbs Colours Plus Mini Kettle Red
4.5Russell Hobbs Colours Plus Mini Kettle Grey
4.5Smeg 50 S STYLEKLF03
4.5WMF KitchenMinis Kettle Vario Glass 1.0 L.1900 W
4.5Adler Premium 2200 W
4.5Sage Appliances Wasserkocher Mit Warmhaltefunktion
4.5Breville 203046
4.4Coop Sort/stål
4.4KitchenAid Stål
4.4Russell Hobbs Elegance
4.4OBH Nordica Kettle Dome
4.4ADLER Kettle MS 1236C
4.4Steba WK 21 INOX Rustfrit Stål 2200 W
4.4Grundig WK 5860 Hvid/sort 2400 W
4.4Cloer 4120 Black Mat 2000 W
4.4DeLonghi Brillante KBJ 2001.W 2000 W
4.4WMF Kitchen MINIS61110046
4.4Tefal Express KI 240D Control Børstet Rustfrit Stål/sort 2400 W
4.4Bosch TWK3A013 2400 W
4.4Russell Hobbs Purity Kettle 22850-70 2200 W
4.4Russell Hobbs 21150-70
4.4Philips Daily Collection 2200 W
4.4Braun PurEase WK 3110 BK 3000 W
4.4Bestron COFFEE & TEA 1785 W
4.4Russell Hobbs Adventure Børstet Rustfrit Stål 2400 W
4.4Ariete Vintage 2868
4.4Ariete VINTAGE286904 Grøn
4.4Russell Hobbs 23930-70 Victory Kettle 2400 W
4.4Bosch DesignLine 2400 W
4.4Emerio WK-123131
4.4Logik Elkedel
4.3Wilfa WKR-2000B Spring
4.3Bosch Rød
4.3Braun WK300
4.3KitchenAid El-kedel Crème 1.7 L
4.3Graef WK 403 Kettle Red Rød 2015 W
4.3Bomann WK 5011 CB 2200 W
4.3Grundig WK 4620 2200 W
4.3Adler AD 1225 2000 W
4.3Braun Sommelier
4.3Delonghi Icona VINTAGEKBOV2001.BK
4.3Profi Cook WKS 1123
4.3WMF STELIO61110034
4.3Tristar WK-1331
4.3Russell Hobbs 21600-57 2200 W
4.3Siemens TW71005 -anthracit 2200 W
4.3Russell Hobbs My Breakfast 25070-70 2200 W
4.3Russell Hobbs 23840-70 Travel Compact 1000 W
4.3Ariete VINTAGE286903
4.3WMF LONO1.7L
4.3Ariete Vintage 2877
4.3585 Clatronic WK 3691TRåDLøS
4.3Severin Deluxe Med Temperaturindstilling 1L
4.2Gastroback Color Vision
4.2Cloer 4700 1800 W
4.2WMF STELIO61110035
4.2Graef WK6 Vandkoger 1.5L
4.2Philips HD9340/00
4.2Russell Hobbs Buckingham Dig El-kedel 2400W
4.2Graef WK402 1.0L
4.2Braun PurEase WK3000 Black 2200 W
4.2Ariete VINTAGE286905 Blå
4.2Morphy Richards Evoke
4.2WMF LONO 1.3 L Cromargan 2400 W
4.2Domo Elektro DOMO My Tea Deluxe 3000 W
4.1Kenwood ZJX650BK
4.1Kenwood ZJX650RD
4.1Kenwood ZJX650WH
4.1Eva Solo Vandkoger Black 1.5 L
4.1Grundig WK 5620 Rustfrit Stål/sort 2200 W
4.1Braun WK 500 White 3000 W
4.1Delonghi Icona VINTAGEKBOV2001.BG
4.1Grundig Red Sense WK 6330
4.1Russell Hobbs Buckingham 20460-70 Børstet Stål 2400 W
4.1Bosch DesignLine Rustfrit Stål/sort 2400 W
4.1Ariete Classica 2864/26 Bronze 2000 W
4.1Nedis | 1.8 L | Soft-Touch | Grå
4.1ProfiCook PC-HWS 1145 Hot Water Dispenser 2600 W
4.0Wilfa WKD2200S
4.0WMF Lumero Multi
4.0OBH Centric Inox 6408
4.0Electrolux EEWA7700
4.0Coop Mat
4.0Melitta Prima Aqua 1L
4.0Tefal Safe To Touch
4.0OBH Nordica Tekokare Magic Tea
4.0Xiaomi Mi Smart Kettle
4.0Gastronoma Termo-Boil
4.0Clatronic WKR 3624 Kettle 1000 W
4.0Wilfa CWK-2000S
4.0Wilfa WKG-2200S
3.9Wilfa WKR-2000W Spring
3.9Bomann WKS 1356 CB Rustfrit Stål 2200 W
3.9DeLonghi Active Line Intens 2000 W
3.9Adler Premium 2200 W
3.8Stelton Emma Grå
3.8Stelton EM77 El-Kedel 1.5 Liter
3.8Clatronic WKS 3288 2200 W
3.8Emerio WK-108054
3.8Cloer CL4110 1.7L
3.8Graef Vapo Black
3.8Nedis KAWK520EGY Kettle Grey Grå 2200 W
3.8Nedis KAWK520EPK Kettle Pink Rosa 2200 W
3.8Esperanza VICTORIA Kettle Green Grøn 1800 W
3.7DeLonghi Kettle Yellow Gul 3000 W
3.7Cloer Cool Wall
3.7Bosch TWK3A051
3.7Gastroback Mini
3.7Nedis KAWK520EWT Kettle White 2200 W
3.7Wilfa CLASSICCWK2000TC
3.6Stelton Emma Blå
3.5Stelton Emma
3.5Sencor SWK 1812BL Kettle Blue Blå 2000 W
3.2Stelton Emma
3.2Tristar WK-3375 1.8 Liter 2200 W
3.0WMF Lono 2-IN-161110083
3.0Wilfa WKW-5S
3.0Profi Cook 501107
2.8Bomann WK 3004 CB Kettle White 2200 W
1.0Philips Daily Collection Rustfrit Stål 2200 W

Læs mere

Kaffekværne

Kaffekværne

Alle de allerbedste kaffekværn modeller. Fremragende kaffekværne fra 151 DKK.

Dampstrygejern

Dampstrygejern

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampstrygejern fra 95 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

De bedst anmeldte dampstation modeller. Fremragende dampstationer fra 523 DKK.

Hånddampere

Hånddampere

Alle de allerbedste hånddamper modeller. Fremragende hånddampere fra 222 DKK.

Kombiovne

Kombiovne

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kombiovne fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*