Altmuligt > Radiatorer > Elradiatore

Den bedste elradiator i 2020

Alle elradiatorerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid den bedste elradiator. Nedenfor går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre elradiatore.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny elradiator, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny elradiator, så har robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 8 liste over de bedst anmeldte elradiatore.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye elradiator til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyelradiator. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 499,- DKK for den billigste elradiator til hele 1599,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en elradiator fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Adax.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har de fleste elradiatore modeller et batteri som skal holdes opladt for at du får noget brugbart ud af produktet. Der følger derfor formodentlig en oplader med som skal i stik. Hvis du har købt din elradiator i en udenlandsk butik skal du lige sikre dig at opladerens stik passer i din danske stikkontakt.

Hvordan vi finder den bedste elradiator

For at finde den allerbedste elradiator har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra store mærker som Adax.

Derefter har vores robot fundet 239 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte elradiator.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange elradiatore. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste elradiator.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge elradiator udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste elradiator

Bedst anmeldt af elradiatorerne er Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. Den står lige nu til 851 DKK hos Computersalg.Hvis vi sammenligner den bedste elradiator med de andre elradiatore, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder. Det er tydeligt at Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre modeller. Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Elradiatore fra de store mærker

Mange går efter en elradiator fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra de store mærker.

Der er selvfølgelig adskillige store mærker indefor elradiatore, men for nu nøjes vi med at kigge på modellerne fra Adax.

Ser vi på Adax elradiatorerne, så er den bedst anmeldte Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. Computersalg har den netop nu til 851 DKK.8 konkurrenter

Udover den bedste elradiator herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode elradiatore. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Mill SG2000LED

3.94 stjerner

Lige udenfor de bedste elradiatore har vi Mill SG2000LED. I anmeldelserne får den hele 3.9 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 828 DKK.ADAX CLEA WIFI VARMEPANEL230V 1200W

3.84 stjerner

I anmeldelserne får ADAX CLEA WIFI VARMEPANEL230V 1200W 3.8 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller

Netop nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1599 DKK.Adax Cleamed Wi-fi L 10

3.43.5 stjerner

Tæt på toppen har vi desuden Adax Cleamed Wi-fi L 10, der i anmeldelserne får 3.4 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 1499 DKK.Adax Varmeliste NEO NL08KDT 230V 800W Hvid

3.33.5 stjerner

Adax Varmeliste NEO NL08KDT 230V 800W Hvid får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 3.3 ud 5 stjerner

Den er billigst hos El VVS. Hos El VVS står den til 897 DKK.Calor Mill

1.61.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Calor Mill, der i anmeldelserne får 1.6 stjerner

Den er lige nu billigst hos ProShop, hvor den står til 1298 DKK.Mill MB1200DN

Med på siden her har vi desuden Mill MB1200DN, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er lige nu billigst hos ProShop, hvor den står til 1294 DKK.Mill Steel

Med på siden her har vi ligeså Mill Steel, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Elgiganten, hvor den står til 499 DKK.

Mill Steel er den billigste elradiator i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Olieradiatorer

Olieradiatorer

De bedste olieradiator modeller. Priserne starter på 399 DKK.

Pengeskabe

Pengeskabe

De allerbedste pengeskabe. Priser fra 314 DKK.

Radiatorer

Radiatorer

Alle de bedste radiatorer. Fremragende radiatorer fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*