Altmuligt > Radiatorer > Elradiatore

Den bedste elradiator i 2021

Mads Phikamphon

Alle elradiatorerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid den bedste elradiator. Nedenfor går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre elradiatore.

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

🥇 den bedst anmeldte elradiator

4.34.5 stjerner baseret på 74 anmeldelser

897 DKK hos El VVS

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny elradiator, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny elradiator, så har robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 5 liste over de bedst anmeldte elradiatore.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye elradiator til en rigtig god pris.

Mange folk går efter en elradiator fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Adax.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har de fleste elradiatore et batteri som du skal holde opladt for at du får noget ud af maskineriet. Pga. batterierne, så følger der en oplader med. Opladeren skal du sætte i stik, så husk at sikre dig at opladerens stik matcher en dansk stikkontakt såfremt du køber din elradiator i udlandet.

Hvordan vi finder den bedste elradiator

For at finde den allerbedste elradiator har vi udvalgt 5 forskellige modeller fra store mærker som Adax.

Derefter har vores robot fundet 129 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte elradiator.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange elradiatore. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste elradiator.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge elradiator udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste elradiator

Bedst anmeldt af elradiatorerne er Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. Den står lige nu til 897 DKK hos El VVS.

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

🥇 den bedst anmeldte elradiator

4.34.5 stjerner baseret på 74 anmeldelser

897 DKK hos El VVS

Anmeldelserne af Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid ligger i den gode ende, da hele 88% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Mill Steel. Lige nu står den til 562 DKK hos ProShop.

Mill Steel

Mill Steel

🥈 den bedst anmeldte billige elradiator
🥉 den billigste elradiator

1.01 stjerne baseret på 1 anmeldelser

562 DKK hos ProShop

Utroligt nok er kun 100% af Mill Steel anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner.Den billige Mill Steel koster lige nu 335 DKK mindre end Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. Du kan med andre ord spare 37%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to elradiatore ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste elradiator med de andre elradiatore, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder. Det er tydeligt at Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre modeller. Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Mill Steel er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Mill Steel er her de øverste blå barer).Mærket Adax som den bedste elradiator kommer fra fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som elradiatore.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Mill. Mill klarer sig også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. elradiatore.

Elradiatore fra de store mærker

Mange går efter en elradiator fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra de store mærker.

Der er selvfølgelig adskillige store mærker indefor elradiatore, men for nu nøjes vi med at kigge på modellerne fra Adax.

Ser vi på Adax elradiatorerne, så er den bedst anmeldte Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. El VVS har den netop nu til 897 DKK.

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid

🥇 den bedst anmeldte elradiator

4.34.5 stjerner baseret på 74 anmeldelser

897 DKK hos El VVS

Anmeldelserne af Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid ligger i den gode ende, da hele 88% er på 4+ ud af 5 stjerner.Elradiatore materialer

Mange folk synes det er vigtigt at deres nye elradiator er lavet af et bestemt materiale, så derfor har vi lavet listen her med de bedste elradiatore i forskellige materialer som fx. glas.

Den bedst anmeldte elradiator i glas

Den bedst anmeldte elradiator i glas vi har kunne finde er en Calor Mill. Den står netop nu til 1057 DKK hos ProShop.

Calor Mill

Calor Mill

4.04 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1057 DKK hos ProShop


5 konkurrenter

Udover den bedste elradiator herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode elradiatore. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Calor Mill

4.04 stjerner

Lige udenfor de bedste elradiatore har vi Calor Mill. I anmeldelserne får den hele 4 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 1057 DKK.Adax Varmeliste NEO NL08KDT 230V 800W Hvid

3.94 stjerner

I anmeldelserne får Adax Varmeliste NEO NL08KDT 230V 800W Hvid 3.9 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller

Netop nu er den billigst hos El VVS. Der står den til 887 DKK.Adax Cleamed Wi-fi L 10

3.43.5 stjerner

Tæt på toppen har vi desuden Adax Cleamed Wi-fi L 10, der i anmeldelserne får 3.4 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 1199 DKK.
Læs mere

Olieradiatorer

Olieradiatorer

Alle de bedste olieradiatorer. Fremragende olieradiatorer fra 1032 DKK.

Pengeskabe

Pengeskabe

De bedste pengeskab modeller. Priserne starter på 78 DKK.

Radiatorer

Radiatorer

De allerbedste radiatorer. Priser fra 519 DKK.

Regnvandstønder

Regnvandstønder

Alle de bedste regnvandstønder. Fremragende regnvandstønder fra 1299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*