Altmuligt > Hvidevarer > Emhætter

De bedste emhætter i 2021

Mads Phikamphon

Alle emhættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af anmeldelser, så er den bedste emhætte Gorenje WHC523E15X. Hvorfor den er den bedste emhætte ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Leder du efter en bestemt type emhætte, så ser vi også nærmere på indbygningsemhætter og udtræksemhætter længere nede på denne side.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3145 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for emhætte, så derfor har vi fundet en masse emhætter der allesammen får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedst anmeldte emhætter.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en emhætte der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye emhætte.

Det store emhætte valg

Der findes flere forskellige typer emhætter, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer emhætter. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige emhætte.

Nogen af de typer emhætter du kan overveje er indbygningsemhætter og udtræksemhætter.

I gennemsnit ligger prisen på indbygningsemhætter omkring 2600 DKK og udtræksemhætter omkring 2200 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for enhver type emhætte er der en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du ikke lige har penge til din ny emhætte kan du evt. kigge på en brugt model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer emhætter, så kan du trygt læse videre på denne side. Lige herunder kigger vi nemlig på de bedste af de 111 emhætter vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Udover at se på de flere forskellige typer emhætter, så tager vi også et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som Eico, Gorenje, Siemens og Thermex.

Sådan finder vi frem til den bedste emhætte

For at kunne finde den allerbedste emhætte, så har vi udvalgt 111 forskellige modeller fra populære mærker som Eico, Gorenje, Siemens og Thermex.

Efter vi har udvalgt emhættene har vores robot fundet 1.136 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække folks forskellige behov, så har vi checket mange typer emhætter. Fx. har vi set på indbygningsemhætter og udtræksemhætter.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste emhætte.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge emhætte udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Fuldstændig ligesom de fleste andre slags hvidevarer, så skal din nye emhætte sættes i stik for at kunne virke. Der er nok ikke nogen som regner med du køber så tung ting i en udenlandsk butik - men hvis du gør, så bør du nok lige huske at sikre dig at stikket fungerer sammen med din stikkontakt.

Den bedste emhætte

Bedst anmeldt af alle emhættene er Gorenje WHC523E15X. Den er den bedst anmeldte emhætte på tværs af alle typer emhætter. Lige nu står den til 3145 DKK hos Wupti.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3145 DKK hos Wupti

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Gorenje WHC523E15X på triste 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje EICO CH MY 60 SS. Lige nu står den til 1319 DKK hos Elgiganten.

EICO CH MY 60 SS

EICO CH MY 60 SS

🥈 den bedst anmeldte billige emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1319 DKK hos Elgiganten
1519 DKK hos Wupti

Vildt nok er kun 0% af EICO CH MY 60 SS anmeldelserne i den triste ende med 1-2 stjerner👍Den billige EICO CH MY 60 SS koster netop nu 1826 DKK mindre end Gorenje WHC523E15X. Med andre ord kan du spare 58%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to emhætter ikke er ens.

Det er ikke blot indefor emhætter at mærket Gorenje fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som kombiovne, kogeplader, emhætter og gaskomfurer.

I modsætning til den bedste emhætte så kommer den allerbedste billige model fra mærket EICO.

EICO klarer sig ligeså fremragende indefor kategorier som kombiovne, kogeplader, emhætter og gaskomfurer.

Den bedst anmeldte indbygningsemhætte

Af de indbygningsemhætter vi har kigget på er den bedst anmeldte Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm. Lige nu står den til 7999 DKK hos Wupti.

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm på triste 1-2 stjerner.Hvis du vil checke de andre indbygningsemhætte modeller, så kan du se dem her.

Den bedst anmeldte udtræksemhætte

Af de udtræksemhætter vi har kigget på er den bedst anmeldte Eico 6327 HOOD Elite 14 LUX Grix 90 X. Lige nu står den til 2076 DKK hos Elgiganten.

Eico 6327 HOOD Elite 14 LUX Grix 90 X anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis du vil checke de andre udtræksemhætte modeller, så kan du se dem her.

Emhætter fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter en emhætte fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte emhætter fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Eico, Gorenje, Siemens og Thermex. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte emhætte.

Baseret på de forskellige Eico modeller, så er EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 bedst anmeldt. For tiden har vi EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 til 11111 DKK hos Elgiganten.

EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Baseret på de forskellige Gorenje modeller, så er Gorenje WHC523E15X bedst anmeldt. For tiden har vi Gorenje WHC523E15X til 3145 DKK hos Wupti.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3145 DKK hos Wupti

Meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Gorenje WHC523E15X i bunden med 1 eller 2 stjerner.Baseret på de forskellige Siemens modeller, så er Siemens LC64PBC20 bedst anmeldt. For tiden har vi Siemens LC64PBC20 til 1999 DKK hos Elgiganten.

Kigger vi på Siemens LC64PBC20 anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Baseret på de forskellige Thermex modeller, så er Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm bedst anmeldt. For tiden har vi Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm til 7999 DKK hos Wupti.

Meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm på 1 eller 2 stjerner.
Læs mere

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 699 DKK.

Udtræksemhætter

Udtræksemhætter

Alle de bedst anmeldte udtræksemhætter. Fremragende udtræksemhætter til priser fra 1749 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

Alle de bedste modeller. Fremragende fryseskabe fra 1149 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 2299 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedst anmeldte indbygningsovne. Fremragende indbygningsovne til priser fra 118 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*