Altmuligt > Hvidevarer > Emhætter

De bedste emhætter i 2020

Alle emhættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på mange hundrede af anmeldelser, så er den bedste emhætte Bosch DWF97RW65. Hvorfor den er den bedste emhætte ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Leder du efter en bestemt type emhætte, så ser vi også nærmere på indbygningsemhætter længere nede på denne side.

Bosch DWF97RW65

Bosch DWF97RW65

🥇 den bedste anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

10999 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for emhætte, så derfor har vi fundet en masse emhætter der allesammen får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedst anmeldte emhætter.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en emhætte der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye emhætte.

Det store emhætte valg

Der findes flere forskellige typer emhætter, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer emhætter. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige emhætte.

En af de typer du kan overveje er indbygningsemhætter.

I gennemsnit ligger prisen på indbygningsemhætter omkring 3200 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For enhver type emhætte er der selvfølgelig stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer emhætter, så kan du trygt læse videre på denne side. Lige herunder kigger vi nemlig på de bedste af de 407 emhætter vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Udover at se på de flere forskellige typer emhætter, så tager vi også et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som Eico, Siemens, Silverline og Thermex.

Sådan finder vi frem til den bedste emhætte

For at kunne finde den allerbedste emhætte, så har vi udvalgt 407 forskellige modeller fra populære mærker som Eico, Siemens, Silverline og Thermex.

Efter vi har udvalgt emhættene har vores robot fundet 1.885 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække folks forskellige behov, så har vi checket mange typer emhætter.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste emhætte.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge emhætte udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er det bedste valg.


Fuldstændig ligesom mange andre hvidevarer, så skal din nye emhætte forbindes med en stikkontakt for at virke. Der er nok ikke nogen som regner med at du køber en så tung sag i udlandet - men hvis du gør det, så skal du lige huske at se efter at stikket passer til din stikkontakt⚠️

Den bedste emhætte

Bedst anmeldt af alle emhættene er Bosch DWF97RW65. Den er den bedst anmeldte emhætte på tværs af alle typer emhætter. Lige nu står den til 10999 DKK hos Elgiganten. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr emhætte. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de viste emhætter.

Bosch DWF97RW65

Bosch DWF97RW65

🥇 den bedste anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

10999 DKK hos Elgiganten

Checker vi anmeldelserne af Bosch DWF97RW65, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Witt WTE90BR. Lige nu står den til 4999 DKK hos Elgiganten.

Witt WTE90BR

Witt WTE90BR

🥈 den bedst anmeldte billige emhætte

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

4999 DKK hos Elgiganten

Checker vi Witt WTE90BR anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Witt WTE90BR koster netop nu 6000 DKK mindre end Bosch DWF97RW65. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 55%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to emhætter ikke er samme model.

Den bedst anmeldte indbygningsemhætte

Af de indbygningsemhætter vi har kigget på er den bedst anmeldte Bosch DUL63CC20 Indbygningsemhætter. Lige nu står den til 1323 DKK (før 2138) hos Amazon DE.

Bosch DUL63CC20 Indbygningsemhætter anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 86% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil checke de andre indbygningsemhætte modeller, så kan du se dem her.

Emhætter fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter en emhætte fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte emhætter fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Eico, Siemens, Silverline og Thermex. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte emhætte.

Baseret på de forskellige Eico modeller, så er Eico Elica Era 606329 bedst anmeldt. For tiden har vi Eico Elica Era 606329 til 1149 DKK hos Elgiganten.Baseret på de forskellige Siemens modeller, så er Siemens LC98KMR60 IQ500 bedst anmeldt. For tiden har vi Siemens LC98KMR60 IQ500 til 6999 DKK (før 10299) hos Whiteaway.Baseret på de forskellige Silverline modeller, så er Silverline Sl 1170 Astec Indbygningsemhætter bedst anmeldt. For tiden har vi Silverline Sl 1170 Astec Indbygningsemhætter til 2149 DKK hos Wupti.

Helt fantastisk er kun 0% af Silverline Sl 1170 Astec Indbygningsemhætter anmeldelserne i bunden med blot 1-2 stjerner👊Baseret på de forskellige Thermex modeller, så er Thermex Bristol Optica 661 N60 bedst anmeldt. For tiden har vi Thermex Bristol Optica 661 N60 til 2159 DKK hos Elgiganten.
Læs mere

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 649 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

Alle de bedst anmeldte fryseskabe. Fremragende fryseskabe til priser fra 1149 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedste modeller. Fremragende indbygningsovne fra 114 DKK.

Induktionskomfurer

Induktionskomfurer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 3999 DKK.

Komfurer

Komfurer

Alle de bedst anmeldte komfurer. Fremragende komfurer til priser fra 1749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*