Altmuligt > Hvidevarer > Emhætter

De bedste emhætter i 2021

Mads Phikamphon

Alle emhættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af anmeldelser, så er den bedste emhætte Gorenje WHC523E15X. Hvorfor den er den bedste emhætte ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Leder du efter en bestemt type emhætte, så ser vi også nærmere på indbygningsemhætter og udtræksemhætter længere nede på denne side.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1130 DKK hos Whiteaway
1130 DKK hos Wupti
1130 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for emhætte, så derfor har vi fundet en masse emhætter der allesammen får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedst anmeldte emhætter.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en emhætte der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye emhætte.

Det store emhætte valg

Der findes flere forskellige typer emhætter, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer emhætter. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige emhætte.

Nogen af de typer emhætter du kan overveje er indbygningsemhætter og udtræksemhætter.

I gennemsnit ligger prisen på indbygningsemhætter omkring 2100 DKK og udtræksemhætter omkring 1000 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for enhver type emhætte er der en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du ikke lige har penge til din ny emhætte kan du evt. kigge på en brugt model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer emhætter, så kan du trygt læse videre på denne side. Lige herunder kigger vi nemlig på de bedste af de 94 emhætter vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Udover at se på de flere forskellige typer emhætter, så tager vi også et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som Eico, Gorenje, Siemens og Thermex.

Sådan finder vi frem til den bedste emhætte

For at kunne finde den allerbedste emhætte, så har vi udvalgt 94 forskellige modeller fra populære mærker som Eico, Gorenje, Siemens og Thermex.

Efter vi har udvalgt emhættene har vores robot fundet 842 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække folks forskellige behov, så har vi checket mange typer emhætter. Fx. har vi set på indbygningsemhætter og udtræksemhætter.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste emhætte.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge emhætte udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Fuldstændig ligesom de fleste andre slags hvidevarer, så skal din nye emhætte sættes i stik for at kunne virke. Der er nok ikke nogen som regner med du køber så tung ting i en udenlandsk butik - men hvis du gør, så bør du nok lige huske at sikre dig at stikket fungerer sammen med din stikkontakt.

Den bedste emhætte

Bedst anmeldt af alle emhættene er Gorenje WHC523E15X. Den er den bedst anmeldte emhætte på tværs af alle typer emhætter. Lige nu står den til 1130 DKK hos Whiteaway.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1130 DKK hos Whiteaway
1130 DKK hos Wupti
1130 DKK hos Skousen

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Gorenje WHC523E15X på triste 1-2 stjerner.Det er ikke blot indefor emhætter at mærket Gorenje fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som kogeplader, emhætter, fryseskabe og gaskomfurer.

Den bedst anmeldte indbygningsemhætte

Af de indbygningsemhætter vi har kigget på er den bedst anmeldte Electrolux EFU216W. Lige nu står den til 999 DKK hos Elgiganten.

Electrolux EFU216W

Electrolux EFU216W

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten


Hvis du vil checke de andre indbygningsemhætte modeller, så kan du se dem her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at indbygningsemhætter næsten altid er en del dyrere end de fleste andre typer emhætter. Faktisk kan en en god indbygningsemhætte hurtigt koste 2-3 gange mere end andre emhætter😓

Emhætter fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter en emhætte fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte emhætter fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Eico, Gorenje, Siemens og Thermex. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte emhætte.

Baseret på de forskellige Eico modeller, så er EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 bedst anmeldt. For tiden har vi EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 til 11095 DKK hos Computersalg.

EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Baseret på de forskellige Gorenje modeller, så er Gorenje WHC523E15X bedst anmeldt. For tiden har vi Gorenje WHC523E15X til 1130 DKK hos Whiteaway.

Gorenje WHC523E15X

Gorenje WHC523E15X

🥇 den bedst anmeldte emhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1130 DKK hos Whiteaway
1130 DKK hos Wupti
1130 DKK hos Skousen

Meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Gorenje WHC523E15X i bunden med 1 eller 2 stjerner.Baseret på de forskellige Siemens modeller, så er Siemens LC64PBC20 bedst anmeldt. For tiden har vi Siemens LC64PBC20 til 1999 DKK hos Elgiganten.

Kigger vi på Siemens LC64PBC20 anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Baseret på de forskellige Thermex modeller, så er Thermex Newcastle bedst anmeldt. For tiden har vi Thermex Newcastle til 6269 DKK (før 7194) hos Wupti.

Bestemt godt nok er blot 0% af Thermex Newcastle anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner.
Læs mere

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 649 DKK.

Udtræksemhætter

Udtræksemhætter

Alle de bedst anmeldte udtræksemhætter. Fremragende udtræksemhætter til priser fra 1019 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

Alle de bedste modeller. Fremragende fryseskabe fra 3738 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 2299 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedst anmeldte indbygningsovne. Fremragende indbygningsovne til priser fra 1939 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*