Altmuligt > Værktøj > Excenterslibere

Den bedste excentersliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle excentersliberne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2 den bedste excentersliber. Hvorfor den er den bedste excentersliber ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2

Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2

🥇 den bedst anmeldte excentersliber

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

3285 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for excentersliber, så derfor har vi fundet en del excenterslibere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 3 liste med de bedst anmeldte excenterslibere👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en excentersliber der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye excentersliber til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyexcentersliber. I listen her svinger priserne fra fornuftige 1371,- DKK for den billigste excentersliber til hele 5298,- DKK for den dyreste excentersliber.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste excenterslibere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste excenterslibere følger der derfor en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du bør sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye excentersliber i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder frem til den bedste excentersliber

For at kunne finde frem til den allerbedste excentersliber, så har vi udvalgt 3 forskellige excenterslibere.

Efter vi har udvalgt excentersliberne har Find Hold robotten fundet 8 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste excentersliber.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge excentersliber udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Den bedste excentersliber

Bedst anmeldt af excentersliberne er Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2. Lige nu står den til 3285 DKK (før 3656) hos Toolster.

Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2

Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2

🥇 den bedst anmeldte excentersliber

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

3285 DKK hos Toolster

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2 er på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Metabo SXE 3125. Lige nu står den til 1371 DKK (før 1524) hos Toolster.

Metabo SXE 3125

Metabo SXE 3125

🥈 den bedst anmeldte billige excentersliber
🥉 den billigste excentersliber

1.01 stjerne baseret på 1 anmeldelser

1371 DKK hos Toolster

Helt fantastisk er blot 100% af Metabo SXE 3125 anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner👊Den billige Metabo SXE 3125 koster netop nu 1914 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 58%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to excenterslibere ikke er ens.

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste excentersliber med de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Det er nok ret klart at Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2 er væsentligt bedre anmeldt end de andre excentersliber modeller. Festool ETS 150/3 EQ-Plus MJ2 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle excentersliberne er de grå.Den billigere model Metabo SXE 3125 er også noget bedre end gennemsnittet for alle excentersliberne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Metabo SXE 3125 er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor excenterslibere at Festool fremstår godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som excenterslibere, batteriladere, dyksave og save.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Metabo.

Metabo fremstår også godt indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, dyksave og save.

Excenterslibere drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye excentersliber model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor, for overskuelighedens skyld, lavet en liste med de bedste excentersliber modeller med flere forskellige drivmidler såsom batteri:

Det bedste drivmiddel til en excentersliber afhænger af dine behov, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer excenterslibere.

Den bedst anmeldte batteri excentersliber

Den bedst anmeldte batteri excentersliber vi har fundet finde er en Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527. Den står for tiden lige nu til 5298 DKK (før 5906) hos Toolster.

Kigger vi på anmeldelserne af Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩3 konkurrenter til bedste excentersliber

Ved siden af den bedste excentersliber lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende excenterslibere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om excentersliberne ovenfor, for så kan det jo være en af de 3 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste excenterslibere har vi Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 5298 DKK.
Læs mere

Afstandsmålere

Afstandsmålere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende afstandsmålere fra 1373 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende slagboremaskiner fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

Alle de bedst anmeldte høreværn modeller. Fremragende høreværn til priser fra 99 DKK.

Borehammere

Borehammere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende borehammere fra 1695 DKK.

Dyksave

Dyksave

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende dyksave fra 5994 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*