Altmuligt > Værktøj > Excenterslibere

Den bedste excentersliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle excentersliberne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er Festool ETS 150/5 EQ den bedste excentersliber. Hvorfor den er den bedste excentersliber ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Festool ETS 150/5 EQ

Festool ETS 150/5 EQ

🥇 den bedst anmeldte excentersliber

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

2300 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for excentersliber, så derfor har vi fundet en del excenterslibere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 liste med de bedst anmeldte excenterslibere👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en excentersliber der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye excentersliber til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyexcentersliber. I listen her svinger priserne fra fornuftige 1371,- DKK for den billigste excentersliber til hele 5298,- DKK for den dyreste excentersliber.

En del folk går efter en excentersliber fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Festool.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste excenterslibere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste excenterslibere følger der derfor en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du bør sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye excentersliber i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder frem til den bedste excentersliber

For at kunne finde frem til den allerbedste excentersliber, så har vi udvalgt 4 forskellige excenterslibere fra populære mærker som Festool.

Herefter har robotten fundet 26 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste excentersliber.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge excentersliber udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste excentersliber

Bedst anmeldt af excentersliberne er Festool ETS 150/5 EQ. Lige nu står den til 2300 DKK (før 3219) hos Toolster.

Festool ETS 150/5 EQ

Festool ETS 150/5 EQ

🥇 den bedst anmeldte excentersliber

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

2300 DKK hos Toolster

Ret vilde 100% af Festool ETS 150/5 EQ anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Metabo SXE 3125. Lige nu står den til 1371 DKK (før 1524) hos Toolster.

Metabo SXE 3125

Metabo SXE 3125

🥈 den bedst anmeldte billige excentersliber
🥉 den billigste excentersliber

1.01 stjerne baseret på 1 anmeldelser

1371 DKK hos Toolster

Meget, meget usædvanligt er kun 100% af Metabo SXE 3125 anmeldelserne på triste 1-2 stjerner👊Den billige Metabo SXE 3125 koster netop nu 929 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 40%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to excenterslibere ikke er ens.

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste excentersliber med de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Det er nok ret klart at Festool ETS 150/5 EQ er væsentligt bedre anmeldt end de andre excentersliber modeller. Festool ETS 150/5 EQ er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle excentersliberne er de grå.Den billigere model Metabo SXE 3125 er også noget bedre end gennemsnittet for alle excentersliberne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Metabo SXE 3125 er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor excenterslibere at Festool fremstår godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Metabo.

Metabo fremstår også godt indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

Excenterslibere fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en excentersliber fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte excenterslibere fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære excentersliber mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Festool.

Ser vi på Festool modellerne, så får Festool ETS 150/5 EQ flest stjerner i anmeldelserne. Toolster har den netop nu til 2300 DKK (før 3219).

Festool ETS 150/5 EQ

Festool ETS 150/5 EQ

🥇 den bedst anmeldte excentersliber

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

2300 DKK hos Toolster

Ret vilde 100% af Festool ETS 150/5 EQ anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Excenterslibere drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye excentersliber model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor, for overskuelighedens skyld, lavet en liste med de bedste excentersliber modeller med flere forskellige drivmidler såsom batteri:

Det bedste drivmiddel til en excentersliber afhænger af dine behov, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer excenterslibere.

Den bedst anmeldte batteri excentersliber

Den bedst anmeldte batteri excentersliber vi har fundet finde er en Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527. Den står for tiden lige nu til 5298 DKK (før 5906) hos Toolster.

Kigger vi på anmeldelserne af Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩4 konkurrenter til bedste excentersliber

Ved siden af den bedste excentersliber lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende excenterslibere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om excentersliberne ovenfor, for så kan det jo være en af de 4 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste excenterslibere har vi Festool Akku-Exzenterschleifer ETSC 125 Li 3,1-SET 201527. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 5298 DKK.Festool Exzenterschleifer RO150FEQ-PLUS 720W Herstellernr. 575069

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Festool Exzenterschleifer RO150FEQ-PLUS 720W Herstellernr. 575069 4.8 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 5119 DKK.
Læs mere

Afstandsmålere

Afstandsmålere

Alle de bedst anmeldte afstandsmåler modeller. Fremragende afstandsmålere til priser fra 1249 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de allerbedste modeller. Fremragende slagboremaskiner fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende høreværn fra 99 DKK.

Borehammere

Borehammere

Alle de bedst anmeldte borehammer modeller. Fremragende borehammere til priser fra 1695 DKK.

Dyksave

Dyksave

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dyksave fra 3998 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*