Altmuligt > Elektronik > Kaffemaskiner > Filter kaffemaskiner

Den bedste filter kaffemaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle filter kaffemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste filter kaffemaskine Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på nedenfor.

Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise

Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise

🥇 den bedst anmeldte filter kaffemaskine

4.85 stjerner baseret på 102 anmeldelser

2399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for filter kaffemaskine. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 over de bedste filter kaffemaskiner👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye filter kaffemaskine til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyfilter kaffemaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 299,- DKK for den billigste filter kaffemaskine til hele 2399,- DKK for den dyreste model.

Stik og kaffefiltre

Din nye filter kaffemaskine skal ret sikkert en tur i en stikkontakt. Du bør derfor kigge efter at stikket passer hvis du går efter at købe din filter kaffemaskine i en webshop i udlandet.

Rigtig mange filter kaffemaskiner bruger i øvrigt kaffefiltre som skal skiftes med et passende interval, så det er sikkert værd at overveje at købe ekstra med når du køber din nye filter kaffemaskine.

Design af filter kaffemaskiner

Ved siden af anmeldelser og features, så bør du sikkert også skænke designet af din nye filter kaffemaskine en tanke. For mange er det jo vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt forkert ud.

Du skal overveje om den valgte model passer til dit køkken eller ej. Såfremt den ikke passer, så skal du evt. overveje en anden model.

Til sidste skal du også overveje hvordan det bliver at holde din nye filter kaffemaskine ren. Afhængig af designet, så kan modellen være mere eller mindre besværlig at holde ren.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste filter kaffemaskine

For at kunne finde den bedste filter kaffemaskine, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 184 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte filter kaffemaskine.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste filter kaffemaskine.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste filter kaffemaskine

Bedst anmeldt af filter kaffemaskinerne er Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise. Lige nu står den til 2399 DKK hos Coop. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr filter kaffemaskine. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for de anmeldte filter kaffemaskiner.

Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise

Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise

🥇 den bedst anmeldte filter kaffemaskine

4.85 stjerner baseret på 102 anmeldelser

2399 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise ligger altså virkeligt godt. Lækre 97% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Bosch TKA6A043. Lige nu står den til 299 DKK hos Computersalg. En væsentligt bedre pris end Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise herover.

Bosch TKA6A043

Bosch TKA6A043

🥈 den bedst anmeldte billige filter kaffemaskine
🥉 den billigste filter kaffemaskine

4.64.5 stjerner baseret på 82 anmeldelser

299 DKK hos Computersalg
301 DKK hos ProShop
458 DKK hos Whiteaway

Bosch TKA6A043 anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 96% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍Den billige Bosch TKA6A043 koster lige nu 2100 DKK mindre end Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise ovenfor. Du kan med andre ord spare 88%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to filter kaffemaskiner ikke er samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste filter kaffemaskine med alle de andre filter kaffemaskine modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder.

Det er ret tydeligt at Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise er væsentligt bedre anmeldt end de andre modeller. Moccamaster KBGC 982 AO Turquoise er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Bosch TKA6A043 er også bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Bosch TKA6A043 er her de blå barer.Det er ikke kun indefor filter kaffemaskiner at mærket Moccamaster klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor produkter som filter kaffemaskiner.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Bosch. Bosch fremstår også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. filter kaffemaskiner.

2 konkurrenter

Udover den bedste filter kaffemaskine lige herover, så findes der også en sjat andre spændende filter kaffemaskiner. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide filter kaffemaskinerne herover, for så kan det være en af de 2 modeller herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.

Læs mere

Espressomaskiner

Espressomaskiner

De allerbedste espressomaskiner. Fremragende espressomaskiner fra 150 DKK.

Kapsel kaffemaskiner

Kapsel kaffemaskiner

Alle de bedste kapsel kaffemaskine modeller. Fremragende kapsel kaffemaskiner fra 287 DKK.

Perkolatorer

Perkolatorer

De allerbedste perkolator modeller. Priser fra 435 DKK.

Espressokander

Espressokander

De allerbedste espressokander. Fremragende espressokander fra 161 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

Alle de bedste stempelkande modeller. Fremragende stempelkander fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*