Altmuligt > Sportsudstyr > Fodboldmål > Brugte fodboldmål

Køb af brugt fodboldmål vs. nyt fodboldmål

Mads Phikamphon

Alle fodboldmålene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis målet er at spare på pengene, så kan det være en ide at købe et brugt fodboldmål. Men inden du checker hvad der findes af brugt muligheder, så må du lige tænke et par ting igennem.

Det gælder fx. præcis hvor mange penge du vil spare ved at købe en brugt model, samt om du er helt klar på at undvære garanti og valgmuligheder (som du får ved at købe nyt).

Køb brugt og spar penge

Når du kigger på at købe en brugt model, så skal du begynde med at se på hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. Brugte fodboldmål går typisk fra 200 kr til 1200 kr. Gennemsnitligt er priserne så på ca. 700 kr.

De billigste nye modeller med gode anmeldelser ligger på ca. 1200 kr. Din besparelse ved at købe brugt er derved omkring 500 kr.

Herunder er et af de billige nye fodboldmål med gode anmeldelser.

Alle de forskellige fodboldmål vi har sammenlignet kan du checke her.

Garanti når du køber brugt

Når du vælger at købe en brugt model, så er der ikke samme garanti som hvis du køber et nyt fodboldmål. Noget det er en god ide at tage med når du regne på præcis hvor mange penge du sparer når du køber brugt.

Husk at der grundlæggende er to års garanti på nye varer, så hvor meget af garantiperioden der er tilbage afhænger af præcis hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig og der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du ikke være garanteret.

Det med garantien er selvfølgelig især interessant når det drejer sig om en relativt dyr ting som et fodboldmål.

Garantiperioden fungerer selvfølgelig kun såfremt du har din kvittering. Uden kvittering ingen garanti😐

Færre modeller

Ved siden af at du måske kan spare noget færre penge end beregnet ved at købe en brugt model, så må du også tænke på at dit udvalg bliver lidt begrænset når du vælger at købe brugt.

Såfremt du køber en ny model, så er der næsten altid rigtig mange forskellige modeller at vælge udfra, så du fx. kan gå efter modellerne der får gode anmeldelser.

Hvis du køber en brugt model bliver du nødt til blot at se på hvad der lige er til salg brugt for tiden. Udvalget bliver altså begrænset såfremt du vælger at købe brugt.

Såfremt du køber en ny model, så er det ret nemt at få varen leveret - uanset det måske koster lidt i leveringsomkostninger.

Sådan er det sjældent hvis du vælger at købe brugt. Hvis du køber brugt kommer du til selv at stå for at få din vare bragt hjem.

Brugt og miljø

Ligegyldigt om det er en ide for dig at købe en brugt model, så er der i det mindste en ting som det er godt for at vælge at købe brugt. Det er ikke overraskende miljøet, hvor det som udgangspunkt altid er sådan at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Hvis dit valg står i mellem at købe et nyt eller brugt fodboldmål - og der ikke lige er nogen stor fordel ved hverken nyt eller brugt så kan det for vores miljøs skyld næsten altid være værd at købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*