Altmuligt > Sportsudstyr > Fodboldmål

Det bedste fodboldmål i 2021

Mads Phikamphon

Alle fodboldmålene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på en hel del anmeldelser for 15 forskellige fodboldmål. Det bedste fodboldmål er Target Sport Pro 5. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Target Sport Pro 5

Target Sport Pro 5

🥇 det bedst anmeldte fodboldmål

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt fodboldmål. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge et nyt fodboldmål, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige fodboldmål og sammenlignet dem. Derved har vi lavet top 15 listen her over de bedst anmeldte fodboldmål.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få et af de bedste fodboldmål til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et fodboldmål. I listen her svinger priserne fra fornuftige 390,- DKK for det billigste fodboldmål til 1399,- DKK for det dyreste fodboldmål.

Såfremt dit budget er begrænset, så kan du overveje at købe et brugt fodboldmål.

Mange folk går efter et fodboldmål fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som My Hood.

Hvordan vi har fundet det bedste fodboldmål

For at kunne finde det allerbedste fodboldmål, så har vi udvalgt 15 forskellige modeller fra populære mærker som My Hood.

Herefter har vores robot fundet 165 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste fodboldmål.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge fodboldmål udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedst anmeldte fodboldmål

Det bedst anmeldte fodboldmål er Target Sport Pro 5. Det står lige nu til 1199 DKK hos Coop.

Target Sport Pro 5

Target Sport Pro 5

🥇 det bedst anmeldte fodboldmål

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Ser vi på Target Sport Pro 5 anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Homegoal Classic Senior Natur. Det står lige nu til 749 DKK hos Coolshop.

Homegoal Classic Senior Natur

Homegoal Classic Senior Natur

🥈 det bedst anmeldte billige fodboldmål

4.75 stjerner baseret på 6 anmeldelser

749 DKK hos Coolshop
899 DKK hos Coop

Checker vi Homegoal Classic Senior Natur anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Vælger du at købe det billige Homegoal Classic Senior Natur fremfor modellen ovenfor, så vil du spare 450 DKK. Det svarer til du sparer 38%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige huske at der ikke er tale om det samme fodboldmål.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af det allerbedste fodboldmål med gennemsnittet for de andre fodboldmål, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Target Sport Pro 5 noget bedre anmeldt end alle de andre fodboldmål modeller (Target Sport Pro 5 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Homegoal Classic Senior Natur er også en del bedre end gennemsnittet for alle fodboldmålene. Se bare diagrammet lidt længere nede (Homegoal Classic Senior Natur er her de øverste blå barer).Hvis du søger efter et fodboldmål til børn, så er det bedst anmeldte Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm. Det står netop nu til 450 DKK hos Coop.

Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Ikke overraskende, så har Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm en pris der er lavere end priserne på modellerne til de voksne. Fuldstændig ligesom det er tilfældet med en del andre slags produkter til børn.

Fodboldmål fra de store mærker

Mange folk går efter et fodboldmål fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste fodboldmål fra de store mærker.

Der er klart nok adskillige store fodboldmål mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra My Hood.

Det bedst anmeldte My Hood fodboldmål vi har kunne finde er et My Hood Golazo 153X100 Cm. For tiden har vi det til 478 DKK hos Coolshop.

My Hood Golazo 153X100 Cm

My Hood Golazo 153X100 Cm

🥉 det billigste fodboldmål

4.44.5 stjerner baseret på 25 anmeldelser

478 DKK hos Coolshop
500 DKK hos Coop
567 DKK hos Legetøjseksperten

My Hood Golazo 153X100 Cm anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% ligger på 4-5 stjerner.Fodboldmål i spændende materialer

Mange folk synes det er ret vigtigt at det nye fodboldmål er lavet af et bestemt materiale. Vi har derfor lavet listen her med de bedste fodboldmål i flere forskellige materialer som fx. træ.

Det bedste fodboldmål i træ

Det bedst anmeldte fodboldmål i træ vi har fundet er et Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm. Det står netop nu til 450 DKK hos Coop.

Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Konkurrenterne

Udover det bedste fodboldmål ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende fodboldmål. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide fodboldmålene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste fodboldmål har vi Nordic Play Microi Træ 127X86 Cm. I anmeldelserne får det hele 5 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 450 DKK.

Bemærk dog at denne model er målrettet børn.Targetsport 5 Mands Mål | PRO 4

5.05 stjerner

Herefter har vi Targetsport 5 Mands Mål | PRO 4. Det får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩

Det er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos Eurotoys, hvor det står til 1079 DKK.N/a My Hood Argentina 240X160

5.05 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi også N/a My Hood Argentina 240X160I anmeldelserne får det 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det er netop nu på tilbud til 1006 DKK hos Eurotoys.Bazooka Goal

4.95 stjerner

Bazooka Goal er også blandt de bedst anmeldte modeller, da det får 4.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står netop nu til 999 DKK hos Coop.Targetsport | PRO 2

4.64.5 stjerner

Targetsport | PRO 2 på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Det får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 999 DKK.My Hood Golazo 153X100 Cm

4.44.5 stjerner

My Hood Golazo 153X100 Cm på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Det får nemlig 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor det står til 478 DKK. My Hood Golazo 153X100 Cm er således det billigste model på denne side.My Hood Chelsea 220 Cm

4.34.5 stjerner

My Hood Chelsea 220 Cm ligger i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder det er et godt fodboldmål.

My Hood Chelsea 220 Cm får 4.3 stjerner

Det er lige nu til den bedste pris hos Coolshop, hvor det står til 1042 DKK.My Hood Munich V2 180X120 Cm

4.34.5 stjerner

My Hood Munich V2 180X120 Cm er placeret i bunden her i vores liste, hvilket heldigvis stadig betyder det er et godt fodboldmål.

Det får 4.3 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger særdeles godt, da glimrende 90% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 799 DKK.My Hood Golazo

4.34.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi My Hood Golazo. I anmeldelserne får det 4.3 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Lækre 88% er nemlig på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 390 DKK. My Hood Golazo er således det billigste model på denne side.Targetsport 9 Mands Mål | PRO 8

4.04 stjerner

Targetsport 9 Mands Mål | PRO 8 ligger i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder det er et godt fodboldmål.

Targetsport 9 Mands Mål får 4 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Det er lige nu til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 1399 DKK.
Læs mere

Snorkler

Snorkler

Alle de bedste modeller. Fremragende snorkler fra 139 DKK.

Løbebånd

Løbebånd

De bedst anmeldte løbebånd modeller. Løbebånd fra 3999 DKK.

Motionscykler

Motionscykler

Alle de allerbedste motionscykler. Fremragende motionscykler til priser fra 1599 DKK.

Romaskiner

Romaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende romaskiner fra 1749 DKK.

Klatresko

Klatresko

De bedst anmeldte klatresko modeller. Klatresko fra 443 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*