Altmuligt > Beauty sager > Cremer > Fodcremer

Den bedste fodcreme i 2021

Mads Phikamphon

Alle fodcremerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket en hel del anmeldelser så er den bedste fodcreme Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny fodcreme, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 over de bedste fodcremer.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til dine behov. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye fodcreme.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge fodcreme. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 35,- DKK for den billigste fodcreme til 110,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi den bedste fodcreme

For at finde den bedste fodcreme har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 33 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte fodcreme.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange fodcremer. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste fodcreme.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste fodcreme

Bedst anmeldt af fodcremerne er Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml. Lige nu står den til 110 DKK (før 130) hos Apopro. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr fodcreme. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for fodcremer.

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml i bunden med 1-2 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Urtekram Aloe Vera. Lige nu står den til 35 DKK hos Med24. Det må siges at være en noget andet pris end Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml ovenfor.

Urtekram Aloe Vera

Urtekram Aloe Vera

🥈 den bedst anmeldte billige fodcreme
🥉 den billigste fodcreme

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

35 DKK hos Med24
40 DKK hos Helsebixen

Helt utrolige 100% af Urtekram Aloe Vera anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Den billige Urtekram Aloe Vera koster 75 DKK mindre end Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 68%.

Hvis vi sammenligner den bedste fodcreme med alle de andre fodcremer, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre fodcremer. Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Urtekram Aloe Vera er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Urtekram Aloe Vera er her de blå barer.Mærket Pudderdserne som den bedste fodcreme kommer fra klarer sig også fremragende indefor produkter som fx. cremer og fodcremer.

Som nævnt, så kommer den bedste billige fodcreme fra Urtekram. Urtekram fremstår ligeså fremragende indefor andre typer produkter som fx. cremer og fodcremer.

De 5 konkurrenter

Udover den bedste fodcreme lige herover, så findes der også en sjat andre spændende fodcremer. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Badeanstalten VAGABOND100 Ml

5.05 stjerner

Lige efter de bedste fodcremer har vi Badeanstalten VAGABOND100 Ml. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 89 DKK.Meraki 100 Ml

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Meraki 100 Ml 5 stjerner, så den er også tæt på de bedste fodcremer og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Mosters Skur. Der er den på tilbud til 71 DKK.Coloplast Atrac-Tain 75ML

4.75 stjerner

Coloplast Atrac-Tain 75ML får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt, da glimrende 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Apopro, hvor den også er på tilbud. Hos Apopro står den til 93 DKK.
Læs mere

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De allerbedste ansigtscremer. Priser fra 59 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De bedste håndcremer. Håndcremer fra 37 DKK.

Natcremer

Natcremer

De bedste natcreme modeller. Priser fra 109 DKK.

øjencremer

øjencremer

De allerbedste øjencremer. Priser fra 140 DKK.

Fugtighedscremer

Fugtighedscremer

De bedste fugtighedscremer. Fugtighedscremer fra 59 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

De bedste dagcreme modeller. Priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*