Altmuligt > Elektronik > Massageapparater > Fodmassageapparater

Det bedste fodmassageapparat i 2021

Mads Phikamphon

Alle fodmassageapparaterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på hundredevis af anmeldelser for 5 forskellige fodmassageapparater. HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage er det bedste fodmassageapparat. Hvorfor det er det bedste fodmassageapparat ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage

HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage

🥇 det bedst anmeldte fodmassageapparat

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1799 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Hvis du har brug for et nyt fodmassageapparat, så er det vigtigt at du går efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 5 listen her over nogle af de bedst anmeldte fodmassageapparater.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge et fodmassageapparat der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få et af de bedste fodmassageapparat til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge et nyfodmassageapparat. I listen her starter priserne på 499,- DKK for det billigste fodmassageapparat til hele 1799,- DKK for det dyreste fodmassageapparat.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal holde opladt efter behov.

I tilfælde af der ikke medfølger en passende stak batterier med til det fodmassageapparat du har valg, så må du lige checke om du skal købe lidt batterier med når du køber dit nye fodmassageapparat.

Hvordan vi har fundet det bedste fodmassageapparat

For at kunne finde frem til det allerbedste fodmassageapparat, så har vi udvalgt 5 forskellige fodmassageapparater.

Herefter har Find Hold robotten fundet 1.104 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde det bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er det bedste fodmassageapparat.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge fodmassageapparat udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er den bedste model.


Det bedst anmeldte fodmassageapparat

Det bedst anmeldte fodmassageapparat er HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage. Lige nu står det til 1799 DKK hos Coop. På trods af et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et smule dyrt fodmassageapparat. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste fodmassageapparater.

HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage

HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage

🥇 det bedst anmeldte fodmassageapparat

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1799 DKK hos Coop

HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje HoMedics Dual Shiatsu. Det står lige nu til 505 DKK hos Amazon UK. Helt sikkert en bedre pris end HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage fodmassageapparatet som blev fremhævet lige før.

HoMedics Dual Shiatsu

HoMedics Dual Shiatsu

🥈 det bedst anmeldte billige fodmassageapparat

4.24.5 stjerner baseret på 257 anmeldelser

505 DKK hos Amazon UK
599 DKK hos Coop


Det billige HoMedics Dual Shiatsu koster netop nu 1294 DKK mindre end modellen ovenfor. Det er det samme som at du kan spare 72%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om samme fodmassageapparat.

Såfremt vi tager og sammenligner det allerbedste fodmassageapparat med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage noget bedre anmeldt end de andre fodmassageapparat modeller. HoMedics Air Elite Shiatsu Fodmassage er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle fodmassageapparaterne er de grå.Den billigere model HoMedics Dual Shiatsu er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle fodmassageapparaterne. Check blot diagrammet lidt længere nede (HoMedics Dual Shiatsu er her de øverste blå barer).Mærket HoMedics som det bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som massageapparater og fodmassageapparater.

De 5 bobler

Ved siden af det bedste fodmassageapparat ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende fodmassageapparater. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide fodmassageapparaterne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Beurer FM 60

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste fodmassageapparater har vi Beurer FM 60. Det får nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner

Det står for tiden til 699 DKK hos Coolshop.Beurer FM39

4.14 stjerner

Lige herefter har vi Beurer FM39. Det får i anmeldelserne 4.1 stjerner

Det står for tiden til 499 DKK hos Elgiganten. Beurer FM39 er derved det billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Beurer FM90

3.84 stjerner

Beurer FM90 er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da det får 3.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er for tiden til den bedste pris hos Coolshop, hvor det står til 1199 DKK.
Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende lysterapilamper til priser fra 359 DKK.

Søvnsensore

Søvnsensore

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende søvnsensore fra 160 DKK.

Blodtryksmålere

Blodtryksmålere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende blodtryksmålere fra 158 DKK.

Pulsoximetere

Pulsoximetere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pulsoximetere til priser fra 261 DKK.

Sengevarmere

Sengevarmere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende sengevarmere fra 285 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*