Altmuligt > Fotopapir

Det bedste fotopapir i 2021

Mads Phikamphon

Alle fotopapirerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er det bedste fotopapir Canon RP-108. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Canon RP-108

Canon RP-108

🥇 det bedst anmeldte fotopapir

4.85 stjerner baseret på 5.992 anmeldelser

217 DKK hos ProShop
248 DKK hos Amazon DE
270 DKK hos Engsig

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt fotopapir, så derfor har vi fundet en del modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedst anmeldte fotopapir.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et fotopapir der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste fotopapir til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge et nyfotopapir. Her i vores liste starter priserne på 51,- DKK for det billigste fotopapir til hele 222,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter et fotopapir fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Canon.

Sådan har vi fundet det bedste fotopapir

For at finde frem til det allerbedste fotopapir har vi udvalgt 9 forskellige fotopapir fra populære mærker som Canon.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 11.417 anmeldelser, så vi har kunne finde det bedst anmeldte fotopapir.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange fotopapir. Vi har i stedet haft som mål at samle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste fotopapir.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er den bedste model.


Det bedste fotopapir

Bedst anmeldt af fotopapirerne er Canon RP-108. Det står lige nu til 217 DKK hos ProShop. Selvom et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et smule dyrt fotopapir. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste fotopapir.

Canon RP-108

Canon RP-108

🥇 det bedst anmeldte fotopapir

4.85 stjerner baseret på 5.992 anmeldelser

217 DKK hos ProShop
248 DKK hos Amazon DE
270 DKK hos Engsig

Utrolige 96% af Canon RP-108 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Canon Fotopapper Plus II PP-201. Lige nu står det til 51 DKK hos Amazon UK. Helt sikkert en del bedre pris end Canon RP-108 som blev fremhævet lige før.

Canon Fotopapper Plus II PP-201

Canon Fotopapper Plus II PP-201

🥈 det bedst anmeldte billige fotopapir
🥉 det billigste fotopapir

4.75 stjerner baseret på 474 anmeldelser

51 DKK hos Amazon UK
53 DKK hos Amazon DE
60 DKK hos Printerpatroner

Ser vi på Canon Fotopapper Plus II PP-201 anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 90% på 4 eller 5 stjerner.Beslutter du dig for at købe det billige Canon Fotopapper Plus II PP-201 i stedet for Canon RP-108 herover, så sparer du netop nu 166 DKK. I kolde procenter svarer det til at du sparer 76%👍

Hvis vi tager og sammenligner det allerbedste fotopapir med alle de andre modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er Canon RP-108 noget bedre anmeldt end alle de andre fotopapir modeller. Canon RP-108 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Canon Fotopapper Plus II PP-201 er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle fotopapirerne. Check bare diagrammet lidt længere nede. Canon Fotopapper Plus II PP-201 er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor fotopapir at Canon fremstår rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. fotopapir.

Fotopapir fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge et fotopapir fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage et kik på nogle af de bedste fotopapir fra et par af disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære fotopapir mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Canon.

Det bedst anmeldte Canon fotopapir vi har fundet er et Canon RP-108. ProShop har det or tiden til 217 DKK.

Canon RP-108

Canon RP-108

🥇 det bedst anmeldte fotopapir

4.85 stjerner baseret på 5.992 anmeldelser

217 DKK hos ProShop
248 DKK hos Amazon DE
270 DKK hos Engsig

Utrolige 96% af Canon RP-108 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.9 konkurrenter til bedste fotopapir

Ved siden af det bedste fotopapir ovenfor, så findes der også andre fremragende fotopapir. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om fotopapirerne herover, for så kan det jo være en af de 9 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Canon GP-501 Paper Photo

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste fotopapir har vi Canon GP-501 Paper Photo. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Printerpatroner. Hos Printerpatroner står det til 79 DKK.Canon Photo Paper Plus II PP-201

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Canon Photo Paper Plus II PP-201 4.7 stjerner, så det er også super tæt på de allerbedste fotopapir. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt. Glimrende 94% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er det til den bedste pris hos ProShop. Der står det til 86 DKK.Avery Zweckform Premium Inkjet Photo Paper

4.64.5 stjerner

Avery Zweckform Premium Inkjet Photo Paper er også blandt de rigtig godt anmeldte fotopapir, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Det står for tiden til 112 DKK hos Engsig.Avery Premium A4 230G Glossy T/inkjet PK/40 Ark

4.64.5 stjerner

Avery Premium A4 230G Glossy T/inkjet PK/40 Ark er også blandt de rigtig godt anmeldte fotopapir, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 94 DKK hos Computersalg.Canon SG-201 A3 Paper/photo Semi-gloss

4.64.5 stjerner

Canon SG-201 A3 Paper/photo Semi-gloss på samme måde ret godt anmeldt.

Det får 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er det til den bedste pris hos ProShop. Der står det til 222 DKK.Avery Premium A4 250G Glossy T/farvelaser 100ARK/PAK

4.04 stjerner

Avery Premium A4 250G Glossy T/farvelaser 100ARK/PAK på samme måde ret godt anmeldt.

Det får 4 ud af 5 stjerner

Lige nu er det til den bedste pris hos Engsig. Der står det til 74 DKK.Avery Glossy 200G A4 Laser

3.94 stjerner

I slutningen af listen over de bedste fotopapir har vi Avery Glossy 200G A4 Laser, der i anmeldelserne får 3.9 stjerner

Lige nu er det til den bedste pris hos Computersalg. Der står det til 164 DKK.
Læs mere

Kopipapir

Kopipapir

Alle de bedste modeller. Fremragende kopipapir fra 113 DKK.

Akvarelpapirer

Akvarelpapirer

De bedst anmeldte modeller. Akvarelpapirer fra 115 DKK.

Kuglepenne

Kuglepenne

Alle de bedst anmeldte kuglepenne. Fremragende kuglepenne fra 14 DKK.

Vandfarver

Vandfarver

Alle de bedste modeller. Fremragende vandfarver fra 10 DKK.

Trommer

Trommer

De bedst anmeldte modeller. Trommer fra 177 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*