Altmuligt > Beauty sager > Foundations

Den bedste foundation i 2020

Alle foundationerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser af forskellige foundations modeller, så er Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell bedst til damer og YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut bedst til mænd.

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

🥇 den bedste anmeldte foundation

4.85 stjerner baseret på 476 anmeldelser

370 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god foundation. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange foundations har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 307 over de bedst anmeldte foundations👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en foundation der matcher dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste foundation til en god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyfoundation. I listen her svinger prisen fx. fra 82,- DKK for den billigste foundation til hele 370,- DKK for den dyreste foundation.

Mange folk går efter en foundation fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Max Factor, Nilens Jord, Youngblood og bareMinerals.

Hvordan vi har fundet den bedste foundation

For at kunne finde den allerbedste foundation, så har vi udvalgt 307 forskellige modeller fra store mærker som Max Factor, Nilens Jord, Youngblood og bareMinerals.

Efter vi har udvalgt foundationerne har vores robot fundet 207.742 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste foundation.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge foundation udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste foundation

Bedst anmeldt af foundationerne er Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell. Den står lige nu til 370 DKK hos Nice Hair. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr foundation. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte foundations.

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

🥇 den bedste anmeldte foundation

4.85 stjerner baseret på 476 anmeldelser

370 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell ligger usædvanligt godt, da hele 97% er på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste foundation med de andre foundations, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du kan se, så er Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell noget bedre anmeldt end de andre modeller. Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle foundationerne er gråt.Bedste økologiske foundation

Såfremt du er glad for økologisk foundation, så er den bedst anmeldte økologiske model foundation Lavera 2-IN-1 Compact 10 G 2 Farver. Den står nu til 106 DKK (før 125) hos Helsebixen.Hvis du søger efter en foundation til mænd, så er den bedst anmeldte YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut. Den står netop nu til 219 DKK (før 425) hos Hair Outlet.

YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Glimrende 85% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.Leder du efter en foundation til damer, så får Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell de bedste anmeldelser. Den står nu til 370 DKK hos Nice Hair.

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell

🥇 den bedste anmeldte foundation

4.85 stjerner baseret på 476 anmeldelser

370 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell ligger usædvanligt godt. Lækre 97% er på 4-5 stjerner.Foundations fra de store mærker

Mange folk går efter en foundation fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste foundations fra disse mærker.

De store og populære foundation mærker vi kigger nærmere på herunder er Max Factor, Nilens Jord, Youngblood og bareMinerals. Vi har fundet den bedst anmeldte foundation fra hvert mærke.

Af de forskellige Max Factor foundations modeller, så får Max Factor Facefinity COMPACT10 Gr. 007 Bronze flest stjerner i anmeldelserne. HQ Hair har den lige nu til 114 DKK.

Kigger vi på Max Factor Facefinity COMPACT10 Gr. 007 Bronze anmeldelserne, så har vi usædvanligt høje 90% på 4-5 stjerner.Den allerbedst anmeldte Nilens Jord foundation vi har kunne finde er en Nilens Jord Skin VELOUR30 Ml No. 454 Walnut. Nice Hair har den netop nu til 240 DKK.

Utroligt nok er kun 0% af anmeldelserne af Nilens Jord Skin VELOUR30 Ml No. 454 Walnut på 1-2 stjerner.Af de forskellige Youngblood foundations modeller, så får YOUNGBLOOD Pressed Mineral Honey flest stjerner i anmeldelserne. Hair Outlet har den lige nu til 229 DKK (før 440).

Hele 85% af anmeldelserne af YOUNGBLOOD Pressed Mineral Honey er på 4+ stjerner ud af 5.Den allerbedst anmeldte bareMinerals foundation vi har kunne finde er en BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory. Coolshop har den netop nu til 240 DKK.

Kigger vi på anmeldelserne af BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory, så ligger usædvanligt høje 91% på 4+ stjerner ud af 5.De 10 konkurrenter til bedste foundation

Ved siden af den bedste foundation ovenfor, så findes der også andre fremragende foundations. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide foundationerne herover.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Bare Minerals Original SPF158 Gr. Tan Nude

4.85 stjerner

Bare Minerals Original SPF158 Gr. Tan Nude har vi placeret lige uden for de allerbedste foundations, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Hele 95% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste foundations. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 329 DKK.Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Sandstone 16

4.75 stjerner

Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Sandstone 16 får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Neutral Deep

4.75 stjerner

Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Neutral Deep får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Lækre 93% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.L

4.64.5 stjerner

L'Oréal True Match 1.R/1.C Rose Ivory ligger med 4.6 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 129 DKK.

L'Oréal True Match 1.R/1.C Rose Ivory er den billigste model her på siden.Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Fairly Light 1NW

4.64.5 stjerner

På listen har vi også Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Fairly Light 1NW, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Hele 86% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.Smashbox Photo FinishPrimer 30 Ml

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Smashbox Photo FinishPrimer 30 Ml. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 87% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 188 DKK.Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 MEDIUM12 Gr.

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 MEDIUM12 Gr.. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 87% er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 210 DKK.Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Medium

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Medium. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 89% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.Bare Minerals Original SPF158 Gr. Fairly Medium

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Bare Minerals Original SPF158 Gr. Fairly Medium. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 329 DKK.Et par foundations mere

De spændende foundations ovenfor er slet ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for.

Nogle af de andre foundation modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Som du kan se i listen, så er der foundations modeller der får ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner😮

4.6Max Factor Facefinity COMPACT10 Gr. 007 Bronze
4.6Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Golden Tan
4.6Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 102 Pastelle
4.6Maybelline Dream Matte MousseSPF 15 48 Sun
4.6Maybelline Dream Radiant Liquid 10 Ivory
4.6Maybelline Dream Radiant Liquid 48 Sun
4.6Bare Minerals Prime TimePrimer Brightening 30 Ml
4.6Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Warm Almond 045
4.6BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory
4.6BareMinerals OriginalSPF 15 Neutral Ivory
4.5Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork
4.5Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Creamwhip
4.5L'Oréal True Match 1.5.N Linen
4.5L'Oréal True Match 1.N Ivory
4.5L'Oréal True Match 3.NCREAM
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 2.D/2.W Golden Almond
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 2.R/2.C Rose Vanilla
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 4.5.N True
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 6.D/6.W Golden Honey
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 095 Fair Porcelain
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 104 Soft Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 105 Natural Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 115 Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 122 Creamy
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 124 Soft Sand
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 334 Warm Tan
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 350 Caramel
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 356 Warm Coconut
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 360 Mocha
4.5Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Chai 26
4.5Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 045 Sable
4.5Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Medium
4.5Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 109 Natural Bronze
4.5Maybelline Dream Urban Cover 220 Natural
4.5Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Bronze 080
4.5Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Golden 075
4.5Max Factor Radiant Lift 075 Golden Hour
4.5Max Factor Radiant Lift Caramel
4.5Max Factor Ageless Elixir 2 In 1+ Serum 30 Ml Ivory 040
4.4Max Factor Skin Harmony MIRACLESPF20 30 Ml Light Ivory 40
4.4Elf Cosmetics Flawless Finish OIL-FREESPF20 20 Ml Sand
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 0.5.N Porcelaine
4.4Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 250 Sun
4.4Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 DARK12 Gr.
4.4Makeup Revolution Fast Base Stick F11
4.4Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 05NOISETTE
4.4YOUNGBLOOD Pressed Mineral Honey
4.4YOUNGBLOOD Loose Mineral Fawn
4.4YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut
4.4Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden
4.4New Cid Cosmetics New Cid I-PrimePrimer 30 Ml
4.4BareMinerals OriginalSPF 15 Golden Ivory
4.4Vichy MineralblendFlere Farver
4.3Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 125 Nude
4.3Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 315 Soft Honey
4.3Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 245 Classic
4.3Smashbox Photo Filter POWDER9.9 Gr. 7
4.3YOUNGBLOOD Pressed Mineral Toffee
4.3YOUNGBLOOD Pressed Mineral Warm
4.3YOUNGBLOOD Loose Mineral Honey
4.3YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow
4.3Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Light
4.3Bare Minerals Original SPF 158 Gr. Fairly Light
4.3Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden Deep
4.3Max Factor Facefinity 3-IN-1SPF20 30 Ml N32 Light
4.3Max Factor Facefinity 3-IN-1SPF20 30 Ml N55
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Bronze 80
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Ivory 40
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Neutral 50
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Sand 60
4.3Max Factor FACEFINITY 3IN1NO. 75 30 Ml
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 115 Golden
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 290 Golden Amber
4.2Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Cocoa 30
4.2GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 14 Sand
4.2Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 010PORCELAINE
4.2Youngblood Liquid Mineral Barbados 30 Ml
4.2YOUNGBLOOD Pressed Mineral Soft
4.2Bare Minerals Original SPF 158 Gr. Warm Tan
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop 24 Hour Nude
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Cappucino
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Light Ivory
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Natural
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Soft
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Deep Ebony
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Golden Honey
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Natural Buff
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Neutral Tan
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Warm Caramel
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Total Control DROP13 Ml Porcelain
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Total Control DROP13 Ml Vanilla
4.2L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 175 Sand
4.2Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Creamy Ivory 040
4.2Estee Lauder 42 Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 30 Ml
4.2Lavera 2-IN-1 Compact 10 G 2 Farver
4.2TheBalm TimeBalm Flere Varianter 21.3 G
4.1Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 4.15
4.1Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-FreeSPF 15 11 Gr. 30 Natural Ivory
4.1GOSH Copenhagen GOSH Velvet TouchPrimer Classic 30 Ml
4.1Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 03DIAPHANE
4.1Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 04NATURE
4.1Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Tan Nude
4.1Bare Minerals Original SPF158 Gr. Medium
4.1Bare Minerals Original SPF158 Gr. Neutral Tan
4.1TheBalm Time BALM21.3 Gr. Dark
4.1Maybelline Dream Matte MousseSPF 15 30 Sand
4.1Maybelline Dream Urban Cover 111 Cool Ivory
4.1BareMinerals MatteSPF 15 02 Fair Ivory
4.0Elf Cosmetics Flawless Finish OIL-FREESPF20 20 Ml Caramel
4.0Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-FreeSPF 15 11 Gr. 10 Light Ivory
4.0YOUNGBLOOD Loose Mineral Warm
4.0NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Golden
4.0Max Factor Miracle Touch Second Skin 30ML Fair
3.9Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 112 Amber
3.9Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 115 Ivory
3.9Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 035DORE
3.9Dr. Hauschka Macadamia
3.8Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.15
3.8Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free 20 LIGHT11G WKLAD
3.8Makeup Revolution Fast Base Stick F12
3.8YOUNGBLOOD Loose Mineral Toffee
3.8BareMinerals MatteSPF 15 25 Golden Dark
3.7Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.18
3.7TheBalm Blend A HandAndBrush
3.7Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Light 2W
3.7GOSH Copenhagen GOSH BB CreamPrimer Moisturizer SPF 15 30 Ml 01 Sand
3.7Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 05NOISETTE
3.7Bare Minerals Original SPF158 Gr. Neutral Medium
3.7La Roche-Posay TOLERIANE Flydende Flere Farver
3.6Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M4
3.6Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M8
3.6Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 108 Honey
3.6Max Factor Miracle Touch Second SKIN30 Ml 04 Light Medium
3.6Shiseido Radiant Lifting I60 Natural Deep Ivory
3.6Vichy Dermablend Fluid Flere Farver
3.5Helena Rubinstein Color CLONESPF15 30 Ml 22APRICOT
3.5Smashbox Photo Filter POWDER9.9 Gr. 4
3.5Makeup Revolution Fast Base Stick F6
3.5Shiseido Future Solution LX Total RadianceSPF 15 30 Ml Golden 3
3.5Shiseido Sports BB COMPACTSPF50+ 12 Gr. Light
3.4Elf Cosmetics Beautifully BareSerum SPF25 14 Ml Fair/Light
3.4Shiseido Anti-Age Radiant LIFTINGSPF15 30 Ml I40
3.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Stay Matte But Not Flat LIQUID35 Ml Fresh
3.3Elf Cosmetics Beautifully BareSerum SPF25 14 Ml Light/Medium
3.3Helena Rubinstein Prodigy POWERCELL30 Ml 23BISCUIT
3.3Helena Rubinstein Color CLONESPF15 30 Ml 24 Gold Caramel
3.3GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 16 Golden
3.3Benecos Natural Light FLUID30 Ml Mocca
3.2Clarins Everlasting Youth FLUIDSPF15 30 Ml 110 Honey
3.1Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 120 Classic Ivory
3.0Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 04NATURE
3.0YOUNGBLOOD Powder Neutral
2.9Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M14
2.9Clarins Everlasting COMPACTSPF9 10G 109 Wheat
2.8Jane Iredale Beyond Matte LIQUIDM1
2.8Pur Cosmetics Bare It All 4-IN-1 Skin PERFECTING45 Ml Porcelain
2.6Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 113 Chestnut
2.6GOSH Copenhagen GoshDrops SPF10 30 Ml 004 Natural
2.6Shiseido Sports BB COMPACTSPF50+ 12 Gr. Dark
2.5Clarins Everlasting COMPACTSPF9 10G 108 Sand
2.5GOSH Copenhagen GOSH X-Ceptional Wear
2.5Bare Minerals Complexion Rescue HydratingStick 10 Gr. Wheat 4.5
2.4James Read BodyWash Off Tan 100ML
2.3Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 110 Honey
2.3IDUN Minerals Idun Norskenn Flere Varianter 30 Ml
2.2Max Factor Skin Harmony MIRACLESPF20 30 Ml Golden 75
2.0Clarins Skin Illusion Loose POWDER13 Gr. 107
2.0Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat All-In-One GLOW30 Ml B20 Ivory
2.0Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat All-In-One GLOW30 Ml B30 Almond
1.8GOSH Copenhagen GOSH BB Cream 30 Ml
1.8Shiseido Self-RefreshingOil-Free 30 Ml 550 Jasper
1.7Makeup Revolution Fast Base Stick F4
1.7Max Factor Miracle Match Light Ivory 40
1.7Pharmaceris F Intensivt Dækkende Flere Farver
1.5Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Fair 1C
1.4Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml BR 10 Cool Porcelain
1.3Smashbox Studio Skin 24H Full COVERAGE30 Ml 4.7
1.3Lancome Teint Idole Ultra Wear NUDESPF19 40ML 005 -Ivoire
1.1Smashbox Studio Skin 24H Full COVERAGE30 Ml 3.05
0.9Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml BD 10 Warm Porcelain
0.8Helena Rubinstein Prodigy POWERCELL30 Ml 24 Gold Caramel
0.7Clarins Everlasting Youth FLUIDSPF15 30 Ml 114 Cappucino
0.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 3.D/3.W Golden
0.2Yves Saint Laurent YSL All HoursStick 9 Gr. B65 Bronze
0.2Yves Saint Laurent YSL Fusion Ink COMPACT10 Gr. B50
0.2Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber
0.2Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 112 Amber

Læs mere

Highlightere

Highlightere

Alle de bedste highlighter modeller. Fremragende highlightere til priser fra 47 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De allerbedste modeller. Priser fra 15 DKK.

Læbepomader

Læbepomader

Alle de bedst anmeldte læbepomader. Fremragende læbepomader fra 19 DKK.

Makeupspejle

Makeupspejle

Alle de bedste makeupspejl modeller. Fremragende makeupspejle til priser fra 180 DKK.

Mascara

Mascara

De allerbedste modeller. Priser fra 39 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*