Altmuligt > Beauty sager > Foundations

Den bedste foundation i 2021

Mads Phikamphon

Alle foundationerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser og fundet frem til at Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber er den bedste foundation til både mænd og kvinder.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god foundation. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange foundations har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 236 over de bedst anmeldte foundations👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en foundation der matcher dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste foundation til en god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyfoundation. I listen her svinger prisen fx. fra 99,- DKK for den billigste foundation til hele 519,- DKK for den dyreste foundation.

Mange folk går efter en foundation fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bare Minerals, Max Factor, Youngblood og bareMinerals.

Hvordan vi har fundet den bedste foundation

For at kunne finde den allerbedste foundation, så har vi udvalgt 236 forskellige modeller fra store mærker som Bare Minerals, Max Factor, Youngblood og bareMinerals.

Efter vi har udvalgt foundationerne har vores robot fundet 368.896 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste foundation.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge foundation udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste foundation

Bedst anmeldt af foundationerne er Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber. Den står lige nu til 249 DKK (før 420) hos Nice Hair. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en lille smule dyr foundation. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte foundations.

Anmeldelserne af Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste foundation med de andre foundations, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du kan se, så er Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber noget bedre anmeldt end de andre modeller. Yves Saint Laurent YSL Touche Eclat Le Cushion LIQUID15 Gr. B60 Amber er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle foundationerne er gråt.Den bedste model kommer fra Yves Saint Laurent. Dette mærke klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som foundations og eau de toiletter.

Bedste økologiske foundation

Såfremt du er glad for økologisk foundation, så er den bedst anmeldte økologiske model foundation Lavera 2-IN-1 Compact 10 G 2 Farver. Den står nu til 106 DKK (før 125) hos Helsebixen.Hvis du søger efter en foundation til mænd, så er den bedst anmeldte YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow. Den står netop nu til 219 DKK (før 425) hos Hair Outlet.

Du skal dog være opmærksom på at den bedste foundation ikke er specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne bruge denne selvom den ikke er beregnet specifikt til mænd.

Hvis du vil have en foundation specielt til mænd, så er det YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow nedenfor du skal vælge.

YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 86% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Leder du efter en foundation til damer, så får Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell de bedste anmeldelser. Den står nu til 370 DKK hos Nice Hair.

Som med foundationerne til mænd, så skal du lige huske at den bedst anmeldte foundation ovenfor ikke er beregnet specielt til mænd eller damer. Med andre ord, så kan du altså ret sikkert vælge denne i stedet for en model specifikt til damer.

Såfremt du vil have en foundation specifikt beregnet til damer, så er det YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow herunder du bør vælge.

Anmeldelserne af Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell ligger altså usædvanligt godt. Hele 95% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5👍Foundations fra de store mærker

Mange folk går efter en foundation fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste foundations fra disse mærker.

De store og populære foundation mærker vi kigger nærmere på herunder er Bare Minerals, Max Factor, Youngblood og bareMinerals. Vi har fundet den bedst anmeldte foundation fra hvert mærke.

Af de forskellige Bare Minerals foundations modeller, så får Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden Deep flest stjerner i anmeldelserne. Nice Hair har den lige nu til 329 DKK (før 365).

Utrolige 96% af anmeldelserne af Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden Deep er på 4-5 stjerner.Den allerbedst anmeldte Max Factor foundation vi har kunne finde er en Max Factor Miracle Match Light Ivory 40. Nice Hair har den netop nu til 99 DKK (før 150).

Max Factor Miracle Match Light Ivory 40

Max Factor Miracle Match Light Ivory 40

🥉 den billigste foundation

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

99 DKK hos Nice Hair

Helt usædvanlige 100% af Max Factor Miracle Match Light Ivory 40 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Af de forskellige Youngblood foundations modeller, så får YOUNGBLOOD Powder Neutral flest stjerner i anmeldelserne. Coolshop har den lige nu til 219 DKK.

YOUNGBLOOD Powder Neutral anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Den allerbedst anmeldte bareMinerals foundation vi har kunne finde er en BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory. Coolshop har den netop nu til 249 DKK.

Kigger vi på BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory anmeldelserne, så har vi usædvanligt høje 94% på 4 eller 5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste foundation

Ved siden af den bedste foundation ovenfor, så findes der også andre fremragende foundations. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide foundationerne herover.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 107

5.05 stjerner

Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 107 har vi placeret lige uden for de allerbedste foundations, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair. Hos Nice Hair står den til 250 DKK.Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 112 Amber

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 112 Amber 5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 169 DKK.Helena Rubinstein Prodigy POWERCELL30 Ml 23BISCUIT

5.05 stjerner

Helena Rubinstein Prodigy POWERCELL30 Ml 23BISCUIT er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 519 DKK.Max Factor Miracle Match Light Ivory 40

5.05 stjerner

Max Factor Miracle Match Light Ivory 40 får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 99 DKK. Max Factor Miracle Match Light Ivory 40 er derved den billigste model.YOUNGBLOOD Powder Neutral

5.05 stjerner

YOUNGBLOOD Powder Neutral ligger med 5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 219 DKK.Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 265 DKK.IDUN Minerals Saga LiquidNorrsken

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså IDUN Minerals Saga LiquidNorrsken, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den står til 279 DKK.IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 206 Freja

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 206 Freja, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den står til 279 DKK.IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 207 Disa

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 207 Disa, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den står til 279 DKK.Idun Minerals Nordic Veil Saga 26 Ml

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Idun Minerals Nordic Veil Saga 26 Ml, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den står til 279 DKK.Et par foundations mere

De spændende foundations ovenfor er slet ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for.

Nogle af de andre foundation modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Som du kan se i listen, så er der foundations modeller der får ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner😮

4.9Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 04NATURE
4.9Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 01ALBATRE
4.8Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 109 Wheat
4.8Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 112 Amber
4.8Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 113 Chestnut
4.8Estee Lauder Double Wear Stay-in-place 3N2 Wheat 30 Ml
4.8GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 14 Sand
4.8Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 035DORE
4.8Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden Deep
4.8Bare Minerals Original SPF158 Gr. Tan Nude
4.8Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 108 Honey
4.7Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork
4.7Clarins Everlasting Youth FLUIDSPF15 30 Ml 114 Cappucino
4.7Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell
4.7Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4C2 Auburn
4.7Estee Lauder Double Wear Stay-In-Matte POWDERSPF10 12 Gr. 2C3 Fresco
4.7Smashbox Photo Filter POWDER9.9 Gr. 7
4.7Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06
4.7Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Sandstone 16
4.7Makeup Revolution Fast Base Stick F11
4.7GOSH Copenhagen GoshDrops SPF10 30 Ml 004 Natural
4.7GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 11 Porcelain
4.7Lancome Teint Idole Ultra Wear NUDESPF19 40ML 005 -Ivoire
4.7Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Neutral Deep
4.7Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Medium
4.7Estee Lauder Estée Lauder Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 30ML 3W1 Tawny
4.7Bare Minerals Prime TimePrimer Brightening 30 Ml
4.7BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory
4.7BareMinerals OriginalSPF 15 Neutral Ivory
4.6Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.15
4.6Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Creamwhip
4.6L'Oréal True Match 1.R/1.C Rose Ivory
4.6Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3N1 Ivory
4.6Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 1N1 Ivory Nude
4.6Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3C3 Sandbar
4.6Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Fair 1C
4.6Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Fairly Light 1NW
4.6Smashbox Photo FinishPrimer 30 Ml
4.6Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Chai 26
4.6Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 MEDIUM12 Gr.
4.6Shiseido Future Solution LX Total RadianceSPF 15 30 Ml Golden 3
4.6GOSH Copenhagen GOSH BB CreamPrimer Moisturizer SPF 15 30 Ml 03 Warm
4.6Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 035DORE
4.6Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 05NOISETTE
4.6Lancome Teint Idole Ultra Wear Nr 010 30 Ml
4.6Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 03DIAPHANE
4.6Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 045 Sable
4.6Youngblood Liquid Mineral Barbados 30 Ml
4.6YOUNGBLOOD Pressed Mineral Soft
4.6YOUNGBLOOD Pressed Mineral Toffee
4.6Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Light
4.6Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Medium
4.6Bare Minerals Original SPF158 Gr. Fairly Medium
4.6Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden
4.6Max Factor Facefinity COMPACT10 Gr. 007 Bronze
4.6Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Medium
4.6Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 102 Pastelle
4.6Maybelline Dream Matte MousseSPF 15 48 Sun
4.6Maybelline Dream Radiant Liquid 10 Ivory
4.6Maybelline Dream Radiant Liquid 48 Sun
4.6Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Warm Almond 045
4.6BareMinerals OriginalSPF 15 Golden Ivory
4.6IDUN Minerals Idun Norskenn Flere Varianter 30 Ml
4.5Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 4.15
4.5TheBalm Blend A HandAndBrush
4.5L'Oréal True Match 1.5.N Linen
4.5L'Oréal True Match 1.N Ivory
4.5L'Oréal True Match 3.NCREAM
4.5L'Oréal True Match 4.5 N True
4.5L'Oréal True Match 2.W Golden Almond
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 2.R/2.C Rose Vanilla
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 5.5.D/5.5.W Golden Sun
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 6.D/6.W Golden Honey
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 105 Natural Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 115 Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 350 Caramel
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 104 Soft Ivory
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 122 Creamy
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 124 Soft Sand
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 356 Warm Coconut
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 334 Warm Tan
4.5Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Cocoa 30
4.5Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 DARK12 Gr.
4.5GOSH Copenhagen GOSH Velvet TouchPrimer Classic 30 Ml
4.5Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 05NOISETTE
4.5Lancome Teint Idole Ultra Wear NUDESPF19 40ML 02 Lys Rose
4.5YOUNGBLOOD Liquid Mineral Capri
4.5YOUNGBLOOD Pressed Mineral Honey
4.5YOUNGBLOOD Pressed Mineral Warm
4.5YOUNGBLOOD Loose Mineral Toffee
4.5YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut
4.5Bare Minerals Original SPF 158 Gr. Warm Tan
4.5Bare Minerals Original SPF158 Gr. Neutral Tan
4.5Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 109 Natural Bronze
4.5Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Bronze 080
4.5Shiseido Sports BB COMPACTSPF50+ 12 Gr. Dark
4.5Max Factor Radiant Lift 075 Golden Hour
4.5Max Factor Ageless Elixir 2 In 1+ Serum 30 Ml Ivory 040
4.5Bare Minerals Complexion Rescue HydratingStick 10 Gr. Wheat 4.5
4.5Estee Lauder 42 Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 30 Ml
4.5Vichy MineralblendFlere Farver
4.5Perricone MD NMSerum 30 Ml Ivory
4.5Maybelline Superstay 24H30 Ml 03 True Ivory
4.4Max Factor Skin Harmony MIRACLESPF20 30 Ml Light Ivory 40
4.4Elf Cosmetics Flawless Finish OIL-FREESPF20 20 Ml Sand
4.4L'Oréal True Match 0.5 N Porcelain
4.4Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 110 Porcelain
4.4Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 130 Buff
4.4Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 250 Sun
4.4Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 360 Mocha
4.4Maybelline Fit Me Matte PorelessFair Porcelain
4.4Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 04NATURE
4.4YOUNGBLOOD Loose Mineral Honey
4.4YOUNGBLOOD Loose Mineral Fawn
4.4YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow
4.4Bare Minerals Original SPF158 Gr. Medium Tan
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Vanilla
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Caramel
4.4Maybelline Dream Urban Cover 220 Natural
4.4Shiseido Sports BB COMPACTSPF50+ 12 Gr. Light
4.4Max Factor Radiant Lift Caramel
4.4Dr. Hauschka Macadamia
4.3Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.18
4.3Jane Iredale Beyond Matte LIQUIDM1
4.3Clarins Everlasting Youth FLUIDSPF15 30 Ml 110 Honey
4.3Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 125 Nude
4.3Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 315 Soft Honey
4.3Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 245 Classic
4.3Estee Lauder Double Wear Stay-In-Matte POWDERSPF10 12 Gr. 4N1 Shell
4.3Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Light 2W
4.3Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-FreeSPF 15 11 Gr. 10 Light Ivory
4.3Bare Minerals BareSkin Pure Brightening SERUM30 Ml Cream 05
4.3Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Tan Nude
4.3Bare Minerals Original SPF 158 Gr. Fairly Light
4.3NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Light Ivory
4.3NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Cappucino
4.3TheBalm Time BALM21.3 Gr. Dark
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Ivory 40
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Neutral 50
4.3Max Factor Facefinity 3-IN-1SPF20 30 Ml N55
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Bronze 80
4.3Max Factor Facefinity 3-IN-1SPF20 30 Ml N32 Light
4.3Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Sand 60
4.3Max Factor FACEFINITY 3IN1NO. 75 30 Ml
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Neutral Tan
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Warm Caramel
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 115 Golden
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 175 Sand
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 290 Golden Amber
4.3Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Creamy Ivory 040
4.3Shiseido Self-RefreshingOil-Free 30 Ml 550 Jasper
4.3Lavera 2-IN-1 Compact 10 G 2 Farver
4.3Dr. Hauschka Almond
4.3GOSH Copenhagen VTPrimer Anti Wrinkle
4.2Smashbox Studio Skin 24H Full COVERAGE30 Ml 4.7
4.2Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 110 Honey
4.2Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 120 Classic Ivory
4.2Estee Lauder Double Wear Nude Water FRESHSPF30 30 Ml SHELL4N1
4.2Smashbox Photo Filter POWDER9.9 Gr. 4
4.2Makeup Revolution Fast Base Stick F4
4.2GOSH Copenhagen GOSH BB CreamPrimer Moisturizer SPF 15 30 Ml 01 Sand
4.2GOSH Copenhagen GOSH X-Ceptional Wear
4.2Bare Minerals Original SPF158 Gr. Neutral Medium
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop 24 Hour Nude
4.2NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Soft
4.2Max Factor Facefinity 3 In 1 All Day Flawless 85 Caramel
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Total Control DROP13 Ml Porcelain
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Total Control DROP13 Ml Vanilla
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml True
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Golden Honey
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Fair
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Natural Buff
4.2Maybelline Dream Matte MousseSPF 15 30 Sand
4.2Maybelline Dream Urban Cover 111 Cool Ivory
4.2BareMinerals MatteSPF 15 25 Golden Dark
4.2TheBalm TimeBalm Flere Varianter 21.3 G
4.2Dr. Hauschka Chestnut
4.1Elf Cosmetics Beautifully BareSerum SPF25 14 Ml Fair/Light
4.1Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M14
4.1Clarins Everlasting COMPACTSPF9 10G 109 Wheat
4.1Makeup Revolution Fast Base Stick F12
4.1GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 16 Golden
4.1Bare Minerals Original SPF158 Gr. Medium
4.1NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light Ivory
4.1NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Natural
4.1NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Golden
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Alabaster
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Deep Ebony
4.1Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Golden 075
4.1Max Factor Miracle Touch Second SKIN30 Ml 04 Light Medium
4.1La Roche-Posay TOLERIANE Flydende Flere Farver
4.1Pharmaceris F Intensivt Dækkende Flere Farver
4.0Elf Cosmetics Flawless Finish OIL-FREESPF20 20 Ml Caramel
4.0Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 115 Ivory
4.0Estee Lauder Double Wear Nude Water FRESHSPF30 30 Ml Ecru 1N2
4.0NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Caramel
4.0Max Factor Miracle Touch Second SKIN30 Ml 05 Medium
4.0Vichy Dermablend Fluid Flere Farver
4.0Perricone MD No Makeup Foundation
3.9Elf Cosmetics Beautifully BareSerum SPF25 14 Ml Light/Medium
3.9Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M4
3.9Helena Rubinstein Color CLONESPF15 30 Ml 24 Gold Caramel
3.9NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Medium Olive
3.9NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Stay Matte But Not Flat LIQUID35 Ml Fresh
3.8Clarins Everlasting COMPACTSPF9 10G 108 Sand
3.8Estee Lauder Double Wear Nude Water FRESHSPF30 30 Ml DESERT2N1
3.8Makeup Revolution Fast Base Stick F6
3.8Max Factor Facefinity 3 In 1 Natural
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Deep Espresso
3.6Max Factor Skin Harmony MIRACLESPF20 30 Ml Golden 75
3.6GOSH Copenhagen GOSH BB Cream 30 Ml
3.6Benecos Natural Light FLUID30 Ml Mocca
3.5Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent All Hours Teint B30 25ML
3.1James Read BodyWash Off Tan 100ML
3.0IDUN Minerals Svea LiquidNorrsken
1.0LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 3.D/3.W Golden

Læs mere

Highlightere

Highlightere

Alle de bedste highlighter modeller. Fremragende highlightere til priser fra 49 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De allerbedste modeller. Priser fra 29 DKK.

Hårkure

Hårkure

Alle de bedst anmeldte hårkure. Fremragende hårkure fra 99 DKK.

Lusekamme

Lusekamme

Alle de bedste lusekam modeller. Fremragende lusekamme til priser fra 39 DKK.

Læbepomader

Læbepomader

De allerbedste modeller. Priser fra 7 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*