Altmuligt > Beauty sager > Foundations

Den bedste foundation i 2021

Mads Phikamphon

Alle foundationerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser og fundet frem til at Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain er den bedste foundation til både mænd og kvinder.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god foundation. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange foundations har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 129 over de bedst anmeldte foundations👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en foundation der matcher dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste foundation til en god pris.

En del folk går efter en foundation fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Bare Minerals, Estee Lauder, Max Factor og Youngblood.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste foundation

For at kunne finde frem til den bedste foundation, så har vi udvalgt 129 forskellige foundations fra mærker som Bare Minerals, Estee Lauder, Max Factor og Youngblood.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 101.071 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste foundation.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge foundation udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste foundation

Bedst anmeldt af foundationerne er Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain. Den står lige nu til 270 DKK (før 314) hos Escentual. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr foundation. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte foundations.

Helt usædvanlige 100% af Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml. Lige nu står den til 120 DKK (før 150) hos Amazon DE.

Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml

Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige foundation
🥉 den billigste foundation

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

120 DKK hos Amazon DE
186 DKK hos Nice Hair

Kigger vi på anmeldelserne af Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Den billige Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml koster netop nu 150 DKK mindre end Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain. Det betyder du kan spare 56%👍

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste foundation med alle de andre foundation modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre foundation modeller. Yves Saint Laurent YSL All HOURSSPF20 25 Ml B 10 Porcelain er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml er også bedre end gennemsnittet for alle foundationerne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Goldwell Kerasilk Revitalize Rebalancing SCALP110 Ml er her de blå barer.Den bedste model kommer fra Yves Saint Laurent. Dette mærke klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som deodoranter, foundations og eau de toiletter.

I modsætning til den bedste foundation så kommer den allerbedste billige model fra mærket Goldwell.

Præcis ligesom med Yves Saint Laurent, så klarer Goldwell sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. deodoranter, foundations og eau de toiletter.

Hvis du søger efter en foundation til damer, så er den bedst anmeldte Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell. Den står lige nu til 385 DKK hos Nice Hair.

Inden du vælger modellen her, så er det dog værd at notere dig at den bedst anmeldte foundation ovenfor ikke er beregnet specielt til mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde godt kunne vælge denne uanset den ikke er specielt til mænd.

Såfremt du vil have en foundation specifikt beregnet til damer, så er det herunder du bør vælge.

Anmeldelserne af Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell ligger bestemt godt. Lækre 94% ligger på 4-5 stjerner.Foundations fra de store mærker

Mange folk går efter en foundation fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste foundations fra disse mærker.

De store og populære foundation mærker vi kigger nærmere på herunder er Bare Minerals, Estee Lauder, Max Factor og Youngblood. Vi har fundet den bedst anmeldte foundation fra hvert mærke.

Af de forskellige Bare Minerals foundations modeller, så får Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06 flest stjerner i anmeldelserne. Nice Hair har den lige nu til 189 DKK (før 375).

Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06 er på 4+ ud af 5 stjerner.Den allerbedst anmeldte Estee Lauder foundation vi har kunne finde er en Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3C3 Sandbar. Amazon DE har den netop nu til 217 DKK.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3C3 Sandbar er på 4 eller 5 stjerner.Af de forskellige Max Factor foundations modeller, så får Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 108 Honey flest stjerner i anmeldelserne. Amazon DE har den lige nu til 52 DKK.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 108 Honey er på 4 eller 5 stjerner🤩Den allerbedst anmeldte Youngblood foundation vi har kunne finde er en YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow. Hair Outlet har den netop nu til 219 DKK (før 425).De 10 konkurrenter til bedste foundation

Ved siden af den bedste foundation ovenfor, så findes der også andre fremragende foundations. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide foundationerne herover.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 107

5.05 stjerner

Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 107 har vi placeret lige uden for de allerbedste foundations, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair. Hos Nice Hair står den til 250 DKK.Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 112 Amber

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Clarins Everlasting CushionRefill SPF50 13ML 112 Amber 5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair. Hos Nice Hair står den til 250 DKK.GOSH Copenhagen GoshDrops SPF10 30 Ml 004 Natural

5.05 stjerner

GOSH Copenhagen GoshDrops SPF10 30 Ml 004 Natural får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 139 DKK.Vichy MineralblendFlere Farver

5.05 stjerner

Vichy MineralblendFlere Farver er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 242 DKK.IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 206 Freja

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 206 Freja, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Billig Parfume, hvor den står til 259 DKK.IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 207 Disa

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden IDUN Minerals NORRSKEN30 Ml 207 Disa, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Billig Parfume, hvor den står til 259 DKK.Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.15

4.95 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.15, da den i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 199 DKK.Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3C3 Sandbar

4.95 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3C3 Sandbar, da den i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 385 DKK.Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 01ALBATRE

4.95 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 01ALBATRE, da den i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5👍

Den er lige nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 300 DKK.Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 109 Wheat

4.85 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 109 Wheat, da den i anmeldelserne får 4.8 stjerner

Den er lige nu til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 340 DKK.Et par foundations mere

De spændende foundations ovenfor er slet ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for.

Nogle af de andre foundation modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

4.8Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 112 Amber
4.8Clarins Skin Illusion Natural HYDRATINGSPF15 30ML 113 Chestnut
4.8Estee Lauder Double Wear Stay-in-place 3N2 Wheat 30 Ml
4.8Smashbox Photo FinishPrimer 30 Ml
4.8Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 04NATURE
4.8Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 05NOISETTE
4.8Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 035DORE
4.8Max Factor Lasting PERFORMANCE35 Ml 108 Honey
4.7Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork
4.7Clarins Everlasting Youth FLUIDSPF15 30 Ml 114 Cappucino
4.7Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4N1 Shell
4.7Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 4C2 Auburn
4.7Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Cashmere 06
4.7GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 11 Porcelain
4.7Bare Minerals Original SPF158 Gr. Fairly Medium
4.7Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Medium
4.7Bare Minerals Prime TimePrimer Brightening 30 Ml
4.7BareMinerals OriginalSPF 15 Fair Ivory
4.6L'Oréal True Match 1.R/1.C Rose Ivory
4.6Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACESPF10 30 Ml 3N1 Ivory
4.6Estee Lauder Double Wear Stay-In-Matte POWDERSPF10 12 Gr. 2C3 Fresco
4.6Bare Minerals BarePRO POWDER10 Gr. Sandstone 16
4.6Lancome Teint Idole Ultra Wear Nr 010 30 Ml
4.6Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 045 Sable
4.6YOUNGBLOOD Loose Mineral Sunglow
4.6Bare Minerals Matte SPF156 Gr. Fairly Light
4.6Bare Minerals Original SPF 158 Gr. Warm Tan
4.6Bare Minerals MatteBroad Spectrum SPF 15 6 Gr. Medium
4.6Maybelline Dream Matte MousseSPF 15 48 Sun
4.6Maybelline Dream Radiant Liquid 48 Sun
4.6Pharmaceris F Intensivt Dækkende Flere Farver
4.5Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 105 Natural Ivory
4.5Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-FreeSPF 15 11 Gr. 10 Light Ivory
4.5Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Chai 26
4.5Shiseido Anti-Aging CompactSPF 30 DARK12 Gr.
4.5Lancome Teint VISIONNAIRESPF20 30 Ml 035DORE
4.5Lancome Teint Idole Ultra Wear NUDESPF19 40ML 02 Lys Rose
4.5Bare Minerals Original SPF158 Gr. Neutral Tan
4.5TheBalm Time BALM21.3 Gr. Dark
4.5Max Factor Facefinity COMPACT10 Gr. 007 Bronze
4.5Estee Lauder 42 Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 30 Ml
4.4Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 4.15
4.4Elf Cosmetics Flawless Finish OIL-FREESPF20 20 Ml Sand
4.4L'Oréal True Match 0.5 N Porcelain
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 5.5.D/5.5.W Golden Sun
4.4Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 110 Porcelain
4.4Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 130 Buff
4.4Maybelline Fit Me Luminous + Smooth 315 Soft Honey
4.4Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 122 Creamy
4.4Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 356 Warm Coconut
4.4Bare Minerals Blemish Rescue Loose POWDER6 Gr. Light 2W
4.4GOSH Copenhagen GOSH Velvet TouchPrimer Classic 30 Ml
4.4Lancome Teint Idole Ultra WEAR30 Ml 04NATURE
4.4Lancome Teint Idole Ultra Wear NUDESPF19 40ML 005 -Ivoire
4.4Bare Minerals Original SPF158 Gr. Medium Tan
4.4Bare Minerals Original SPF158 Gr. Golden
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Soft
4.4Shiseido Sports BB COMPACTSPF50+ 12 Gr. Light
4.4Max Factor Radiant Lift Caramel
4.4Shiseido Self-RefreshingOil-Free 30 Ml 550 Jasper
4.4Bare Minerals Complexion Rescue HydratingStick 10 Gr. Wheat 4.5
4.4Dr. Hauschka Macadamia
4.3Smashbox Studio Skin 24HOUR Wear HYDRATING30 Ml 3.18
4.3Max Factor Skin Harmony MIRACLESPF20 30 Ml Light Ivory 40
4.3Jane Iredale Beyond Matte LIQUIDM1
4.3Clarins Everlasting COMPACTSPF9 10G 109 Wheat
4.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH30 Ml 6.D/6.W Golden Honey
4.3Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 360 Mocha
4.3Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 245 Classic
4.3Maybelline Fit Me Matte PorelessFair Porcelain
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml True
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 115 Golden
4.3L'Oréal Infaillible 24H Matte Cover 290 Golden Amber
4.3Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Creamy Ivory 040
4.3Lavera 2-IN-1 Compact 10 G 2 Farver
4.2Maybelline Fit Me Matte + PorelessNormal To Oily 30 Ml 120 Classic Ivory
4.2Estee Lauder Double Wear Nude Water FRESHSPF30 30 Ml Ecru 1N2
4.2Bare Minerals BarePRO LIQUIDSPF20 30 Ml Cocoa 30
4.2Makeup Revolution Fast Base Stick F4
4.2Makeup Revolution Fast Base Stick F12
4.2GOSH Copenhagen GOSH BB CreamPrimer Moisturizer SPF 15 30 Ml 01 Sand
4.2GOSH Copenhagen GOSH X-Ceptional Wear
4.2GOSH Copenhagen Gosh X-Ceptional WEAR35 Ml 16 Golden
4.2Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Bronze 80
4.2Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 IN1SPF 20 Sand 60
4.2Max Factor Facefinity 3 In 1 All Day Flawless 85 Caramel
4.2Max Factor FACEFINITY 3IN1NO. 75 30 Ml
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Total Control DROP13 Ml Porcelain
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Golden Honey
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Natural Buff
4.2Maybelline Dream Urban Cover 220 Natural
4.2Maybelline Dream Urban Cover 111 Cool Ivory
4.1Jane Iredale Beyond Matte LIQUID27 Ml M14
4.1Estee Lauder Double Wear Stay-In-Matte POWDERSPF10 12 Gr. 4N1 Shell
4.1YOUNGBLOOD Pressed Mineral Toffee
4.1NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Natural
4.1NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Powder Golden
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Alabaster
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Fair
4.1Max Factor Miracle Touch Second SKIN30 Ml 04 Light Medium
4.1Vichy Dermablend Fluid Flere Farver
4.0NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Caramel
4.0Max Factor Miracle Touch Liquid ILLUSION11.5 Gr. Golden 075
3.9Smashbox Studio Skin 24H Full COVERAGE30 Ml 4.7
3.9Elf Cosmetics Beautifully BareSerum SPF25 14 Ml Light/Medium
3.9Makeup Revolution Fast Base Stick F6
3.9YOUNGBLOOD Loose Mineral Hazelnut
3.9NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light Ivory
3.9NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Medium Olive
3.9NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T STOP30 Ml Deep Ebony
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop POWDER10.7 Gr. Deep Espresso
3.6GOSH Copenhagen GOSH BB Cream 30 Ml
3.5YOUNGBLOOD Powder Barely
3.1James Read BodyWash Off Tan 100ML

Læs mere

Highlightere

Highlightere

Alle de bedst anmeldte highlightere. Fremragende highlightere fra 39 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

Alle de bedste håndcreme modeller. Fremragende håndcremer til priser fra 37 DKK.

Hårkure

Hårkure

De allerbedste modeller. Priser fra 127 DKK.

Lusekamme

Lusekamme

Alle de bedst anmeldte lusekamme. Fremragende lusekamme fra 239 DKK.

Læbepomader

Læbepomader

Alle de bedste læbepomade modeller. Fremragende læbepomader til priser fra 23 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*