Altmuligt > Elektronik > Frituregryder

Den bedste frituregryde i 2021

Mads Phikamphon

Alle frituregryderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på hundredevis af anmeldelser så er Fritel PF46208L 10 års Garanti den bedste frituregryde. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Fritel PF46208L 10 års Garanti

Fritel PF46208L 10 års Garanti

🥇 den bedst anmeldte frituregryde

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Whiteaway
1999 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god frituregryde. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet de mange frituregryder har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 over de bedst anmeldte frituregryder👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en frituregryde der matcher det du har brug for, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste frituregryde til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyfrituregryde. I listen her går priserne fx. fra 369,- DKK for den billigste frituregryde til hele 1999,- DKK for den dyreste frituregryde.

Mange folk går efter en frituregryde fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som OBH.

Din nye frituregryde skal formodentlig en tur i en af dine stikkontakter. Husk derfor at undersøge om stikket passer ind hvis du foretrækker at købe din nye frituregryde i udlandet.

Hvordan vi finder den bedste frituregryde

For at finde frem til den allerbedste frituregryde har vi udvalgt 11 forskellige frituregryder fra populære mærker som OBH.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 1.177 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte frituregryde.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange frituregryder. Vi har i stedet haft som mål at samle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste frituregryde.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge frituregryde udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste frituregryde

Bedst anmeldt af frituregryderne er Fritel PF46208L 10 års Garanti. Den står lige nu til 1999 DKK hos Whiteaway. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en virkeligt dyr frituregryde. Prisen ligger nemlig en hel del over den gennemsnitlige pris for de viste frituregryder.

Fritel PF46208L 10 års Garanti

Fritel PF46208L 10 års Garanti

🥇 den bedst anmeldte frituregryde

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Whiteaway
1999 DKK hos Skousen

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Fritel PF46208L 10 års Garanti på triste 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje OBH Easy Fry Deluxe. Den står lige nu til 375 DKK hos ProShop. Helt sikkert en del bedre pris end Fritel PF46208L 10 års Garanti som blev fremhævet lige før.

OBH Easy Fry Deluxe

OBH Easy Fry Deluxe

🥈 den bedst anmeldte billige frituregryde

4.75 stjerner baseret på 40 anmeldelser

375 DKK hos ProShop
449 DKK hos Kitchentime
488 DKK hos Whiteaway


Den billige OBH Easy Fry Deluxe koster netop nu 1624 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 81%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at der jo ikke er tale om samme model.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste frituregryde med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Fritel PF46208L 10 års Garanti en del bedre end anmeldelserne af alle de andre frituregryde modeller (Fritel PF46208L 10 års Garanti er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model OBH Easy Fry Deluxe er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle frituregryderne. Check bare diagrammet lidt længere nede (OBH Easy Fry Deluxe er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor frituregryder at Fritel fremstår rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. slow cookere og frituregryder.

Den bedste billige model kommer som tidl. nævnt fra OBH. OBH klarer sig på samme måde som Fritel også godt indefor andre andre typer produkter. For OBH fx. kategorier som slow cookere og frituregryder.

Frituregryder fra de store mærker

Mange folk går efter en frituregryde fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste frituregryder fra disse mærker.

Der er klart nok adskillige store frituregryde mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra OBH.

Den allerbedst anmeldte OBH frituregryde vi har kunne finde er en OBH Easy Fry Deluxe. ProShop har den or tiden til 375 DKK.

OBH Easy Fry Deluxe

OBH Easy Fry Deluxe

🥈 den bedst anmeldte billige frituregryde

4.75 stjerner baseret på 40 anmeldelser

375 DKK hos ProShop
449 DKK hos Kitchentime
488 DKK hos Whiteaway


De 10 konkurrenter til bedste frituregryde

Ved siden af den bedste frituregryde ovenfor, så findes der også andre fremragende frituregryder. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide frituregryderne herover🙂

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet👍
Fritel FR 1490

4.95 stjerner

Fritel FR 1490 har vi placeret lige uden for de allerbedste frituregryder, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 1127 DKK.OBH Nordica 6357

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit OBH Nordica 6357 4.7 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Dvs. anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 96% er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 445 DKK.Fritel FR14654L 10 års Garanti

4.75 stjerner

Fritel FR14654L 10 års Garanti er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.7 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 694 DKK hos Whiteaway.Tefal FF1231 White 1600 W 1.8 L

4.75 stjerner

Tefal FF1231 White 1600 W 1.8 L er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står lige nu til 506 DKK hos ProShop.Tefal Oleoclean

4.64.5 stjerner

Tefal Oleoclean ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 659 DKK.Fritel SF35055L 10 års Garanti

4.54.5 stjerner

Fritel SF35055L 10 års Garanti ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 1366 DKK.Severin FR2431

4.34.5 stjerner

Her i slutningen af listen over de bedste frituregryder har vi Severin FR2431. I anmeldelserne får den 4.3 stjerner

For tiden er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 369 DKK. Severin FR2431 er således den billigste frituregryde i listen her over de bedst anmeldte modeller.TRISTAR Dobbel Rustfri

4.34.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså TRISTAR Dobbel Rustfri, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 85% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står lige nu til 559 DKK hos Kitchentime.
Læs mere

Air fryere

Air fryere

Alle de bedst anmeldte air fryere. Fremragende air fryere fra 308 DKK.

Sous vider

Sous vider

Alle de bedste modeller. Fremragende sous vider til priser fra 473 DKK.

Sous vide stave

Sous vide stave

De bedst anmeldte modeller. Sous vide stave fra 623 DKK.

æggekogere

æggekogere

Alle de bedst anmeldte æggekogere. Fremragende æggekogere fra 150 DKK.

Citruspressere

Citruspressere

Alle de bedste modeller. Fremragende citruspressere til priser fra 133 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*