Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Fryseskabe > Brugte fryseskabe

Køb af brugt fryseskab vs. nyt fryseskab

Mads Phikamphon

Alle fryseskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke lige er vildt overskud i dit budget, så skal du tænke på at købe et brugt fryseskab - men der er nogle ting du må tænke igennem før du går efter at købe en brugt model.

Fx. præcis hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at gå efter en brugt model, samt hvorvidt du er helt klar på at undvære garanti. (som du får ved at købe nyt).

Køb brugt og spar penge

Allervigtigst når du køber brugt er at tænke over præcis hvor mange penge du reelt kan spare. Her på nettet er prisen for et brugt fryseskab ca. 1000 kr. Men du kan være heldig at se brugte fryseskabe helt ned til 50 kr.

I tilfælde af der må gode anmeldelser til, så ligger de allerbilligste nye modeller rent prismæssigt på ca. 4500 kr. Din besparelse når du køber brugt er altså ca. 3500 kr.

Herunder har vi et af de billige nye modeller med gode anmeldelser👍

Såfremt du gerne vil overveje et større udvalg af nye modeller, så kan du kigge på alle de fryseskabe vi har analyseret her.

Garanti når du køber brugt

Din garanti er slet ikke den samme hvis du vælger at købe brugt som hvis du vælger at købe et nyt fryseskab. Noget det er en god ide at huske på når du regne på præcis hvor mange penge du reelt sparer ved at vælge at købe brugt.

Overvej at der grundlæggende er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget af garantiperioden der er i rest er afhængig af præcis hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig og der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du ikke være garanteret forever.

Garantien er selvfølgelig især interessant hvis det drejer sig om en relativt dyr vare som et fryseskab.

Garantiperioden virker kun såfremt du har kvitteringen. I tilfælde af du ikke har nogen kvittering, så har du ikke nogen garanti.

Færre modeller

I tilfælde af du vælger at købe et brugt fryseskab, så er der næppe mange forskellige modeller at overveje at vælge.

I modsætning til hvis du vælger at købe en ny model, hvor der oftest er en del forskellige modeller at overveje.

I tilfælde af du vælger at købe en ny model, så er det næsten altid ret nemt at få varen leveret, selvom det koster lidt i leveringsomkostninger.

Helt anderledes end hvis du vælger at købe en brugt model hvor du næsten altid selv må stå for at få vare bragt hjem uanset hvad du har købt.

Endelig findes der et par andre slags køleskabe. Måske vil det kunne være værd at overveje udvalget af andre køleskabe.

Brugt og miljø

Uanset om det viser sig at være en ide for dig at købe et brugt fryseskab eller ej, så vil miljøet omkring os helt sikkert blive gladere for dig hvis du køber en brugt model. Hvis vores miljø bestemmer, så er det altid det bedste valg at købe et brugt fryseskab.

I tilfælde af det er vores miljø som afgører om du skal købe nyt eller brugt, så må du næsten uden tvivl købe et brugt fryseskab.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*