Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Fryseskabe

Det bedste fryseskab i 2021

Mads Phikamphon

Alle fryseskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet en hel del anmeldelser, så er det bedste fryseskab Gorenje FN 6191 CW. Nedenfor kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. andre fryseskabe.

Gorenje FN 6191 CW

Gorenje FN 6191 CW

🥇 det bedst anmeldte fryseskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

4719 DKK hos Whiteaway
4719 DKK hos Wupti
4719 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt fryseskab, så derfor har vi valgt adskillige modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For hver model har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 6 listen her over de bedste fryseskabe.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der passer til hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste fryseskab til en rigtig god pris.

Hvis budgettet er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig også overveje at købe et brugt fryseskab.

Mange går efter et fryseskab fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedste modeller fra Siemens.

Præcis ligesom de fleste andre hvidevarer, så skal dit nye fryseskab sættes i stik for at virke. Ingen regner med du køber en så tung ting i udlandet - men hvis du gør, så skal du lige huske at sikre dig at stikket passer til en af dine stikkontakter.

Hvordan vi finder det bedste fryseskab

For at finde det allerbedste fryseskab har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra store mærker som Siemens.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 107 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det bedst anmeldte fryseskab.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange fryseskabe. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste fryseskab.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge fryseskab udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste fryseskab

Bedst anmeldt af fryseskabene er Gorenje FN 6191 CW. Det står lige nu til 4719 DKK hos Whiteaway.

Gorenje FN 6191 CW

Gorenje FN 6191 CW

🥇 det bedst anmeldte fryseskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

4719 DKK hos Whiteaway
4719 DKK hos Wupti
4719 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Gorenje FN 6191 CW i bunden med blot 1-2 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af det bedste fryseskab med gennemsnittet for alle de andre fryseskab modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du kan se, så er Gorenje FN 6191 CW virkelig en del bedre anmeldt end de andre modeller (Gorenje FN 6191 CW er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det bedste model kommer som nævnt fra Gorenje. Dette mærke fremstår også rigtig godt indefor andre typer produkter som kogeplader, emhætter, fryseskabe og gaskomfurer.

Fryseskabe fra de store mærker

Mange går op i at vælge et fryseskab fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra et par af disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor fryseskabe, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Siemens.

Det bedst anmeldte Siemens fryseskab vi har fundet frem til er et Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV. Det står lige nu til 3738 DKK hos Elgiganten.

Særdeles godt er kun 0% af Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner.Alle 6 konkurrenter

Udover det bedste fryseskab herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode fryseskabe. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide fryseskabene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Bosch GSN58AWDP Fritstående

5.05 stjerner

Bosch GSN58AWDP Fritstående har vi placeret lige uden for de bedste fryseskabe, da det får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Det står lige nu til 6166 DKK hos Wupti.Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV

4.54.5 stjerner

Herefter kommer Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV. Det får i anmeldelserne 4.5 ud af 5 stjerner og rigtig godt er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Det står lige nu til 3738 DKK hos Elgiganten. Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV er derved det billigste fryseskab.Siemens GS29NVWEP Energivenlig

4.54.5 stjerner

Siemens GS29NVWEP Energivenlig får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Det er billigst hos Wupti. Hos Wupti står det til 6119 DKK.LG Fryseskab

4.44.5 stjerner

LG Fryseskab får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.4 ud 5 stjerner

Det er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 4999 DKK.Siemens GS36NAIDP Fritstående

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Siemens GS36NAIDP Fritstående, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu på tilbud til 7509 DKK hos Whiteaway.
Læs mere

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De allerbedste vinkøleskabe. Priser fra 1349 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

Alle de bedste kølefryseskabe. Fremragende kølefryseskabe fra 2222 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedste gaskomfur modeller. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

De allerbedste indbygningsemhætter. Priser fra 649 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedste indbygningsovne. Fremragende indbygningsovne fra 1939 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*