Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Fryseskabe

Det bedste fryseskab i 2021

Mads Phikamphon

Alle fryseskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet en hel del anmeldelser, så er det bedste fryseskab Electrolux Fryser. Nedenfor kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. andre fryseskabe.

Electrolux Fryser

Electrolux Fryser

🥇 det bedst anmeldte fryseskab
🥉 det billigste fryseskab

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2179 DKK hos Elgiganten
2999 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt fryseskab, så derfor har vi valgt adskillige modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For hver model har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 16 listen her over de bedste fryseskabe.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der passer til hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste fryseskab til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et fryseskab. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 2179,- DKK for det billigste fryseskab til 8499,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har så mange penge til dit nyt fryseskab kan du overveje et brugt model.

Mange folk går efter et fryseskab fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Bosch, Electrolux og Siemens.

Ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal dit fryseskab en tur i stikkontakten for at virke. Jeg regner ikke med at du køber en så stor og tung sag i udlandet, men hvis du gør det, så skal du huske at checke at stikket passer til din danske stikkontakt.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste fryseskab

For at kunne finde det bedste fryseskab, så har vi udvalgt 16 forskellige modeller fra mærker som Bosch, Electrolux og Siemens.

Herefter har vores robot indsamlet 214 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste fryseskab.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedste fryseskab

Bedst anmeldt af fryseskabene er Electrolux Fryser. Det står lige nu til 2179 DKK hos Elgiganten.

Electrolux Fryser

Electrolux Fryser

🥇 det bedst anmeldte fryseskab
🥉 det billigste fryseskab

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2179 DKK hos Elgiganten
2999 DKK hos Wupti

Særdeles godt er kun 0% af anmeldelserne af Electrolux Fryser i bunden med blot 1-2 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af det bedste fryseskab med gennemsnittet for alle de andre fryseskab modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du kan se, så er Electrolux Fryser virkelig en del bedre anmeldt end de andre modeller (Electrolux Fryser er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det bedste model kommer som nævnt fra Electrolux. Dette mærke fremstår også rigtig godt indefor andre typer produkter som ledningsfri støvsugere, dampstationer, køleskabe og affugtere.

Fryseskabe fra de store mærker

Mange går op i at vælge et fryseskab fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra et par af disse mærker.

De store mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, Electrolux og Siemens. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Det bedst anmeldte Bosch fryseskab vi har kunne finde er et Bosch GSN58AWDP Fritstående. Wupti har det lige nu til 6299 DKK.

Helt utrolige 100% af Bosch GSN58AWDP Fritstående anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Af de forskellige Electrolux fryseskabe, så får Electrolux Fryser de bedst anmeldelser. Det står lige nu til 2179 DKK hos Elgiganten.

Electrolux Fryser

Electrolux Fryser

🥇 det bedst anmeldte fryseskab
🥉 det billigste fryseskab

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2179 DKK hos Elgiganten
2999 DKK hos Wupti

Rigtig godt er kun 0% af anmeldelserne af Electrolux Fryser på 1-2 stjerner.Det bedst anmeldte Siemens fryseskab vi har kunne finde er et Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV. Elgiganten har det lige nu til 3748 DKK.

Særdeles godt er kun 0% af Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner.Alle 10 konkurrenter

Udover det bedste fryseskab herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode fryseskabe. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide fryseskabene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Gorenje FN 6191 CW

5.05 stjerner

Gorenje FN 6191 CW har vi placeret lige uden for de bedste fryseskabe, da det får ret gode 5 ud af 5 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Det står lige nu til 4719 DKK hos Whiteaway.Bosch GSN58AWDP Fritstående

5.05 stjerner

Herefter kommer Bosch GSN58AWDP Fritstående. Det får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Det står lige nu til 6299 DKK hos Wupti.Bosch GIN81AE30

4.54.5 stjerner

Bosch GIN81AE30 er blandt de bedst anmeldte modeller, da det får 4.5 ud 5 stjerner

Det står lige nu til 5097 DKK hos Elgiganten.Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV

4.54.5 stjerner

Siemens IQ300 Fryser GS36VVWEV ligeså godt placeret i anmeldelserne. Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og rigtig godt er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Det er netop nu billigst hos Elgiganten, hvor det står til 3748 DKK.Siemens GS29NVWEP Energivenlig

4.54.5 stjerner

Siemens GS29NVWEP Energivenlig ligeså godt placeret i anmeldelserne. Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Det er netop nu billigst hos Wupti, hvor det står til 6599 DKK.Whirlpool WVA35643NFW

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Whirlpool WVA35643NFW. I anmeldelserne får det 4.4 stjerner

Det er netop nu billigst hos Wupti, hvor det står til 5999 DKK.LG Fryseskab

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi LG Fryseskab. I anmeldelserne får det 4.4 stjerner

Det er netop nu billigst hos Elgiganten, hvor det står til 8499 DKK.Electrolux EUF2745AOW

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Electrolux EUF2745AOW. I anmeldelserne får det 4.4 stjerner

Det er netop nu billigst hos Elgiganten, hvor det står til 4999 DKK.Siemens GS36NAIDP Fritstående

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Siemens GS36NAIDP Fritstående. I anmeldelserne får det 4.4 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det er netop nu billigst hos Elgiganten, hvor det står til 8219 DKK.Et par modeller mere

De fremragende fryseskab modeller herover er ikke de eneste modeller robotten har checket anmeldelser for. Herunder er en liste med nogle af de andre fryseskab modeller vi har checket anmeldelser for.

4.3Scandomestic SFS 110-1 A++
4.3Scandomestic BIF 171A+
4.3Electrolux LUC6NA24W
3.5Bosch GSN33VW3P
3.5Samsung RZ32M7000WW

Læs mere

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De allerbedste vinkøleskabe. Priser fra 883 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

Alle de bedste kølefryseskabe. Fremragende kølefryseskabe fra 857 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedste gaskomfur modeller. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

De allerbedste indbygningsemhætter. Priser fra 699 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedste indbygningsovne. Fremragende indbygningsovne fra 118 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*