Altmuligt > Beauty sager > Cremer > Fugtighedscremer

Den bedste fugtighedscreme i 2021

Mads Phikamphon

Alle fugtighedscremene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet flere hundrede anmeldelser af forskellige fugtighedscremer modeller, så er Lavera Basis Q10 50 Ml den bedste fugtighedscreme til både damer og mænd.

Lavera Basis Q10 50 Ml

Lavera Basis Q10 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte fugtighedscreme

4.64.5 stjerner baseret på 144 anmeldelser

114 DKK hos Helsebixen
119 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for fugtighedscreme, så derfor har vi valgt en hel del fugtighedscremer som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange fugtighedscremer satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 liste med de bedste fugtighedscremer👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye fugtighedscreme til en god pris.

Sådan har vi fundet den bedste fugtighedscreme

For at finde frem til den allerbedste fugtighedscreme har vi udvalgt 4 forskellige fugtighedscremer.

Efter vi har udvalgt fugtighedscremene har robotten fundet 548 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste fugtighedscreme.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge fugtighedscreme udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste fugtighedscreme

Bedst anmeldt af fugtighedscremene er Lavera Basis Q10 50 Ml. Lige nu står den til 114 DKK (før 135) hos Helsebixen.

Lavera Basis Q10 50 Ml

Lavera Basis Q10 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte fugtighedscreme

4.64.5 stjerner baseret på 144 anmeldelser

114 DKK hos Helsebixen
119 DKK hos Med24

Lavera Basis Q10 50 Ml anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Glimrende 90% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Weleda Baby Calendula Facial Cream. Lige nu står den til 59 DKK hos Med24.

Weleda Baby Calendula Facial Cream

Weleda Baby Calendula Facial Cream

🥈 den bedst anmeldte billige fugtighedscreme
🥉 den billigste fugtighedscreme

4.64.5 stjerner baseret på 309 anmeldelser

59 DKK hos Med24
63 DKK hos Helsebixen
64 DKK hos Apopro

Checker vi anmeldelserne af Weleda Baby Calendula Facial Cream, så har vi helt vildt høje 92% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Weleda Baby Calendula Facial Cream koster netop nu 55 DKK mindre end Lavera Basis Q10 50 Ml herover. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 48%👍

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste fugtighedscreme med gennemsnittet for de andre fugtighedscreme modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Lavera Basis Q10 50 Ml virkelig bedre end anmeldelserne af de andre fugtighedscreme modeller (Lavera Basis Q10 50 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet for alle fugtighedscremene er de grå).Den billigere model Weleda Baby Calendula Facial Cream er også noget bedre end gennemsnittet for alle fugtighedscremene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Weleda Baby Calendula Facial Cream er her de blå barer).Det er ikke blot indefor fugtighedscremer at Lavera klarer sig særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fugtighedscremer.

Den allerbedste billige model kommer fra Weleda.

Weleda klarer sig på samme måde som Lavera også rigtig godt indefor andre kategorier. For Weleda fx. kategorier som fugtighedscremer.

Hvis du leder efter herre fugtighedscreme, så er den bedst anmeldte Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream 30 Ml. Den står nu til 80 DKK (før 95) hos Helsebixen.

Du bør dog huske på at den bedst anmeldte fugtighedscreme herover ikke er beregnet specielt til mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde sagtens kunne vælge denne uanset den ikke er specielt til mænd.

Såfremt du vil have en fugtighedscreme specifikt beregnet til mænd, så er det Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream 30 Ml lige herunder du må vælge.

Anmeldelserne af Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream 30 Ml ligger godt. Hele 85% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.4 konkurrenter

Udover den bedste fugtighedscreme ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende fugtighedscremer. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide fugtighedscremene ovenfor, for så kan det være en af de 4 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream 30 Ml

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de bedste fugtighedscremer har vi Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream 30 Ml. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den står til 80 DKK.Weleda Almond Soothing Facial Lotion

1.01 stjerne

Anmeldelserne giver i gennemsnit Weleda Almond Soothing Facial Lotion 1 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste fugtighedscremer og meget, meget usædvanligt er kun 100% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 127 DKK.
Læs mere

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de bedst anmeldte ansigtscreme modeller. Fremragende ansigtscremer fra 59 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende fodcremer til priser fra 35 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De bedst anmeldte modeller. Håndcremer fra 37 DKK.

Natcremer

Natcremer

Alle de bedst anmeldte natcreme modeller. Fremragende natcremer fra 87 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende øjencremer til priser fra 140 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

De bedst anmeldte modeller. Dagcremer fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*