Altmuligt > Elektronik > Gamepads

Den bedste gamepad i 2021

Mads Phikamphon

Alle gamepadsene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Hori Super Smash Bros Mario den bedste gamepad. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Hori Super Smash Bros Mario

Hori Super Smash Bros Mario

🥇 den bedst anmeldte gamepad

4.54.5 stjerner baseret på 10.851 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
257 DKK hos Legetøjseksperten
266 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at se på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for gamepad, så derfor har vi udvalgt en del gamepads som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedste gamepads.

Vi har også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye gamepad til en god pris.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede ved, så har hovedparten af alle gamepads modeller et batteri som skal holdes opladt før du får noget brugbart ud af produktet. Til de fleste gamepads følger der en oplader med. Denne oplader skal i stik, så du skal sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt hvis du køber din nye gamepad i en udenlandsk butik.

Sådan har vi fundet den bedste gamepad

For at finde den allerbedste gamepad har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 17.328 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste gamepad.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge gamepad udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste gamepad

Bedst anmeldt af gamepadsene er Hori Super Smash Bros Mario. Lige nu står den til 249 DKK hos ProShop.

Hori Super Smash Bros Mario

Hori Super Smash Bros Mario

🥇 den bedst anmeldte gamepad

4.54.5 stjerner baseret på 10.851 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
257 DKK hos Legetøjseksperten
266 DKK hos Coolshop

Hele 88% af anmeldelserne af Hori Super Smash Bros Mario er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje 8BITDO Lite BTYellow. Lige nu står den til 152 DKK (før 195) hos ProShop.

8BITDO Lite BTYellow

8BITDO Lite BTYellow

🥈 den bedst anmeldte billige gamepad
🥉 den billigste gamepad

4.54.5 stjerner baseret på 1.350 anmeldelser

152 DKK hos ProShop
214 DKK hos Coolshop
220 DKK hos Gucca

Hele 88% af 8BITDO Lite BTYellow anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Den billige 8BITDO Lite BTYellow koster netop nu 97 DKK mindre end Hori Super Smash Bros Mario. I iskolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 39%.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste gamepad med gennemsnittet for de andre gamepads, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Hori Super Smash Bros Mario virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre gamepad modeller (Hori Super Smash Bros Mario er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model 8BITDO Lite BTYellow er også bedre end gennemsnittet for alle gamepadsene. Se bare diagrammet lidt længere nede (8BITDO Lite BTYellow er her de blå barer).Det er ikke kun indefor gamepads at Hori klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. gamepads.

Den bedste billige model kommer som nævnt fra 8Bitdo. 8Bitdo klarer sig på samme måde som Hori også fremragende indefor andre produkter. For 8Bitdo fx. kategorier som gamepads.

7 konkurrenter

Udover den bedste gamepad lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende gamepads. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
8BITDO SN30 Pro+G Edition

4.54.5 stjerner

Lige udenfor de bedste gamepads har vi 8BITDO SN30 Pro+G Edition. I anmeldelserne får den hele 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 88% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 356 DKK hos ProShop.8BITDO Nintendo Switch SN30 Bluetooth

4.54.5 stjerner

Herefter har vi 8BITDO Nintendo Switch SN30 Bluetooth, der i anmeldelserne får 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 179 DKK hos ProShop.Logitech F310

4.44.5 stjerner

Logitech F310 er blandt de rigtig godt anmeldte gamepads, da den får 4.4 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 246 DKK hos ProShop.Logitech F710 Wireless

4.24.5 stjerner

Logitech F710 Wireless er blandt de rigtig godt anmeldte gamepads, da den får 4.2 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 338 DKK hos ProShop.8BITDO N30 BTNS Edition Nintendo Switch

3.74 stjerner

8BITDO N30 BTNS Edition Nintendo Switch ligeså ret godt anmeldt. Den får 3.7 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Gucca. Hos Gucca står den til 270 DKK.
Læs mere

Højtalere

Højtalere

De bedst anmeldte højtalere. Højtalere fra 350 DKK.

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

Alle de bedste trådløs højtaler modeller. Fremragende trådløse højtalere fra 350 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

De allerbedste modeller. Priser fra 499 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedst anmeldte soundbars. Soundbars fra 5499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

Alle de bedste subwoofer modeller. Fremragende subwoofers fra 2999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*