Altmuligt > Elektronik > Headsets > Gaming headsets

Det bedste gaming headset i 2021

Mads Phikamphon

Alle gaming headsetsene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er det bedste gaming headset Big Ben Interactive 4SONY Licensed V3 Stereo. Nedenfor kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. andre gaming headsets.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt gaming headset, så derfor har vi valgt en masse modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste over de bedste gaming headsets.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der passer til hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste gaming headset til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et gaming headset. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 145,- DKK for det billigste gaming headset til 950,- DKK for den dyreste model.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har hovedparten af alle gaming headsets et batteri som skal holdes opladt før du får noget ud af produktet. Til de fleste gaming headsets følger der en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så husk at sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe dit gaming headset i en udenlandsk butik.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste gaming headset

For at kunne finde det bedste gaming headset, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 42.972 anmeldelser, så vi har kunne finde det absolut bedst anmeldte gaming headset.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange gaming headsets. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste gaming headset.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedste gaming headset

Bedst anmeldt af gaming headsetsene er Big Ben Interactive 4SONY Licensed V3 Stereo. Det står lige nu til 178 DKK hos ProShop.

Meget usædvanligt er kun 0% af anmeldelserne af Big Ben Interactive 4SONY Licensed V3 Stereo på 1-2 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner det bedste gaming headset med alle de andre gaming headset modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Big Ben Interactive 4SONY Licensed V3 Stereo virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre gaming headsets. Big Ben Interactive 4SONY Licensed V3 Stereo er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Det bedste gaming headset kommer som nævnt fra Big Ben Interactive. Dette mærke klarer sig også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. gaming headsets og headsets.

Alle 10 konkurrenter

Udover det bedste gaming headset herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode gaming headsets. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide gaming headsetsene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Logitech G635 LIGHTSYNC

4.44.5 stjerner

Logitech G635 LIGHTSYNC har vi placeret lige uden for de bedste gaming headsets, da det får ret gode 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 85% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 696 DKK.Logitech G432 Surround Sound Wired

4.44.5 stjerner

I anmeldelserne får Logitech G432 Surround Sound Wired 4.4 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de bedste modeller. Hele 87% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er netop nu billigst hos ProShop, hvor det står til 366 DKK.Logitech G PRO

4.44.5 stjerner

Logitech G PRO får også ret gode anmeldelser. Det får 4.4 ud 5 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 546 DKK.Kingston HyperX Cloud Stinger Core

4.44.5 stjerner

Kingston HyperX Cloud Stinger Core får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.4 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 85% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 266 DKK.Astro A10+ Mixamp M60 For XB1

4.34.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Astro A10+ Mixamp M60 For XB1, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Lige nu er det billigst hos Gucca. Der står det til 950 DKK.Logitech G332

4.34.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Logitech G332, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Lige nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 330 DKK.Trust GXT 322

4.14 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Trust GXT 322, da det i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Lige nu er det billigst hos Gucca. Der står det til 190 DKK.

Trust GXT 322 er det billigste gaming headset i listen her over de bedst anmeldte modeller.Trust GXT 310 Gaming

4.14 stjerner

Trust GXT 310 Gaming er placeret til sidst her på siden, hvilket heldigvis stadig betyder det er et glimrende gaming headset.

Det får 4.1 stjerner i anmeldelserne

Det er netop nu billigst hos ProShop, hvor det står til 145 DKK. Trust GXT 310 Gaming er derved det billigste gaming headset.Stealth Xbox One Elite Stereo

3.84 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Stealth Xbox One Elite Stereo, da det i anmeldelserne får 3.8 stjerner

Lige nu er det billigst hos Gucca. Der står det til 250 DKK.
Læs mere

Gaming mus

Gaming mus

Alle de bedste gaming mus. Fremragende gaming mus fra 95 DKK.

Headsets

Headsets

De bedste headset modeller. Priser fra 58 DKK.

Kabler

Kabler

De allerbedste kabler. Priser fra 79 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

Alle de bedste kompakte højtalere. Fremragende kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Kropsanalysevægte

Kropsanalysevægte

De bedste kropsanalysevægt modeller. Priser fra 249 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*