Altmuligt > Elektronik > Gaming mus

Den bedste gaming mus i 2021

Mads Phikamphon

Alle gaming musene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser for 12 forskellige gaming mus. Den bedste gaming mus er Havit HV-MS804. Hvorfor den er den bedste gaming mus ser vi nærmere på nedenfor.

Havit HV-MS804

Havit HV-MS804

🥇 den bedst anmeldte gaming mus

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for gaming mus, så derfor har vi valgt en hel del gaming mus som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange gaming mus satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 12 liste med de bedste gaming mus👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få en af de bedste gaming mus til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en gaming mus. I listen her starter priserne på 95,- DKK for den billigste gaming mus til 514,- DKK for den dyreste gaming mus.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste gaming mus et batteri som du bør holde opladt inden du får noget ud af dit nyindkøb. Til de fleste gaming mus følger der derfor en oplader med. Opladeren skal du sætte i stikkontakten, så du bør sikre dig at opladerens stik passer med en dansk stikkontakt såfremt du vælger at købe din gaming mus i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder den bedste gaming mus

For at finde frem til den allerbedste gaming mus har vi udvalgt 12 forskellige gaming mus.

Efter vi har udvalgt gaming musene har robotten fundet 6.941 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste gaming mus.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge gaming mus udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte gaming mus

Den bedst anmeldte gaming mus er Havit HV-MS804. Lige nu står den til 150 DKK hos Coop.

Havit HV-MS804

Havit HV-MS804

🥇 den bedst anmeldte gaming mus

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Havit HV-MS804 anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den allerbedste gaming mus med de andre gaming mus modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Havit HV-MS804 en del bedre end anmeldelserne af alle de andre gaming mus modeller. Havit HV-MS804 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Det er ikke blot indefor gaming mus at mærket Havit fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som musemåtter og gaming mus.

Boblerne

Udover den bedste gaming mus ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende gaming mus. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide gaming musene herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Trust Computer Products Trust GXT 756 XL

4.75 stjerner

Trust Computer Products Trust GXT 756 XL har vi placeret lige uden for de allerbedste gaming mus, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 120 DKK.Logitech G305 Wireless Gaming Mouse

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Logitech G305 Wireless Gaming Mouse 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 272 DKK.Logitech G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse BLACK

4.34.5 stjerner

Logitech G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse BLACK får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 514 DKK.Trust GXT 138 X-Ray Illuminated Gaming Mouse

4.24.5 stjerner

Trust GXT 138 X-Ray Illuminated Gaming Mouse får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 114 DKK. Trust GXT 138 X-Ray Illuminated Gaming Mouse er derved den billigste model her på siden.Speedlink SCELUS USB Gaming Mouse

4.14 stjerner

Speedlink SCELUS USB Gaming Mouse er med 4.1 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste gaming mus

Den er for tiden til den billigste pris hos Gucca, hvor den står til 310 DKK.Trust GXT 101 Gav Optical Gaming Mouse

4.14 stjerner

Med i listen har vi desuden Trust GXT 101 Gav Optical Gaming Mouse, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner ud af 5

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 95 DKK. Trust GXT 101 Gav Optical Gaming Mouse er således den billigste gaming mus i listen her over de bedst anmeldte modeller.Speedlink XITO Gaming Mouse

3.53.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Speedlink XITO Gaming Mouse, da den i anmeldelserne får 3.5 stjerner

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 107 DKK.Speedlink TORN Gaming Mouse

3.33.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Speedlink TORN Gaming Mouse. Den får i anmeldelserne 3.3 stjerner

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 154 DKK.Speedlink TORN Gaming Mouse

3.33.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Speedlink TORN Gaming Mouse. Den får i anmeldelserne 3.3 stjerner

Den er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 125 DKK.White Shark Hannibal Gaming Mouse

3.03 stjerner

Med på listen her har vi ligeså White Shark Hannibal Gaming Mouse. Den får i anmeldelserne 3 stjerner

Den er for tiden til den billigste pris hos Gucca, hvor den står til 140 DKK.
Læs mere

Headsets

Headsets

Alle de bedst anmeldte headset modeller. Fremragende headsets fra 58 DKK.

Kabler

Kabler

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kabler til priser fra 79 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De bedst anmeldte modeller. Fremragende kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Kropsanalysevægte

Kropsanalysevægte

Alle de bedst anmeldte kropsanalysevægt modeller. Fremragende kropsanalysevægte fra 249 DKK.

Tastature

Tastature

Alle de allerbedste modeller. Fremragende tastature til priser fra 92 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*