Altmuligt > Værktøj > Gasbrændere

Den bedste gasbrænder i 2021

Mads Phikamphon

Alle gasbrænderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er den bedste gasbrænder Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre gasbrændere.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

682 DKK hos ScandiHills
799 DKK hos Grejfreak
900 DKK hos Outmore

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny gasbrænder, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

For at hjælpe folk med at vælge en ny gasbrænder, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 21 liste over de bedste gasbrændere.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en gasbrænder der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye gasbrænder til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en gasbrænder. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 179,- DKK for den billigste gasbrænder til 1179,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en gasbrænder fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Primus og Trangia.

Husk at gasbrændere skal sættes i stik. Hvis du køber din nye gasbrænder i en udenlandsk butik skal du huske at checke at der følger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste gasbrænder

For at kunne finde den bedste gasbrænder, så har vi udvalgt 21 forskellige modeller fra store mærker som Primus og Trangia.

Herefter har vores robot indsamlet 3.298 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste gasbrænder.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge gasbrænder udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte gasbrænder

Den bedst anmeldte gasbrænder er Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.. Den står lige nu til 682 DKK hos ScandiHills.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

682 DKK hos ScandiHills
799 DKK hos Grejfreak
900 DKK hos Outmore

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Primus Essential Trail Stove. Den står lige nu til 179 DKK hos Grejfreak. En bedre pris end Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. herover.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥈 den bedst anmeldte billige gasbrænder
🥉 den billigste gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 12 anmeldelser

179 DKK hos Grejfreak
229 DKK hos Friluftsland
253 DKK hos Amazon UK

Anmeldelserne af Primus Essential Trail Stove ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Primus Essential Trail Stove i stedet for Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr., så vil du spare 503 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 74%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme gasbrænder.

Hvis vi sammenligner den bedste gasbrænder med alle de andre gasbrænder modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er ret tydeligt at Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. er en del bedre anmeldt end alle de andre gasbrændere. Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Primus Essential Trail Stove er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Primus Essential Trail Stove er her de blå barer).Mærket Trangia som den bedste gasbrænder kommer fra klarer sig også virkeligt godt indefor produkter som fx. gasbrændere og stormkøkkener.

Som nævnt, så kommer den bedste billige gasbrænder fra Primus. Primus fremstår også fremragende indefor produkter som gasbrændere og stormkøkkener.

Gasbrændere fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en gasbrænder fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste gasbrændere fra et par af disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Primus og Trangia. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte gasbrænder fra hvert mærke.

Udfra de forskellige Primus gasbrændere modeller, så er Primus Essential Trail Stove bedst anmeldt. Netop nu har vi den til 179 DKK hos Grejfreak.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥈 den bedst anmeldte billige gasbrænder
🥉 den billigste gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 12 anmeldelser

179 DKK hos Grejfreak
229 DKK hos Friluftsland
253 DKK hos Amazon UK

Kigger vi på anmeldelserne af Primus Essential Trail Stove, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Udfra de forskellige Trangia gasbrændere modeller, så er Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. bedst anmeldt. Netop nu har vi den til 682 DKK hos ScandiHills.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr.

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

682 DKK hos ScandiHills
799 DKK hos Grejfreak
900 DKK hos Outmore

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Trangia Stormkök 25-3UL M/gasbr. er på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste gasbrænder lige herover, så findes der også en sjat andre spændende gasbrændere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide gasbrænderne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Jetboil Flash Carbon

4.95 stjerner

Jetboil Flash Carbon har vi placeret lige uden for de allerbedste gasbrændere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos ScandiHills, hvor den står til 849 DKK.Primus Lite XL

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Primus Lite XL 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste gasbrændere. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 1104 DKK.Jetboil Zip

4.85 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Jetboil Zip, der i anmeldelserne får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 95% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 749 DKK.MSR WhisperLite Universal Multi-fuel Og

4.85 stjerner

MSR WhisperLite Universal Multi-fuel Og får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 1189 DKK.Hotery Proffesionel

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Hotery Proffesionel, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den står til 399 DKK.Trangia GB 74

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Trangia GB 74, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Outdoor Pro, hvor den står til 399 DKK.Jetboil MiniMo Carbon

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Jetboil MiniMo Carbon, da den i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 1257 DKK.Jetboil MightyMo Burner

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Jetboil MightyMo Burner, da den i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 547 DKK.Fox Cookware Compact 3000 Stove CCW010

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Fox Cookware Compact 3000 Stove CCW010, da den i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Handelshuset Aulum, hvor den står til 299 DKK.Optimus CRUX LITE

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Optimus CRUX LITE, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 91% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 315 DKK.Flere modeller

Udover de gode gasbrændere herover, så har vi checket anmeldelser for flere modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.4Optimus CRUX
4.3MSR Reactor Stove SYSTEM2.5 L
4.3Miltec Mil-Tec
4.3Fox Cookware Heat Transfer 3200 Stove CCW011
4.1Robens Firefly Camping Stove Black Camping Stove
3.8MSR PocketRocket 2 Stove
3.2Weller Mini Gasbrænder Med Piezo
3.2Primus Lite Plus

Læs mere

Kompressorer

Kompressorer

Alle de bedste kompressor modeller. Fremragende kompressorer fra 1248 DKK.

Excenterslibere

Excenterslibere

De allerbedste excentersliber modeller. Priser fra 421 DKK.

Afstandsmålere

Afstandsmålere

De allerbedste afstandsmålere. Fremragende afstandsmålere fra 549 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de bedste slagboremaskine modeller. Fremragende slagboremaskiner fra 623 DKK.

Høreværn

Høreværn

De allerbedste høreværn modeller. Priser fra 99 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*