Altmuligt > Værktøj > Gasbrændere

Den bedste gasbrænder i 2021

Mads Phikamphon

Alle gasbrænderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra mange hundrede anmeldelser er den bedste gasbrænder Primus Essential Trail Stove. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre gasbrændere.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder
🥉 den billigste gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 7 anmeldelser

189 DKK hos Grejfreak
229 DKK hos Friluftsland

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny gasbrænder, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

For at hjælpe folk med at vælge en ny gasbrænder, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 8 liste over de bedste gasbrændere.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en gasbrænder der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye gasbrænder til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en gasbrænder. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 189,- DKK for den billigste gasbrænder til 1299,- DKK for den dyreste model.

Husk at gasbrændere skal sættes i stik. Hvis du køber din nye gasbrænder i en udenlandsk butik skal du huske at checke at der følger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste gasbrænder

For at kunne finde den bedste gasbrænder, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 1.444 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte gasbrænder.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste gasbrænder.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte gasbrænder

Den bedst anmeldte gasbrænder er Primus Essential Trail Stove. Den står lige nu til 189 DKK hos Grejfreak.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder
🥉 den billigste gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 7 anmeldelser

189 DKK hos Grejfreak
229 DKK hos Friluftsland

Anmeldelserne af Primus Essential Trail Stove ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis vi sammenligner den bedste gasbrænder med alle de andre gasbrænder modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er ret tydeligt at Primus Essential Trail Stove er en del bedre anmeldt end alle de andre gasbrændere. Primus Essential Trail Stove er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Det er ikke kun indefor gasbrændere at mærket Primus fremstår fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. gasbrændere.

8 konkurrenter

Udover den bedste gasbrænder lige herover, så findes der også en sjat andre spændende gasbrændere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide gasbrænderne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Trangia Stormkök 25-5UL M/gasbr.

4.95 stjerner

Trangia Stormkök 25-5UL M/gasbr. har vi placeret lige uden for de allerbedste gasbrændere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 867 DKK.Primus Lite XL

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Primus Lite XL 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste gasbrændere. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 1299 DKK.Jetboil Zip

4.85 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Jetboil Zip, der i anmeldelserne får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 96% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 675 DKK.Hotery Proffesionel

4.75 stjerner

Hotery Proffesionel får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 369 DKK.Fox Cookware Compact 3000 Stove Gaskocher Zum Kochen Am Wasser

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Fox Cookware Compact 3000 Stove Gaskocher Zum Kochen Am Wasser, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Utrolige 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Handelshuset Aulum, hvor den står til 299 DKK.Miltec Mil-Tec

4.14 stjerner

Med i listen har vi også Miltec Mil-Tec, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Handelshuset Aulum, hvor den står til 199 DKK.MSR PocketRocket 2 Stove

3.84 stjerner

Med på listen her har vi også MSR PocketRocket 2 Stove, da den i anmeldelserne får 3.8 stjerner

Den er netop nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 289 DKK.
Læs mere

Kompressorer

Kompressorer

De allerbedste kompressor modeller. Priser fra 1249 DKK.

Excenterslibere

Excenterslibere

De allerbedste excenterslibere. Fremragende excenterslibere fra 1371 DKK.

Afstandsmålere

Afstandsmålere

Alle de bedste afstandsmåler modeller. Fremragende afstandsmålere fra 1373 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

De allerbedste slagboremaskine modeller. Priser fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

De allerbedste høreværn. Fremragende høreværn fra 99 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*