Altmuligt > Værktøj > Gasbrændere

Den bedste gasbrænder i 2021

Mads Phikamphon

Alle gasbrænderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste gasbrænder Primus Essential Trail Stove. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre gasbrændere.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 7 anmeldelser

230 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny gasbrænder, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

For at hjælpe folk med at vælge en ny gasbrænder, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 9 liste over de bedste gasbrændere.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en gasbrænder der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye gasbrænder til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en gasbrænder. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 199,- DKK for den billigste gasbrænder til 1849,- DKK for den dyreste model.

Husk at gasbrændere skal sættes i stik. Hvis du køber din nye gasbrænder i en udenlandsk butik skal du huske at checke at der følger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste gasbrænder

For at kunne finde den bedste gasbrænder, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 268 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte gasbrænder.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste gasbrænder.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte gasbrænder

Den bedst anmeldte gasbrænder er Primus Essential Trail Stove. Den står lige nu til 230 DKK hos Grejfreak.

Primus Essential Trail Stove

Primus Essential Trail Stove

🥇 den bedst anmeldte gasbrænder

5.05 stjerner baseret på 7 anmeldelser

230 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Primus Essential Trail Stove ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis vi sammenligner den bedste gasbrænder med alle de andre gasbrænder modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er ret tydeligt at Primus Essential Trail Stove er en del bedre anmeldt end alle de andre gasbrændere. Primus Essential Trail Stove er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Det er ikke kun indefor gasbrændere at mærket Primus fremstår fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. gasbrændere.

9 konkurrenter

Udover den bedste gasbrænder lige herover, så findes der også en sjat andre spændende gasbrændere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide gasbrænderne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Trangia Stormkök 25-5UL M/gasbr.

4.95 stjerner

Trangia Stormkök 25-5UL M/gasbr. har vi placeret lige uden for de allerbedste gasbrændere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Outdoor Pro, hvor den står til 879 DKK.Primus Lite XL

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Primus Lite XL 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste gasbrændere. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 1299 DKK.MSR WhisperLite Universal Multi-fuel Og

4.85 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også MSR WhisperLite Universal Multi-fuel Og, der i anmeldelserne får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 1189 DKK.MSR Reactor Stove SYSTEM1.7 L

4.75 stjerner

MSR Reactor Stove SYSTEM1.7 L får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 1849 DKK.Fox Cookware Compact 3000 Stove Gaskocher Zum Kochen Am Wasser

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Fox Cookware Compact 3000 Stove Gaskocher Zum Kochen Am Wasser, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Utrolige 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Handelshuset Aulum, hvor den står til 299 DKK.Optimus CRUX

4.44.5 stjerner

Med i listen har vi også Optimus CRUX, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 441 DKK.Miltec Mil-Tec

4.14 stjerner

Med på listen her har vi også Miltec Mil-Tec, da den i anmeldelserne får 4.1 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Handelshuset Aulum, hvor den står til 199 DKK. Miltec Mil-Tec er derved den billigste model.MSR PocketRocket 2 Stove

3.84 stjerner

MSR PocketRocket 2 Stove ligger til sidst i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder den er en glimrende gasbrænder.

MSR PocketRocket 2 Stove får 3.8 stjerner

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 289 DKK.
Læs mere

Kompressorer

Kompressorer

Alle de bedste kompressor modeller. Fremragende kompressorer fra 1195 DKK.

Excenterslibere

Excenterslibere

De allerbedste excentersliber modeller. Priser fra 1371 DKK.

Afstandsmålere

Afstandsmålere

De allerbedste afstandsmålere. Fremragende afstandsmålere fra 1249 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de bedste slagboremaskine modeller. Fremragende slagboremaskiner fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

De allerbedste høreværn modeller. Priser fra 99 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*