Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader > Gaskogeplader

Den bedste gaskogeplade i 2021

Mads Phikamphon

Alle gaskogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 2 forskellige gaskogeplader. Den bedste gaskogeplade er Smeg SR964XGH. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Smeg SR964XGH

Smeg SR964XGH

🥇 den bedst anmeldte gaskogeplade
🥉 den billigste gaskogeplade

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6295 DKK hos Whiteaway
6295 DKK hos Skousen
7811 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny gaskogeplade, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 2 over de bedste gaskogeplader.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye gaskogeplade til en god pris.

Ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din gaskogeplade en tur i stikkontakten for at virke. Jeg regner ikke med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at checke at stikket passer til din danske stikkontakt.

PS: Sådan finder vi den bedste gaskogeplade

For at finde den bedste gaskogeplade har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 2 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte gaskogeplade.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange gaskogeplader. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste gaskogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte gaskogeplade

Den bedst anmeldte gaskogeplade er Smeg SR964XGH. Lige nu står den til 6295 DKK hos Whiteaway.

Smeg SR964XGH

Smeg SR964XGH

🥇 den bedst anmeldte gaskogeplade
🥉 den billigste gaskogeplade

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6295 DKK hos Whiteaway
6295 DKK hos Skousen
7811 DKK hos Elgiganten

Fantastisk nok er blot 0% af anmeldelserne af Smeg SR964XGH i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis vi sammenligner den bedste gaskogeplade med alle de andre gaskogeplader, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Det er tydeligt at Smeg SR964XGH er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre modeller. Smeg SR964XGH er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Mærket Smeg som den bedste gaskogeplade kommer fra fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. induktionskomfurer og gaskogeplader.

Konkurrenterne

Udover den bedste gaskogeplade herover, så findes der også en sjat andre gode gaskogeplader. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide gaskogepladerne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Siemens IQ700

1.01 stjerne

Lige efter de bedste gaskogeplader har vi Siemens IQ700. I anmeldelserne får den hele 1 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 100% er på 1-2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Wupti. Der står den til 8749 DKK.
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader

De bedste induktionskogeplader. Induktionskogeplader fra 499 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De bedste køleskab modeller. Køleskabe fra 193 DKK.

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De allerbedste vinkøleskabe. Vinkøleskabe fra 1177 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

De bedste kogeplader. Kogeplader fra 268 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedste bordopvaskemaskine modeller. Bordopvaskemaskiner fra 3499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*