Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader > Gaskogeplader

Den bedste gaskogeplade i 2021

Mads Phikamphon

Alle gaskogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 7 forskellige gaskogeplader. Den bedste gaskogeplade er Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

🥇 den bedst anmeldte gaskogeplade

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

8609 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny gaskogeplade, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 7 over de bedste gaskogeplader.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye gaskogeplade til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge gaskogeplade. Her i vores liste går priserne fx. fra 2532,- DKK for den billigste gaskogeplade til 8609,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en gaskogeplade fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedste modeller fra Smeg.

Præcis ligesom de fleste andre hvidevarer, så skal din gaskogeplade sættes i stik for at virke. Ingen regner med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at sikre dig at stikket passer til en af dine stikkontakter.

PS: Sådan finder vi den bedste gaskogeplade

For at finde den bedste gaskogeplade har vi udvalgt 7 forskellige modeller fra store mærker som Smeg.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 44 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte gaskogeplade.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange gaskogeplader. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste gaskogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte gaskogeplade

Den bedst anmeldte gaskogeplade er Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St. Lige nu står den til 8609 DKK hos Elgiganten. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr gaskogeplade. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for gaskogeplader.

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

🥇 den bedst anmeldte gaskogeplade

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

8609 DKK hos Elgiganten

Ser vi på Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Bosch Series 6. Den står lige nu til 2532 DKK hos Amazon UK. Det må siges at være en noget andet pris end Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St ovenfor.

Bosch Series 6

Bosch Series 6

🥈 den bedst anmeldte billige gaskogeplade
🥉 den billigste gaskogeplade

4.64.5 stjerner baseret på 28 anmeldelser

2532 DKK hos Amazon UK
2742 DKK hos Elgiganten
3549 DKK hos Wupti

Ser vi på anmeldelserne af Bosch Series 6, så ligger hele 85% på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Bosch Series 6 koster 6077 DKK mindre end Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St herover. Du kan med andre ord spare 71%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste gaskogeplade med alle de andre gaskogeplade modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St virkelig bedre anmeldt end alle de andre gaskogeplader. Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Bosch Series 6 er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Bosch Series 6 er her de blå barer.Mærket Smeg som den bedste gaskogeplade kommer fra fremstår ligeså rigtig godt indefor produkter som fx. mælkeskummere, brødristere, induktionskomfurer og komfurer.

Som nævnt, så kommer den bedste billige gaskogeplade fra Bosch. Bosch fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. mælkeskummere, brødristere, induktionskomfurer og komfurer.

Gaskogeplader fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en gaskogeplade fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor gaskogeplader, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Smeg.

Den bedst anmeldte Smeg gaskogeplade vi har fundet frem til er en Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St. Lige nu står den til 8609 DKK hos Elgiganten.

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St

🥇 den bedst anmeldte gaskogeplade

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

8609 DKK hos Elgiganten

Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Konkurrenterne

Udover den bedste gaskogeplade herover, så findes der også en sjat andre gode gaskogeplader. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide gaskogepladerne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Smeg SR964XGH

5.05 stjerner

Lige efter de bedste gaskogeplader har vi Smeg SR964XGH. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 6198 DKK.Gas Hob With 5 Burners SR975XGH

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Gas Hob With 5 Burners SR975XGH 5 stjerner, så den er også tæt på de bedste gaskogeplader. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 6789 DKK hos Elgiganten.Siemens ER3A6AD70

4.34.5 stjerner

Siemens ER3A6AD70 er blandt de bedst anmeldte gaskogeplader, da den får 4.3 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 4499 DKK hos Wupti.SMEG SR964NGH

2.73 stjerner

SMEG SR964NGH er blandt de bedst anmeldte gaskogeplader, da den får 2.7 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 4908 DKK hos Elgiganten.Siemens IQ700

1.01 stjerne

Siemens IQ700 ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 1 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 100% er på 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Wupti. Der står den til 7469 DKK.
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader

De bedste induktionskogeplade modeller. Induktionskogeplader fra 499 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De allerbedste køleskabe. Køleskabe fra 127 DKK.

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De bedste vinkøleskabe. Vinkøleskabe fra 886 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

De bedste kogeplade modeller. Kogeplader fra 317 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De allerbedste bordopvaskemaskiner. Bordopvaskemaskiner fra 1899 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*