Altmuligt > Beauty sager > Glattebørster

Den bedste glattebørste i 2021

Mads Phikamphon

Alle glattebørsterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser for 5 forskellige glattebørster. Den bedste glattebørste er Remington Keratin Protect. Hvorfor den er den bedste glattebørste ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 den bedst anmeldte glattebørste

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

699 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny glattebørste, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 5 listen her over nogle af de bedste glattebørster.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en glattebørste der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste glattebørste til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyglattebørste. Her i vores liste starter priserne på 220,- DKK for den billigste glattebørste til hele 699,- DKK for den dyreste model.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige glattebørster, så skal du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal oplade efter behov. Til de fleste glattebørster følger der derfor en oplader med. Opladeren skal du sætte i stikkontakten, så du bør sikre dig at opladerens stik passer med en dansk stikkontakt såfremt du vælger at købe din glattebørste i i en udenlandsk webshop.

Sådan har vi fundet den bedste glattebørste

For at finde frem til den allerbedste glattebørste har vi udvalgt 5 forskellige glattebørster.

Efter vi har udvalgt glattebørsterne har robotten fundet 3.450 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste glattebørste.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge glattebørste udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte glattebørste

Den bedst anmeldte glattebørste er Remington Keratin Protect. Lige nu står den til 699 DKK hos Elgiganten. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr glattebørste. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnitsprisen for de viste glattebørster.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 den bedst anmeldte glattebørste

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

699 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på Remington Keratin Protect anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje BaByliss Hot Straightening Brush H150E. Den står lige nu til 220 DKK hos ProShop. En bedre pris end Remington Keratin Protect glattebørsten herover.

BaByliss Hot Straightening Brush H150E

BaByliss Hot Straightening Brush H150E

🥈 den bedst anmeldte billige glattebørste
🥉 den billigste glattebørste

3.23.5 stjerner baseret på 14 anmeldelser

220 DKK hos ProShop
249 DKK hos Nice Hair
445 DKK hos Made4Men


Den billige BaByliss Hot Straightening Brush H150E koster lige nu 479 DKK mindre end modellen ovenfor. Det er det samme som at du kan spare 69%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om samme glattebørste.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste glattebørste med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er Remington Keratin Protect noget bedre anmeldt end de andre glattebørste modeller. Remington Keratin Protect er de blå barer, mens gennemsnittet for alle glattebørsterne er de grå.Den billigere model BaByliss Hot Straightening Brush H150E er også noget bedre end gennemsnittet for alle glattebørsterne. Se blot diagrammet lidt længere nede (BaByliss Hot Straightening Brush H150E er her de blå barer).Mærket Remington som den bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som fx. barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige glattebørste fra BaByliss.

BaByliss klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Glattebørster drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye glattebørste drives af et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi lavet en liste med de bedste modeller med flere forskellige drivmidler såsom elektrisk.

Det bedste drivmiddel til en glattebørste er afhængigt af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er bedre end de andre typer glattebørster.

Den bedste elektrisk glattebørste

Den allerbedst anmeldte elektrisk glattebørste vi har fundet finde er en REMINGTON CB7400. Den står netop nu lige nu til 240 DKK hos ProShop.Boblerne

Udover den bedste glattebørste ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende glattebørster. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide glattebørsterne herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Philips StyleCare Essential

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste glattebørster har vi Philips StyleCare Essential. Den får hele 4.3 ud af 5 stjerner

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 335 DKK.REMINGTON CB7400

4.24.5 stjerner

Lige herefter kommer REMINGTON CB7400. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den står for tiden til 240 DKK hos ProShop.Babyliss HSB101E

3.94 stjerner

Babyliss HSB101E er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 3.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 256 DKK hos ProShop.
Læs mere

Aftersuns

Aftersuns

De bedst anmeldte modeller. Fremragende aftersuns fra 87 DKK.

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

Alle de bedst anmeldte ansigtsbørste modeller. Fremragende ansigtsbørster til priser fra 146 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ansigtscremer til priser fra 59 DKK.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

De bedst anmeldte modeller. Fremragende ansigtsmasker fra 35 DKK.

Ansigtsrense

Ansigtsrense

Alle de bedst anmeldte ansigtsrens modeller. Fremragende ansigtsrense til priser fra 110 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*