Altmuligt > Beauty sager > Glattebørster

Den bedste glattebørste i 2021

Mads Phikamphon

Alle glattebørsterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser for 5 forskellige glattebørster. Den bedste glattebørste er Remington Keratin Protect. Hvorfor den er den bedste glattebørste ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 den bedst anmeldte glattebørste

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

411 DKK hos Amazon DE
699 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny glattebørste, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 5 listen her over nogle af de bedste glattebørster.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en glattebørste der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste glattebørste til en rigtig god pris👍

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige glattebørster, så bør du huske på at der formodentlig er et eller flere batterier som du skal holde opladt med passende mellemrum. Derfor følger der ret sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten.

Hvis du har købt din ny glattebørste i en udenlandsk butik skal du sikre dig at opladerens stik passer i din stikkontakt. Det er jo ret ærgeligt at stå helt uden batterier når du endelig modtager din vare.

Sådan har vi fundet den bedste glattebørste

For at finde frem til den allerbedste glattebørste har vi udvalgt 5 forskellige glattebørster.

Efter vi har udvalgt glattebørsterne har robotten fundet 3.450 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste glattebørste.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge glattebørste udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte glattebørste

Den bedst anmeldte glattebørste er Remington Keratin Protect. Lige nu står den til 411 DKK (før 448) hos Amazon DE. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr glattebørste. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for de viste glattebørster.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 den bedst anmeldte glattebørste

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

411 DKK hos Amazon DE
699 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på Remington Keratin Protect anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje REMINGTON CB7400. Den står lige nu til 249 DKK hos ProShop.

REMINGTON CB7400

REMINGTON CB7400

🥈 den bedst anmeldte billige glattebørste

4.24.5 stjerner baseret på 16 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
399 DKK hos Elgiganten


Beslutter du dig for at købe den billige REMINGTON CB7400 fremfor modellen ovenfor, så sparer du lige nu 162 DKK. Du kan med andre ord spare 39%👍

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste glattebørste med gennemsnittet for de andre glattebørste modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Remington Keratin Protect er væsentligt bedre anmeldt end de andre glattebørste modeller (Remington Keratin Protect er de blå barer, mens gennemsnittet for alle glattebørsterne er de grå).Den billigere model REMINGTON CB7400 er også noget bedre end gennemsnittet for alle glattebørsterne. Se blot diagrammet lidt længere nede (REMINGTON CB7400 er her de blå barer).Mærket Remington som den bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som fx. barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige glattebørste fra REMINGTON.

REMINGTON klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Glattebørster drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye glattebørste drives af et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi lavet en liste med de bedste modeller med flere forskellige drivmidler såsom elektrisk.

Det bedste drivmiddel til en glattebørste er afhængigt af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er bedre end de andre typer glattebørster.

Den bedste elektrisk glattebørste

Den allerbedst anmeldte elektrisk glattebørste vi har fundet finde er en REMINGTON CB7400. Den står netop nu lige nu til 249 DKK hos ProShop.

REMINGTON CB7400

REMINGTON CB7400

🥈 den bedst anmeldte billige glattebørste

4.24.5 stjerner baseret på 16 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
399 DKK hos Elgiganten


Boblerne

Udover den bedste glattebørste ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende glattebørster. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide glattebørsterne herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Philips StyleCare Essential

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste glattebørster har vi Philips StyleCare Essential. Den får hele 4.3 ud af 5 stjerner

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 308 DKK.Babyliss HSB101E

3.94 stjerner

Lige herefter kommer Babyliss HSB101E. Den får i anmeldelserne 3.9 stjerner

Den står for tiden til 271 DKK hos ProShop.BaByliss Hot Straightening Brush H150E

3.23.5 stjerner

BaByliss Hot Straightening Brush H150E er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 3.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 220 DKK hos ProShop. BaByliss Hot Straightening Brush H150E er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Aftersuns

Aftersuns

Alle de bedst anmeldte aftersun modeller. Fremragende aftersuns til priser fra 45 DKK.

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ansigtsbørster til priser fra 147 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De bedst anmeldte modeller. Fremragende ansigtscremer fra 59 DKK.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Alle de bedst anmeldte ansigtsmaske modeller. Fremragende ansigtsmasker til priser fra 35 DKK.

Ansigtsrense

Ansigtsrense

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ansigtsrense til priser fra 110 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*