Altmuligt > Elektronik > Glattejern

Det bedste glattejern i 2021

Mads Phikamphon

Alle glattejernene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser så er det bedste glattejern Remington Keratin Protect. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre glattejern.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 det bedst anmeldte glattejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

319 DKK hos ProShop
511 DKK hos Whiteaway
511 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt glattejern. Vi har derfor udvalgt en masse modeller der får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat vores robot til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 24 over de bedste glattejern👍

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov, så derfor har vi også set på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få et af de bedste glattejern til en god pris.

Mange går efter et glattejern fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedste modeller fra BaByliss og Remington.

Opladning

Når du kigger på et glattejern, så skal du huske på at der formodentlig er et batteri som skal oplades med passende mellemrum.

Hvis der ikke følger nogle batterier med, så skal du nok lige overveje om du evt. skal købe batterier med samtidigt med at du køber dit nye glattejern. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du modtager dit nye glattejern.

Hvordan vi finder det bedste glattejern

For at finde det allerbedste glattejern har vi udvalgt 24 forskellige modeller fra store mærker som BaByliss og Remington.

Derefter har vores robot fundet 30.200 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det bedst anmeldte glattejern.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange glattejern. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste glattejern.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge glattejern udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste glattejern

Bedst anmeldt af glattejernene er Remington Keratin Protect. Det står lige nu til 319 DKK hos ProShop.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 det bedst anmeldte glattejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

319 DKK hos ProShop
511 DKK hos Whiteaway
511 DKK hos Skousen

Remington Keratin Protect anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Babyliss Diamond-keramik. Lige nu står det til 179 DKK (før 204) hos Whiteaway.

Babyliss Diamond-keramik

Babyliss Diamond-keramik

🥈 det bedst anmeldte billige glattejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

179 DKK hos Whiteaway
179 DKK hos Skousen

Vildt nok er kun 0% af Babyliss Diamond-keramik anmeldelserne i den triste ende med 1-2 stjerner.Det billige Babyliss Diamond-keramik koster lige nu 140 DKK mindre end Remington Keratin Protect. Det svarer til du sparer 44%.

Hvis vi sammenligner det bedste glattejern med alle de andre glattejern, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Remington Keratin Protect virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre glattejern. Remington Keratin Protect er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Babyliss Diamond-keramik er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Babyliss Diamond-keramik er her de blå barer.Det bedste model kommer som nævnt fra Remington. Dette mærke fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

I modsætning til det bedste glattejern, så kommer det bedste billige model fra mærket Babyliss. Fuldstændig ligesom med Remington, så klarer Babyliss sig også fremragende indefor produkter som fx. barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Glattejern fra de store mærker

Mange går efter et glattejern fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra de store mærker.

De store glattejern mærker vi kigger nærmere på er BaByliss og Remington. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte glattejern fra hvert af disse mærker.

Af de forskellige BaByliss glattejern, så får Babyliss Diamond-keramik de bedst anmeldelser. Whiteaway har det lige nu til 179 DKK (før 204).

Babyliss Diamond-keramik

Babyliss Diamond-keramik

🥈 det bedst anmeldte billige glattejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

179 DKK hos Whiteaway
179 DKK hos Skousen

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Babyliss Diamond-keramik på triste 1 eller 2 stjerner.Det bedst anmeldte Remington glattejern vi har kunne finde er et Remington Keratin Protect. ProShop har det lige nu til 319 DKK.

Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

🥇 det bedst anmeldte glattejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

319 DKK hos ProShop
511 DKK hos Whiteaway
511 DKK hos Skousen

Remington Keratin Protect anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover det bedste glattejern lige herover, så findes der også en sjat andre spændende glattejern. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide glattejernene herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Philips BHS378/00

4.85 stjerner

Philips BHS378/00 har vi placeret lige uden for de allerbedste glattejern, da det får hele 4.8 ud af 5 stjerner

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 271 DKK.Remington Proluxe Midnight EDITIONS9100B

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Remington Proluxe Midnight EDITIONS9100B 4.8 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de bedste modeller. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 399 DKK.Remington S9100

4.64.5 stjerner

Remington S9100 får ligeså ret gode anmeldelser. Det får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 329 DKK.Remington Advanced Colour Protect

4.54.5 stjerner

Remington Advanced Colour Protect får ligeså ret gode anmeldelser. Det får nemlig 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 369 DKK.Remington S6505

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi også Remington S6505, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 200 DKK.Remington S5505

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Remington S5505, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det står lige nu til 212 DKK hos ProShop.Babyliss ST089E

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Babyliss ST089E. I anmeldelserne får det 4.5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 141 DKK.

Babyliss ST089E er det billigste model.Remington S9600

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Remington S9600. I anmeldelserne får det 4.5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 246 DKK.REMINGTON S8500 Shine Therapy

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi også REMINGTON S8500 Shine Therapy, da det i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 226 DKK.OBH Bjn Ax Tools Straight & Curl Wide

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså OBH Bjn Ax Tools Straight & Curl Wide, da det i anmeldelserne får 4.4 stjerner og særdeles godt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Det står lige nu til 379 DKK hos Whiteaway.Et par glattejern mere

De gode glattejern herover er ikke de eneste modeller vi har checket anmeldelser for.

Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

4.4REMINGTON S7300 WET2STRAIGHT
4.4Philips HP8372/00
4.4Babyliss Diamond-ceramic ST327E
4.3OBH Artist Straight & Go
4.3REMINGTON S1450 E51 Ceramic 215
4.3Remington Air Plates Plattång S7412
4.3Remington Air Plates
4.0OBH Straight & Curl Nano Pro
4.0Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio
4.0Beurer HS20
3.9Remington S6606 Krølle &
3.0Dyson CorraleDYSCORALE

Læs mere

Hårtørrere

Hårtørrere

De allerbedste hårtørrere. Priserne starter på 60 DKK.

Krøllejern

Krøllejern

Alle de bedste krøllejern. Fremragende krøllejern fra 74 DKK.

Ladyshavere

Ladyshavere

De bedste ladyshaver modeller. Priser fra 94 DKK.

Epilatore

Epilatore

De allerbedste epilatore. Priserne starter på 193 DKK.

Hårklippere

Hårklippere

Alle de bedste hårklippere. Fremragende hårklippere fra 149 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*