Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Grøntsagsknive

Den bedste grøntsagskniv i 2020

Alle grøntsagsknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er den bedste grøntsagskniv Classic 9 Cm. Hvorfor den er den bedste grøntsagskniv kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Classic 9 Cm

Classic 9 Cm

🥇 den bedste anmeldte grøntsagskniv

4.34.5 stjerner baseret på 45 anmeldelser

721 DKK hos Amazon DE
829 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god grøntsagskniv. Derfor har vi valgt en masse modeller der får rigtig gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange grøntsagsknive har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 21 liste over de bedste grøntsagsknive👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste grøntsagskniv til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge grøntsagskniv. I listen her går priserne fx. fra 53,- DKK for den billigste grøntsagskniv til 1469,- DKK for den dyreste grøntsagskniv.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste grøntsagskniv

For at kunne finde den bedste grøntsagskniv, så har vi udvalgt 21 forskellige modeller.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 440 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte grøntsagskniv.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange grøntsagsknive. Vi har i stedet gået efter at samle data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste grøntsagskniv.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedst anmeldte grøntsagskniv

Den bedst anmeldte grøntsagskniv er Classic 9 Cm. Lige nu står den til 721 DKK (før 736) hos Amazon DE. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lille smule dyr grøntsagskniv. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de viste grøntsagsknive.

Classic 9 Cm

Classic 9 Cm

🥇 den bedste anmeldte grøntsagskniv

4.34.5 stjerner baseret på 45 anmeldelser

721 DKK hos Amazon DE
829 DKK hos Kitchentime


Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Tasty 32,8 Cm. Den står lige nu til 64 DKK (før 6401) hos Kitchentime. Det må siges at være en klart bedre pris end Classic 9 Cm ovenfor.

Tasty 32,8 Cm

Tasty 32,8 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige grøntsagskniv
🥉 den billigste grøntsagskniv

4.34.5 stjerner baseret på 22 anmeldelser

64 DKK hos Kitchentime
67 DKK hos Amazon DE

Hele 87% af Tasty 32,8 Cm anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Tasty 32,8 Cm koster 657 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 91%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme model.

Konkurrenterne

Udover den bedste grøntsagskniv ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende grøntsagsknive. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide grøntsagsknivene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Kyocera Frugt- & 11 Cm

4.24.5 stjerner

Kyocera Frugt- & 11 Cm har vi placeret lige uden for de allerbedste grøntsagsknive, da den får hele 4.2 ud af 5 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 279 DKK.Nóz Do Obierania 11CM Functional Form 1016010

3.63.5 stjerner

Herefter kommer Nóz Do Obierania 11CM Functional Form 1016010. Den får i anmeldelserne 3.6 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 149 DKK hos Kitchentime.Global Global NI GNM-06 14 Cm

3.33.5 stjerner

Global Global NI GNM-06 14 Cm er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 3.3 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 499 DKK hos Coop.Global Global NI GNS-04 11 Cm

2.52.5 stjerner

Global Global NI GNS-04 11 Cm er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 2.5 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 465 DKK hos Coolshop.Magoroku 16,5 Cm

2.32.5 stjerner

Magoroku 16,5 Cm ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 2.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 1469 DKK.Her i slutningen af listen har vi --. I anmeldelserne får den 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 109 DKK.Set Kok 20,5, Kok 15,

Her i slutningen af listen har vi Set Kok 20,5, Kok 15,. I anmeldelserne får den 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 359 DKK.Grönsaks 12CM Norr

Her i slutningen af listen har vi Grönsaks 12CM Norr. I anmeldelserne får den 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 209 DKK.Fiskars Functional Form Herb Knife

Her i slutningen af listen har vi Fiskars Functional Form Herb Knife. I anmeldelserne får den 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 60 DKK.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedste modeller. Brødknive fra 80 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De bedst anmeldte kokkekniv modeller. Priser fra 79 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

Alle de allerbedste køkkenknive. Fremragende køkkenknive til priser fra 92 DKK.

Knivslibere

Knivslibere

De bedste modeller. Knivslibere fra 90 DKK.

Strygestål

Strygestål

De bedst anmeldte strygestål modeller. Priser fra 82 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*