Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder

De bedste gryder i 2021

Mads Phikamphon

Alle gryderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Le Creuset 3.8 Liter den bedste gryde. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på herunder.

Leder du efter en helt bestemt type gryde, så kigger vi nærmere på trykkogere, grydesæt, kasseroller m.m. længere nede på denne side.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedst anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1329 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny gryde, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe dig med at vælge en ny gryde, så har Find Hold robotten samlet massevis af anmeldelser af de forskellige gryder og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi lavet lister over nogle af de bedst anmeldte gryder.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en gryde der matcher det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye gryde til en rigtig god pris.

Valg af gryde

Der findes flere forskellige typer gryder, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer gryder. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at købe den helt rigtige gryde.

Et par af de typer gryder du kan se på er trykkogere, grydesæt og kasseroller.

Typisk ligger prisen på trykkogere omkring 600 DKK, grydesæt omkring 1700 DKK og kasseroller omkring 600 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der selvfølgelig en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer gryder, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 55 gryder vi har valgt pga. de mange fremragende anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer gryder, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Le Creuset og Tefal.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste gryde

For at kunne finde frem til den bedste gryde, så har vi udvalgt 55 forskellige gryder fra mærker som Le Creuset og Tefal.

Efter vi har udvalgt gryderne har Find Hold robotten indsamlet 16.611 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi checket en del forskellige slags gryder. Fx. har vi set på trykkogere og grydesæt.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste gryde.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge gryde udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste gryde

Bedst anmeldt af gryderne (uanset typen af gryde) er Le Creuset 3.8 Liter. Lige nu står den til 1329 DKK hos Coop. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr gryde. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste gryder.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedst anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1329 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Le Creuset 3.8 Liter, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Lige nu står den til 199 DKK hos Coop. Helt sikkert en væsentligt bedre pris end Le Creuset 3.8 Liter som blev fremhævet lige før.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥈 den bedst anmeldte billige gryde

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af HOLMs Deli Bum 1.4 Liter anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Den billige HOLMs Deli Bum 1.4 Liter koster netop nu 1130 DKK mindre end modellen ovenfor. Du kan med andre ord spare 85%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to gryder ikke er samme model.

Mærket Le Creuset som den bedste model stammer fra fremstår ligeså godt indefor kategorier som fx. gryder, proptrækkere og folieskærere.

Som nævnt så kommer den allerbedste billige gryde fra HOLMs deli.

HOLMs deli klarer sig ligeså rigtig godt indefor kategorier som gryder, proptrækkere og folieskærere.

Den bedst anmeldte trykkoger

Af de trykkogere modeller vi har kigget på, så er Tefal Secure 5 NEO 6L den bedst anmeldte. Lige nu står den til 387 DKK hos ProShop.

Tefal Secure 5 NEO 6L

Tefal Secure 5 NEO 6L

🥉 den billigste gryde

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

387 DKK hos ProShop
427 DKK hos Whiteaway
427 DKK hos Skousen

Lidt usædvanligt er blot 0% af Tefal Secure 5 NEO 6L anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil se på de andre trykkoger modeller, så kan du se trykkogere modellerne her.

Det bedst anmeldte grydesæt

Af de grydesæt modeller vi har kigget på, så er Pillivuyt Gourmet Loire den bedst anmeldte. Lige nu står den til 1559 DKK hos Kitchentime.

Kigger vi på anmeldelserne af Pillivuyt Gourmet Loire, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis du vil se på de andre grydesæt modeller, så kan du se grydesæt modellerne her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at grydesæt næsten altid er væsentligt dyrere end de fleste andre typer gryder. Faktisk kan et grydesæt hurtigt koste dobbelt så meget som andre typer gryder😓

Gryder fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en gryde fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store gryde mærker vi valgte at se nærmere på er Le Creuset og Tefal. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Ser vi på Le Creuset gryderne, så får Le Creuset 3.8 Liter flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 1329 DKK hos Coop.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedst anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1329 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Le Creuset 3.8 Liter, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Tefal gryderne, så får Tefal Secure 5 NEO 6L flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 387 DKK hos ProShop.

Tefal Secure 5 NEO 6L

Tefal Secure 5 NEO 6L

🥉 den billigste gryde

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

387 DKK hos ProShop
427 DKK hos Whiteaway
427 DKK hos Skousen

Alletiders er blot 0% af anmeldelserne af Tefal Secure 5 NEO 6L i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.
Læs mere

Trykkogere

Trykkogere

Alle de bedst anmeldte trykkogere. Fremragende trykkogere til priser fra 387 DKK.

Grydesæt

Grydesæt

Alle de bedste modeller. Fremragende grydesæt til priser fra 408 DKK.

Kasseroller

Kasseroller

De bedst anmeldte modeller. Kasseroller fra 149 DKK.

Pastamaskiner

Pastamaskiner

Alle de bedst anmeldte pastamaskiner. Fremragende pastamaskiner til priser fra 428 DKK.

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de bedste modeller. Fremragende drikkedunke til priser fra 35 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*