Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder

De bedste gryder i 2020

Alle gryderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Le Creuset 3.8 Liter den bedste gryde. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på herunder.

Leder du efter en helt bestemt type gryde, så kigger vi nærmere på trykkogere, grydesæt, kasseroller m.m. længere nede på denne side.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedste anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1084 DKK hos Amazon DE
1199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny gryde, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe dig med at vælge en ny gryde, så har Find Hold robotten samlet massevis af anmeldelser af de forskellige gryder og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi lavet lister over nogle af de bedst anmeldte gryder.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en gryde der matcher det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye gryde til en rigtig god pris.

Valg af gryde

Der findes flere forskellige typer gryder, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer gryder. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at købe den helt rigtige gryde.

Et par af de typer gryder du kan se på er trykkogere, grydesæt og kasseroller.

Typisk ligger prisen på trykkogere omkring 900 DKK, grydesæt omkring 1400 DKK og kasseroller omkring 500 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der selvfølgelig en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer gryder, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 79 gryder vi har valgt pga. de mange fremragende anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer gryder, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Le Creuset, OBH Nordica og Tefal.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste gryde

For at kunne finde frem til den bedste gryde, så har vi udvalgt 79 forskellige gryder fra mærker som Le Creuset, OBH Nordica og Tefal.

Efter vi har udvalgt gryderne har Find Hold robotten indsamlet 18.870 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi checket en del forskellige slags gryder. Fx. har vi set på trykkogere og grydesæt.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste gryde.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge gryde udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste gryde

Bedst anmeldt af gryderne (uanset typen af gryde) er Le Creuset 3.8 Liter. Lige nu står den til 1084 DKK hos Amazon DE. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr gryde. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste gryder.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedste anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1084 DKK hos Amazon DE
1199 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Le Creuset 3.8 Liter, så ligger ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Lige nu står den til 199 DKK hos Coop. Helt sikkert en del bedre pris end Le Creuset 3.8 Liter som blev fremhævet lige før.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥈 den bedst anmeldte billige gryde

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af HOLMs Deli Bum 1.4 Liter anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Den billige HOLMs Deli Bum 1.4 Liter koster netop nu 885 DKK mindre end modellen ovenfor. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 82%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to gryder ikke er ens.

Den bedst anmeldte trykkoger

Af de trykkogere modeller vi har kigget på, så er Holms Deli Trykkoger den bedst anmeldte. Lige nu står den til 399 DKK (før 499) hos Coop.

Holms Deli Trykkoger

Holms Deli Trykkoger

4.85 stjerner baseret på 6 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Holms Deli Trykkoger anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis du vil se på de andre trykkoger modeller, så kan du se trykkogere modellerne her.

Det bedst anmeldte grydesæt

Af de grydesæt modeller vi har kigget på, så er Tefal Cook & Cool den bedst anmeldte. Lige nu står den til 999 DKK hos Coop.

Kigger vi på Tefal Cook & Cool anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre grydesæt modeller, så kan du se grydesæt modellerne her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at grydesæt næsten altid er væsentligt dyrere end de fleste andre typer gryder. Faktisk kan et grydesæt hurtigt koste dobbelt så meget som andre typer gryder😓

Den bedste økologiske gryde

Søger du efter en øko gryde, så får Le Creuset 3.8 Liter de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 1084 DKK hos Amazon DE.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedste anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1084 DKK hos Amazon DE
1199 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Le Creuset 3.8 Liter, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Gryder fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en gryde fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store gryde mærker vi valgte at se nærmere på er Le Creuset, OBH Nordica og Tefal. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Ser vi på Le Creuset gryderne, så får Le Creuset 3.8 Liter flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 1084 DKK hos Amazon DE.

Le Creuset 3.8 Liter

Le Creuset 3.8 Liter

🥇 den bedste anmeldte gryde

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1084 DKK hos Amazon DE
1199 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Le Creuset 3.8 Liter er på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på OBH Nordica gryderne, så får OBH Nordica SUPREME2.0L 8217 flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 349 DKK (før 599) hos Coop.

Helt utrolige 100% af OBH Nordica SUPREME2.0L 8217 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Tefal gryderne, så får Tefal Cook & Cool flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 999 DKK hos Coop.

Kigger vi på anmeldelserne af Tefal Cook & Cool, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩
Læs mere

Trykkogere

Trykkogere

Alle de bedst anmeldte trykkogere. Fremragende trykkogere til priser fra 139 DKK.

Grydesæt

Grydesæt

Alle de bedste modeller. Fremragende grydesæt til priser fra 120 DKK.

Kasseroller

Kasseroller

De bedst anmeldte modeller. Kasseroller fra 148 DKK.

Pastamaskiner

Pastamaskiner

Alle de bedst anmeldte pastamaskiner. Fremragende pastamaskiner til priser fra 299 DKK.

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de bedste modeller. Fremragende drikkedunke til priser fra 23 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*