Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Gulvlamper

Den bedste gulvlampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle gulvlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet en hel del anmeldelser så er Belid Diablo den bedste gulvlampe. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Belid Diablo

Belid Diablo

🥇 den bedst anmeldte gulvlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3599 DKK hos Lampemesteren
3699 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for gulvlampe. Vi har derfor valgt en del modeller som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 18 liste over de bedste gulvlamper👍

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye gulvlampe.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en gulvlampe. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 599,- DKK for den billigste gulvlampe til 3799,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har pengene klar til din ny gulvlampe kan du se på en brugt model.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har hovedparten af alle gulvlamper modeller et batteri som du skal holde opladt før du får noget brugbart ud af maskineriet. Til de fleste gulvlamper følger der en oplader med. Denne oplader skal i stik, så du bør sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt hvis du køber din nye gulvlampe i udlandet.

PS: Hvordan vi finder den bedste gulvlampe

For at finde frem til den bedste gulvlampe har vi udvalgt 18 forskellige gulvlamper.

Herefter har robotten fundet 260 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte gulvlampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste gulvlampe.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste gulvlampe

Bedst anmeldt af gulvlamperne er Belid Diablo. Lige nu står den til 3599 DKK hos Lampemesteren. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en ret dyr gulvlampe. Prisen er nemlig en del over gennemsnitsprisen for de anmeldte gulvlamper.

Belid Diablo

Belid Diablo

🥇 den bedst anmeldte gulvlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3599 DKK hos Lampemesteren
3699 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Belid Diablo er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Halo Design Hudson. Lige nu står den til 799 DKK hos Coop. En noget andet pris end Belid Diablo herover.

Halo Design Hudson

Halo Design Hudson

🥈 den bedst anmeldte billige gulvlampe

4.95 stjerner baseret på 9 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Halo Design Hudson anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Den billige Halo Design Hudson koster lige nu 2800 DKK mindre end Belid Diablo ovenfor. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 78%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to gulvlamper ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste gulvlampe med alle de andre gulvlampe modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Belid Diablo noget bedre end anmeldelserne af de andre gulvlamper. Belid Diablo er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Halo Design Hudson er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. Halo Design Hudson er her de blå barer.Det er ikke kun indefor gulvlamper at mærket Belid klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor produkter som gulvlamper.

I modsætning til den bedste gulvlampe, så kommer den bedste billige model fra mærket Halo Design. Halo Design klarer sig på samme måde som Belid også virkeligt godt indefor andre produkter. For Halo Design fx. kategorier som gulvlamper.

De 10 konkurrenter til bedste gulvlampe

Ved siden af den bedste gulvlampe lige herover, så findes der også andre spændende gulvlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
DybergLarsen DL31 Opal

5.05 stjerner

DybergLarsen DL31 Opal har vi placeret lige uden for de bedste gulvlamper, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 1599 DKK.Halo Design Atom Smoke

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Halo Design Atom Smoke 5 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste gulvlamper. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 3299 DKK.FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5

4.95 stjerner

FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.9 ud 5 stjerner. Utrolige 101% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 3799 DKK.Halo Design Medina Hvid/sort

4.85 stjerner

Halo Design Medina Hvid/sort får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 799 DKK.Halo Design Vegas

4.75 stjerner

Med i listen har vi desuden Halo Design Vegas, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt. Glimrende 96% er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 1299 DKK.DybergLarsen Denver

4.75 stjerner

Med i listen har vi også DybergLarsen Denver, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 599 DKK. DybergLarsen Denver er derved den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Philips HUE SIGNE4080248P9

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Philips HUE SIGNE4080248P9. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 1640 DKK.Halo Design Baltimore

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Halo Design Baltimore, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 1699 DKK.Halo Design Med 1 Arm DC

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Halo Design Med 1 Arm DC, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 2299 DKK.DybergLarsen Skagen 2MAT

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi også DybergLarsen Skagen 2MAT. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 799 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode gulvlampe modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 6 af de andre gulvlampe modeller vi har samlet anmeldelser for har vi i listen her.

4.4DybergLarsen Skagen 1MAT
4.3EGLO Up 2
4.2Halo Design Berlin Mat Messing
3.6EGLO Brenda
3.0DybergLarsen DL45MAT
3.0DybergLarsen ValbyOpal

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

De allerbedste lysterapilampe modeller. Fremragende lysterapilamper fra 358 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste arbejdslampe modeller. Fremragende arbejdslamper fra 619 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de allerbedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Væglamper

Væglamper

De allerbedste væglampe modeller. Fremragende væglamper fra 138 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

De allerbedste loftslampe modeller. Fremragende loftslamper fra 1016 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*