Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Gulvlamper

Den bedste gulvlampe i 2020

Alle gulvlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet flere hundrede af anmeldelser så er FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 den bedste gulvlampe. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5

FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5

🥇 den bedste anmeldte gulvlampe

4.95 stjerner baseret på 8 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for gulvlampe. Vi har derfor valgt en del modeller som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 29 liste over de bedste gulvlamper👍

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye gulvlampe.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en gulvlampe. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 499,- DKK for den billigste gulvlampe til 2999,- DKK for den dyreste model.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har hovedparten af alle gulvlamper et batteri som du skal holde opladt før du får noget ud af maskineriet. Til de fleste gulvlamper følger der en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så du bør sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din gulvlampe i udlandet.

PS: Hvordan vi finder den bedste gulvlampe

For at finde frem til den bedste gulvlampe har vi udvalgt 29 forskellige gulvlamper.

Herefter har robotten fundet 516 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte gulvlampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste gulvlampe.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er bedst.


Den bedste gulvlampe

Bedst anmeldt af gulvlamperne er FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5. Lige nu står den til 2999 DKK (før 3799) hos Coop. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en ret dyr gulvlampe. Prisen er nemlig en del over gennemsnitsprisen for de anmeldte gulvlamper.

FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5

FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5

🥇 den bedste anmeldte gulvlampe

4.95 stjerner baseret på 8 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

Utrolige 101% af anmeldelserne af FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Halo Design Medina Hvid/sort. Lige nu står den til 699 DKK (før 799) hos Coop. En noget andet pris end FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 herover.

Halo Design Medina Hvid/sort

Halo Design Medina Hvid/sort

🥈 den bedst anmeldte billige gulvlampe

4.85 stjerner baseret på 92 anmeldelser

699 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af Halo Design Medina Hvid/sort anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Den billige Halo Design Medina Hvid/sort koster lige nu 2300 DKK mindre end FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 ovenfor. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 77%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to gulvlamper ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste gulvlampe med alle de andre gulvlampe modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 noget bedre end anmeldelserne af de andre gulvlamper. FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U5 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Halo Design Medina Hvid/sort er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. Halo Design Medina Hvid/sort er her de blå barer.De 10 konkurrenter til bedste gulvlampe

Ved siden af den bedste gulvlampe lige herover, så findes der også andre spændende gulvlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Halo Design Baltimore

4.64.5 stjerner

Halo Design Baltimore har vi placeret lige uden for de bedste gulvlamper, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 1299 DKK.Philips HUE SIGNE4080248P9

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Philips HUE SIGNE4080248P9 4.5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 1662 DKK.Halo Design Vegas

4.44.5 stjerner

Halo Design Vegas får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 89% er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 999 DKK.DybergLarsen Denver

4.34.5 stjerner

DybergLarsen Denver får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.3 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 91% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 589 DKK.Halo Design Berlin Mat Messing

3.84 stjerner

Med i listen har vi desuden Halo Design Berlin Mat Messing, der i anmeldelserne får 3.8 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 929 DKK.DybergLarsen Skagen 2MAT

3.43.5 stjerner

Med i listen har vi desuden DybergLarsen Skagen 2MAT, der i anmeldelserne får 3.4 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 789 DKK.EGLO Up 2

3.33.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså EGLO Up 2, da den i anmeldelserne får 3.3 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 499 DKK. EGLO Up 2 er derved den billigste gulvlampe i listen her over de bedst anmeldte modeller.DybergLarsen Skagen 1MAT

3.23.5 stjerner

Med på listen her har vi også DybergLarsen Skagen 1MAT, da den i anmeldelserne får 3.2 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 589 DKK.Halo Design Med 1 Arm DC

3.13 stjerner

Med på listen her har vi også Halo Design Med 1 Arm DC, da den i anmeldelserne får 3.1 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 1699 DKK.Philips Hue Explore

3.13 stjerner

Med på listen her har vi også Philips Hue Explore, da den i anmeldelserne får 3.1 stjerner

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 1613 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode gulvlampe modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 3 af de andre gulvlampe modeller vi har samlet anmeldelser for har vi i listen her.

Temmelige skræmmende så er der gulvlamper der får helt ned til under virkeligt triste 2 stjerner😮

2.5DybergLarsen DL31 Opal
1.0Belid Diablo
1.0DybergLarsen DL45MAT

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste lysterapilampe modeller. Fremragende lysterapilamper fra 359 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste arbejdslampe modeller. Fremragende arbejdslamper fra 239 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

De allerbedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Væglamper

Væglamper

Alle de allerbedste væglampe modeller. Fremragende væglamper fra 119 DKK.

Skamler

Skamler

De allerbedste skammel modeller. Fremragende skamler fra 799 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*