Altmuligt > Gulvvaskere

Den bedste gulvvasker i 2021

Mads Phikamphon

Alle gulvvaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Nilfisk Combi Washer den bedste gulvvasker. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre gulvvaskere.

Nilfisk Combi Washer

Nilfisk Combi Washer

🥇 den bedst anmeldte gulvvasker

4.64.5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten
1479 DKK hos Amazon DE
1499 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god gulvvasker. Derfor har vi valgt en hel del modeller der får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 7 listen her over nogle af de bedst anmeldte gulvvaskere.

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en gulvvasker der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste gulvvasker til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nygulvvasker. I listen her svinger priserne fra fornuftige 235,- DKK for den billigste gulvvasker til hele 2177,- DKK for den dyreste gulvvasker.

Såfremt du ikke lige har penge til din ny gulvvasker, så kan du kigge på en brugt model.

En del folk går efter en gulvvasker fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Kärcher.

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal holde opladt efter behov. Derfor følger der ret sikkert en batterioplader med som skal sættes i stikkontakten.

Hvis du har valgt at købe din ny gulvvasker i en udenlandsk butik , så skal du derfor sikre dig at opladerens stik matcher din stikkontakt.

Hvordan vi har fundet den bedste gulvvasker

For at kunne finde frem til den allerbedste gulvvasker, så har vi udvalgt 7 forskellige gulvvaskere fra populære mærker som Kärcher.

Herefter har Find Hold robotten fundet 3.901 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste gulvvasker.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge gulvvasker udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste gulvvasker

Bedst anmeldt af gulvvaskerne er Nilfisk Combi Washer. Den står lige nu til 1199 DKK hos Elgiganten.

Nilfisk Combi Washer

Nilfisk Combi Washer

🥇 den bedst anmeldte gulvvasker

4.64.5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten
1479 DKK hos Amazon DE
1499 DKK hos Coolshop

Anmeldelserne af Nilfisk Combi Washer ligger usædvanligt godt. Hele 101% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Leifheit Combi Clean Sæt. Lige nu står den til 235 DKK hos ProShop. En del bedre pris end Nilfisk Combi Washer gulvvaskeren herover.

Leifheit Combi Clean Sæt

Leifheit Combi Clean Sæt

🥈 den bedst anmeldte billige gulvvasker
🥉 den billigste gulvvasker

4.24.5 stjerner baseret på 2.039 anmeldelser

235 DKK hos ProShop
265 DKK hos Skousen
265 DKK hos Whiteaway


Vælger du at købe den billige Leifheit Combi Clean Sæt i stedet for modellen ovenfor, så vil du spare 964 DKK. Det er det samme som at du kan spare 80%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige huske at de to gulvvaskere ikke er ens.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste gulvvasker med gennemsnittet for de andre gulvvasker modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Nilfisk Combi Washer en del bedre anmeldt end de andre gulvvasker modeller (Nilfisk Combi Washer er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Leifheit Combi Clean Sæt er ligeså bedre end gennemsnittet for alle gulvvaskerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Leifheit Combi Clean Sæt er her de øverste blå barer).Mærket Nilfisk som den bedste model stammer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som højtryksrensere og gulvvaskere.

Som nævnt ovenfor så kommer den allerbedste billige model fra Leifheit.

Leifheit klarer sig ligeså godt indefor produkter som højtryksrensere og gulvvaskere.

Gulvvaskere fra de store mærker

Mange folk går efter en gulvvasker fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste gulvvaskere fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære gulvvasker mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Kärcher.

Den allerbedst anmeldte Kärcher gulvvasker vi har fundet frem til er en Kärcher FC 3 Cordless. Den står lige netop nu til 1276 DKK (før 2027) hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Kärcher FC 3 Cordless ligger altså godt. Hele 85% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.7 konkurrenter til bedste gulvvasker

Ved siden af den bedste gulvvasker ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende gulvvaskere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om gulvvaskerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 7 modeller herunder vil være det bedste valgifht. hvilken gulvvasker du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Leifheit Clean Twist M

4.44.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste gulvvaskere har vi Leifheit Clean Twist M. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.4 ud af 5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 429 DKK hos Whiteaway.Kärcher FC 3 Cordless

4.34.5 stjerner

Lige herefter har vi Kärcher FC 3 Cordless. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 85% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 1395 DKK hos ProShop.Kärcher FC 5 Plus

3.84 stjerner

Kärcher FC 5 Plus er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1411 DKK hos ProShop.Kärcher FC 5 Premium

3.63.5 stjerner

Kärcher FC 5 Premium er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1474 DKK hos ProShop.Kärcher Cordless PREMIUMFC5

3.33.5 stjerner

Kärcher Cordless PREMIUMFC5 på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 3.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er netop nu til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 3995 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*