Altmuligt > Gulvvaskere

Den bedste gulvvasker i 2021

Mads Phikamphon

Alle gulvvaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Leifheit Clean Twist M den bedste gulvvasker. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre gulvvaskere.

Leifheit Clean Twist M

Leifheit Clean Twist M

🥇 den bedst anmeldte gulvvasker

4.44.5 stjerner baseret på 29 anmeldelser

445 DKK hos Amazon DE
499 DKK hos Coop
509 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god gulvvasker. Derfor har vi valgt en hel del modeller der får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 8 listen her over nogle af de bedst anmeldte gulvvaskere.

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en gulvvasker der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste gulvvasker til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nygulvvasker. I listen her svinger priserne fra fornuftige 319,- DKK for den billigste gulvvasker til hele 2791,- DKK for den dyreste gulvvasker.

Såfremt du ikke lige har penge til din ny gulvvasker, så kan du kigge på en brugt model.

En del folk går efter en gulvvasker fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Kärcher.

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal holde opladt efter behov. Derfor følger der ret sikkert en batterioplader med som skal sættes i stikkontakten.

Hvis du har valgt at købe din ny gulvvasker i en udenlandsk butik , så skal du derfor sikre dig at opladerens stik matcher din stikkontakt.

Hvordan vi har fundet den bedste gulvvasker

For at kunne finde frem til den allerbedste gulvvasker, så har vi udvalgt 8 forskellige gulvvaskere fra populære mærker som Kärcher.

Herefter har Find Hold robotten fundet 5.337 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste gulvvasker.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge gulvvasker udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste gulvvasker

Bedst anmeldt af gulvvaskerne er Leifheit Clean Twist M. Den står lige nu til 445 DKK hos Amazon DE.

Leifheit Clean Twist M

Leifheit Clean Twist M

🥇 den bedst anmeldte gulvvasker

4.44.5 stjerner baseret på 29 anmeldelser

445 DKK hos Amazon DE
499 DKK hos Coop
509 DKK hos Kitchentime

Kigger vi på anmeldelserne af Leifheit Clean Twist M, så har vi hele 87% på 4+ stjerner ud af 5.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste gulvvasker med gennemsnittet for de andre gulvvasker modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Leifheit Clean Twist M en del bedre anmeldt end de andre gulvvasker modeller (Leifheit Clean Twist M er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den allerbedste model stammer fra mærket Leifheit. Dette mærke fremstår også godt indefor kategorier som gulvvaskere og strygebrætter.

Gulvvaskere fra de store mærker

Mange folk går efter en gulvvasker fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste gulvvaskere fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære gulvvasker mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Kärcher.

Den allerbedst anmeldte Kärcher gulvvasker vi har fundet frem til er en Kärcher FC 3 Cordless. Den står lige netop nu til 1403 DKK (før 2004) hos Amazon DE.8 konkurrenter til bedste gulvvasker

Ved siden af den bedste gulvvasker ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende gulvvaskere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om gulvvaskerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 8 modeller herunder vil være det bedste valgifht. hvilken gulvvasker du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Leifheit Combi Clean Sæt

4.24.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste gulvvaskere har vi Leifheit Combi Clean Sæt. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.2 ud af 5 stjerner

Den står for tiden til 319 DKK hos Kitchentime. Leifheit Combi Clean Sæt er derved den billigste model her på siden.Kärcher FC 3 Cordless

4.14 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Kärcher FC 3 Cordless 4.1 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller

Den er netop nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 1643 DKK.KäRCHER KärcherFC 3 Premium

4.14 stjerner

KäRCHER KärcherFC 3 Premium er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1813 DKK hos ProShop.Nilfisk Combi Washer

4.04 stjerner

Nilfisk Combi Washer er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1499 DKK hos Coolshop.Kärcher FC 5 Plus

3.84 stjerner

Kärcher FC 5 Plus på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 3.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er netop nu til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 1499 DKK.Kärcher FC 5 Premium

3.74 stjerner

Kärcher FC 5 Premium på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 3.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er netop nu til den bedste pris hos Coolshop, hvor den står til 1498 DKK.Kärcher Cordless PREMIUMFC5

3.33.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Kärcher Cordless PREMIUMFC5. I anmeldelserne får den 3.3 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 3995 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*