Altmuligt > Gummistøvler

De bedste gummistøvler i 2021

Mads Phikamphon

Alle gummistøvlerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser, så er Friends Rosa de allerbedste gummistøvler til både kvinder og mænd.

Friends Rosa

Friends Rosa

🥇 de bedst anmeldte gummistøvler
🥉 de billigste gummistøvler

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for gummistøvler, så derfor har vi valgt en hel del gummistøvler der hver og en får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange gummistøvler satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 39 liste med de bedst anmeldte gummistøvler👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få et par af de bedste gummistøvler til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge et par nygummistøvler. I listen her starter priserne på 130,- DKK for de billigste gummistøvler til hele 1799,- DKK for de dyreste gummistøvler.

En del folk går efter et par gummistøvler fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Bisgaard og Viking.

Såfremt du jager efter et par helt bestemte slags et par er det måske en ide at kigge på et par gummistøvler til børn.

Hvordan vi har fundet de bedste gummistøvler

For at kunne finde frem til de allerbedste gummistøvler, så har vi udvalgt 39 forskellige gummistøvler fra store mærker som Bisgaard og Viking.

Efter vi har udvalgt gummistøvlerne har Find Hold robotten fundet 11.184 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde de bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er de bedste gummistøvler.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge gummistøvler udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


De bedst anmeldte gummistøvler

De bedst anmeldte gummistøvler er Friends Rosa. Lige nu står de til 130 DKK hos Coop.

Friends Rosa

Friends Rosa

🥇 de bedst anmeldte gummistøvler
🥉 de billigste gummistøvler

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Ser vi på Friends Rosa anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af de allerbedste gummistøvler med gennemsnittet for de andre gummistøvler modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Friends Rosa noget bedre end anmeldelserne af de andre gummistøvler modeller (Friends Rosa er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle gummistøvlerne er de grå).De bedste model stammer fra Friends. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor produkter som flyverdragter, gummistøvler, sweatshirts og skijakker.

Hvis du leder efter herre gummistøvler, så er de bedst anmeldte Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48. De står nu til 1799 DKK hos Grejfreak.

Inden du vælger denne model, så bør du notere dig at de bedste gummistøvler ikke er beregnet specielt til enten mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge disse selvom de ikke er beregnet specielt til mænd.

Hvis du vil have et par gummistøvler specielt beregnet til mænd, så er det Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 nedenfor du må vælge.

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 er på 4-5 stjerner.Hvis du leder efter et par gummistøvler til damer, så er de bedst anmeldte Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De står nu til 500 DKK hos Skobox.

Som med gummistøvlerne til mænd, så må du lige huske at de bedst anmeldte gummistøvler ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Med andre ord, så kan du rimeligt sikkert vælge disse i stedet for en model specielt til damer.

Såfremt du vil have et par gummistøvler specielt beregnet til damer, så er det Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 nedenfor du bør vælge.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder er på 4-5 stjerner.Hvis du leder efter et par gummistøvler til børn, så er de bedst anmeldte Viking Børn Spinner Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De står nu til 300 DKK hos Skobox.

Checker vi anmeldelserne af Viking Børn Spinner Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder, så ligger hele 86% på 4 eller 5 stjerner.Gummistøvler fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at vælge et par gummistøvler fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte gummistøvler fra de store mærker.

De store og populære gummistøvler mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bisgaard og Viking. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Bisgaard gummistøvler modeller, så får Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU flest stjerner i anmeldelserne. De står for tiden til 299 DKK hos Lekmer.

Anmeldelserne af Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.De allerbedst anmeldte Viking gummistøvler vi har fundet er et par Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. Skobox har de netop nu til 500 DKK.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder er på 4-5 stjerner.Boblerne

Ved siden af de bedste gummistøvler ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende gummistøvler. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide gummistøvlerne herover.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste gummistøvler har vi Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU. De får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

De står for tiden til 299 DKK hos Lekmer.Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48

4.85 stjerner

Lige herefter har vi Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48. De får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De står for tiden til 1799 DKK hos Grejfreak.Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder

4.75 stjerner

Viking Dame Praise Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da de får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De står for tiden til 500 DKK hos Skobox.Viking Gummistøvler

4.64.5 stjerner

Viking Gummistøvler er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da de får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 88% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De står for tiden til 299 DKK hos Lekmer.Hatley Marineblå Og GUL22

4.64.5 stjerner

Hatley Marineblå Og GUL22 på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

De får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 90% er på 4-5 stjerner.

De er til den billigste pris hos Lekmer. Hos Lekmer står de til 285 DKK.Hatley Gul Og MARINEBLå23

4.64.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Hatley Gul Og MARINEBLå23, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 87% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor de står til 285 DKK.Viking Footwear Viking Trophy 4.048

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Viking Footwear Viking Trophy 4.048. De får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Lækre 86% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

De er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor de står til 499 DKK.Viking Børn Spinner Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Viking Børn Spinner Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

De er for tiden til den billigste pris hos Skobox, hvor de står til 300 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er målrettet børnene.Bisgaard Basic Grey Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder

4.54.5 stjerner

Bisgaard Basic Grey Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder er placeret i bunden i listen over de bedste gummistøvler, hvilket heldigvis stadig betyder de er et par gode gummistøvler.

Bisgaard Basic Grey Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder får 4.5 stjerner i anmeldelserne. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

De er for tiden til den billigste pris hos Skobox, hvor de står til 300 DKK.Bisgaard Rubber Boot GREY35 EU

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Bisgaard Rubber Boot GREY35 EU. De får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

De er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor de står til 289 DKK.Endnu flere gummistøvler modeller

De gode modeller ovenfor er ikke de eneste modeller vores robot har sammenlignet anmeldelser for.

Lige herunder har vi listen med nogle af de andre gummistøvler vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.5Bisgaard Winter Thermo Gummistøvle Med Foer 2020 Nyheder
4.5Playshoes Gummistøvler
4.5Playshoes Gummistøvler
4.5Didriksons Gummistøvler
4.5Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD22 EU
4.5Hatley Marineblå Og GUL25
4.5Crocs Handle ItCandy PINKC6
4.4Viking Dame Foxy Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.4Bisgaard Winter Thermo Gummistøvle Med Foer 2020 Nyheder
4.4Hatley Rød Og MARINEBLå32
4.4Reima TAIKAGUL29 EU
4.4Reima TAIKAGUL34 EU
4.4Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD20 EU
4.4Reima TAIKAGUL36 EU
4.3Viking Dame Stavern Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.3Reima TAIKAGUL33 EU
4.3Hatley Rød Og MARINEBLå25
4.2Bisgaard Star Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard Leopard Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD29 EU
4.2Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD23 EU
4.1Viking Børn Navigator Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.1Reima TAIKAGUL23 EU
4.1Reima TAIKAGUL32 EU
4.1Reima TAIKAMARINEBLå33 EU
4.1Reima TAIKAMARINEBLå32 EU
4.0Viking Footwear Viking Pavement Urban Low-Cut Gummistøvle 47

Læs mere

Løbesko

Løbesko

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende løbesko fra 1000 DKK.

Vandresko

Vandresko

Alle de bedst anmeldte vandresko modeller. Fremragende vandresko til priser fra 1099 DKK.

Skoovertræk

Skoovertræk

Alle de allerbedste modeller. Fremragende skoovertræk fra 396 DKK.

Badesko

Badesko

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende badesko fra 150 DKK.

Hjemmesko

Hjemmesko

Alle de bedst anmeldte hjemmesko modeller. Fremragende hjemmesko til priser fra 98 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*