Altmuligt > Gummistøvler

De bedste gummistøvler i 2021

Mads Phikamphon

Alle gummistøvlerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser, så er Friends Rosa de allerbedste gummistøvler til både kvinder og mænd.

Friends Rosa

Friends Rosa

🥇 de bedst anmeldte gummistøvler
🥉 de billigste gummistøvler

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Indholdet på denne side



Overvej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for gummistøvler, så derfor har vi valgt en hel del gummistøvler der hver og en får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange gummistøvler satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 78 liste med de bedst anmeldte gummistøvler👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få et par af de bedste gummistøvler til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge et par nygummistøvler. I listen her starter priserne på 130,- DKK for de billigste gummistøvler til hele 1514,- DKK for de dyreste gummistøvler.

En del folk går efter et par gummistøvler fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Aigle, Bisgaard, Celavi og Viking.

Såfremt du jager efter et par helt bestemte slags et par er det måske en ide at kigge på et par gummistøvler til børn.

Hvordan vi har fundet de bedste gummistøvler

For at kunne finde frem til de allerbedste gummistøvler, så har vi udvalgt 78 forskellige gummistøvler fra store mærker som Aigle, Bisgaard, Celavi og Viking.

Efter vi har udvalgt gummistøvlerne har Find Hold robotten fundet 41.890 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde de bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er de bedste gummistøvler.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge gummistøvler udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


De bedst anmeldte gummistøvler

De bedst anmeldte gummistøvler er Friends Rosa. Lige nu står de til 130 DKK hos Coop.

Friends Rosa

Friends Rosa

🥇 de bedst anmeldte gummistøvler
🥉 de billigste gummistøvler

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Ser vi på Friends Rosa anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.



Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af de allerbedste gummistøvler med gennemsnittet for de andre gummistøvler modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Friends Rosa noget bedre end anmeldelserne af de andre gummistøvler modeller (Friends Rosa er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle gummistøvlerne er de grå).



De bedste model stammer fra Friends. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor produkter som flyverdragter, gummistøvler, sweatshirts og skijakker.

Hvis du leder efter herre gummistøvler, så er de bedst anmeldte Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48. De står nu til 1329 DKK hos Amazon UK.

Inden du vælger denne model, så bør du notere dig at de bedste gummistøvler ikke er beregnet specielt til enten mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge disse selvom de ikke er beregnet specielt til mænd.

Hvis du vil have et par gummistøvler specielt beregnet til mænd, så er det Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 nedenfor du må vælge.

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 er på 4-5 stjerner.



Hvis du leder efter et par gummistøvler til damer, så er de bedst anmeldte Le Chameau Vierzon Jersey LINED42 Mørkegrøn. De står nu til 1262 DKK hos Amazon UK.

Som med gummistøvlerne til mænd, så må du lige huske at de bedst anmeldte gummistøvler ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Med andre ord, så kan du rimeligt sikkert vælge disse i stedet for en model specielt til damer.

Såfremt du vil have et par gummistøvler specielt beregnet til damer, så er det Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 nedenfor du bør vælge.

Anmeldelserne af Le Chameau Vierzon Jersey LINED42 Mørkegrøn ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.



Hvis du leder efter et par gummistøvler til børn, så er de bedst anmeldte Sanita Børn Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De står nu til 300 DKK hos Skobox.

Anmeldelserne af Sanita Børn Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder ligger altså virkeligt godt, da hele 98% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner👍



Gummistøvler fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at vælge et par gummistøvler fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte gummistøvler fra de store mærker.

De store og populære gummistøvler mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Aigle, Bisgaard, Celavi og Viking. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Aigle gummistøvler modeller, så får Aigle Til Barn BABY FLAC flest stjerner i anmeldelserne. De står for tiden til 252 DKK hos Amazon UK.

Aigle Til Barn BABY FLAC

Aigle Til Barn BABY FLAC

4.75 stjerner baseret på 2.255 anmeldelser

252 DKK hos Amazon UK

Aigle Til Barn BABY FLAC anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Lækre 92% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.



De allerbedst anmeldte Bisgaard gummistøvler vi har fundet er et par Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU. Lekmer har de netop nu til 299 DKK.

Anmeldelserne af Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.



Baseret på de forskellige Celavi gummistøvler modeller, så får Celavi SORT27 EU flest stjerner i anmeldelserne. De står for tiden til 199 DKK hos Lekmer.

Checker vi Celavi SORT27 EU anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.



De allerbedst anmeldte Viking gummistøvler vi har fundet er et par Viking Herre Praise Fleece Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. Amazon UK har de netop nu til 463 DKK.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Viking Herre Praise Fleece Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder er på 4-5 stjerner🤩



Boblerne

Ved siden af de bedste gummistøvler ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende gummistøvler. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide gummistøvlerne herover.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍




Seeland Noble GUSSET43

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste gummistøvler har vi Seeland Noble GUSSET43. De får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

De står for tiden til 946 DKK hos Grejfreak.



Viking Herre Praise Fleece Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder

5.05 stjerner

Lige herefter har vi Viking Herre Praise Fleece Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

De står for tiden til 500 DKK hos Skobox.



Le Chameau Vierzon Jersey LINED42 Mørkegrøn

5.05 stjerner

Le Chameau Vierzon Jersey LINED42 Mørkegrøn er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da de får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger fantastisk godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

De står for tiden til 1299 DKK hos Grejfreak.



Le Chameau Women

5.05 stjerner

Le Chameau Women's Vierzonord NEOPREN42 Mørkebrun er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da de får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

De står for tiden til 1599 DKK hos Grejfreak.



Reima TaikaSummer GREEN28 EU

5.05 stjerner

Reima TaikaSummer GREEN28 EU på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

De får 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

De er til den billigste pris hos Lekmer. Hos Lekmer står de til 299 DKK.



Reima TaikaCandy PINK25 EU

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden Reima TaikaCandy PINK25 EU, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

De er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor de står til 299 DKK.



Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD31 EU. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

De er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor de står til 299 DKK.



Sanita Børn Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder

4.85 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Sanita Børn Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder. De får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Lidt vilde 98% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍

De er for tiden til den billigste pris hos Skobox, hvor de står til 300 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er målrettet børnene.



Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48

4.85 stjerner

Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 er placeret i bunden i listen over de bedste gummistøvler, hvilket heldigvis stadig betyder de er et par gode gummistøvler.

Härkila Orton Gusset Gummistøvle 48 får 4.8 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor de står til 1799 DKK.



Joules UNICORNMARINEBLå25

4.75 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Joules UNICORNMARINEBLå25. De får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor de står til 249 DKK.



Endnu flere gummistøvler modeller

De gode modeller ovenfor er ikke de eneste modeller vores robot har sammenlignet anmeldelser for.

Lige herunder har vi listen med nogle af de andre gummistøvler vi har sammenlignet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der gummistøvler modeller som får ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner i anmeldelserne.

4.7Aigle Til Barn BABY FLAC
4.7Aigle Til Barn BABY FLAC
4.7Aigle Til Barn LOLLY POP KID
4.6Viking Herre Seilas Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.6Crocs Winter Puff Boot NAVY23
4.6Liewood Kort Gummistøvle Yellow/Creme
4.6Bisgaard Baby Creme-Flowers Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.6Viking Gummistøvler
4.6Hatley Marineblå Og GUL21
4.6Hatley Gul Og MARINEBLå21
4.6Hatley Gul Og MARINEBLå27
4.6Hatley Gul Og MARINEBLå31
4.6Celavi SORT27 EU
4.6Aigle Til Barn LOLLY POP
4.6Aigle Til Barn LOLLY POP
4.6Aigle PARCOURS 2
4.5Viking Footwear Viking Full KLAFF47
4.5Viking Footwear Viking Trophy 4.048
4.5Viking Dame Foxy Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.5Viking Dame Noble Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.5Viking Børn Spinner Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.5Bisgaard Basic Grey Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.5Bisgaard Rubber Boot GREY35 EU
4.5Bisgaard Winter Thermo Gummistøvle Med Foer 2020 Nyheder
4.5Playshoes Gummistøvler
4.5Helly Hansen Midsund
4.5Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD22 EU
4.5Crocs Handle ItCandy PINKC6
4.5Aigle GOELAND
4.5Le Chameau Plejespray Til
4.4Playshoes Gummistøvler
4.4Didriksons Gummistøvler
4.4Reima TAIKAYELLOW37 EU
4.4Reima TAIKAGUL29 EU
4.4Reima TAIKAGUL34 EU
4.4Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD20 EU
4.4Reima TAIKAGUL36 EU
4.4Reima TAIKANAVY37 EU
4.4Hunter WOMEN'S ORIGINAL TALL
4.3Viking Dame Stavern Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.3Reima TAIKAGUL33 EU
4.3Crocs JAUNT SHORTY BOOT W-BLACK
4.3Aigle MALOUINE
4.2Bisgaard Star Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard Leopard Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.2Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD29 EU
4.2Bisgaard SCANDINAVIANLEOPARD23 EU
4.2Aigle NTINE
4.1Reima TAIKAGUL23 EU
4.1Reima TAIKAGUL32 EU
4.1Celavi GRøN30 EU
4.1Reima TAIKAMARINEBLå32 EU
4.1Crocs ALL CAST RAIN BOOT
4.1Aigle CHANTEBELLE
4.0Viking Footwear Viking Pavement Urban Low-Cut Gummistøvle 47
4.0Bisgaard Camouflage Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
4.0Aigle VENISE
3.9Crocs FREESALE
3.8Bisgaard Scandinavia BLACK33 EU
3.8Trespass Recon X Gummistøvler
3.7Viking Børn Seilas Gummistøvle Uden Foer 2020 Nyheder
3.5Be Only CAVALIERE
2.6Celavi GRå29 EU
2.6Celavi SORT30 EU
2.6Celavi GRå22 EU
2.6Celavi GRå32 EU

Læs mere

Løbesko

Løbesko

Alle de bedst anmeldte løbesko modeller. Fremragende løbesko til priser fra 1000 DKK.

Vandresko

Vandresko

Alle de allerbedste modeller. Fremragende vandresko fra 1099 DKK.

Skoovertræk

Skoovertræk

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende skoovertræk fra 254 DKK.

Badesko

Badesko

Alle de bedst anmeldte badesko modeller. Fremragende badesko til priser fra 129 DKK.

Hjemmesko

Hjemmesko

Alle de allerbedste modeller. Fremragende hjemmesko fra 98 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*