Altmuligt > Gyngestole > Brugte gyngestole

Køb af brugt gyngestol vs. ny gyngestol

Mads Phikamphon

Alle gyngestolene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke er super mange penge i dit budget, så kan du kigge på at købe en brugt gyngestol - men der er dog enkelte ting du må overveje før du går efter at købe brugt.

For eksempel præcis hvor mange penge du kan spare ved at gå efter en brugt model og om du er helt klar på at mangle garanti og valgmuligheder (som du får ved at købe nyt).

Køb brugt og spar penge

Hvis du kigger på at købe en brugt gyngestol, så bør du begynde med at tænke på præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. Prisen på brugte gyngestole går normalt fra 75 kr til 5000 kr. Gennemsnitligt ligger priserne på ca. 1000 kr.

De allerbilligste nye modeller der får gode anmeldelser ligger prismæssigt på ca. 1200 kr. Besparelsen når du køber brugt er med andre ord ca. 200 kr.

Herunder er en af de billige nye modeller med gode anmeldelser:

Coop Adda

En god og billig gyngestol

Coop Adda

4.04 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

De forskellige modeller vi har checket kan du checke her.

Garanti når du køber brugt

Hvis du vælger at købe brugt, så har du ikke samme garanti som når du går efter en ny gyngestol. Noget det er værd at huske på når du regne på hvor mange penge du i virkeligheden sparer ved at købe brugt.

Husk på at der grundlæggende er to års garanti på nyindkøb, så præcis hvor meget af garantiperioden der er tilbage afgøres af præcis hvor gammel den brugt gyngestol er.

Det kan være du er heldig og der slet ikke er brug for nogen garanti, men det kan du ikke være helt sikker på.

Garantien er selvfølgelig især vigtigt hvis det drejer sig om relativt dyre ting som en gyngestol.

Garantiperioden gælder naturligvis kun såfremt du har en kvittering. Såfremt du ikke har nogen kvittering, så har du ingen garanti.

Færre modeller

Udover at du måske vil spare noget færre penge end du regner med når du køber en brugt model, så skal du også lige tænke på at dit udvalg bliver begrænset i tilfælde af du vælger at købe brugt.

Hvis du vælger at købe en ny model, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem. Derved kan du gå efter de modeller der har gode anmeldelser.

Såfremt du vælger at købe en brugt model, så bliver du altså nødt til blot at se på hvad der er til salg af brugte modeller for tiden. Det betyder at udvalget bliver noget begrænset såfremt du køber brugt.

Hvis du vælger at købe en ny model er det nemt at få varen leveret. Uanset det kan koste lidt i leveringsomkostninger. Det er sjældent sådan hvis du køber en brugt model. Hvis du køber brugt kommer du typisk til selv at skulle få din vare afhentet.

Brugt og miljø

Uanset om det viser sig at være en ide for dig at købe brugt eller ej, så er der i det mindste en ting det er dejligt for at vælge at købe brugt. Det er selvfølgelig miljøet, hvor det næsten altid er sådan at det er en bedre ide at købe en brugt model fremfor en ny.

I tilfælde af det er miljøet som afgører hvad du skal købe, så bør du næsten uden tvivl købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*