Altmuligt > Værktøj > Hæftepistoler

Den bedste hæftepistol i 2021

Mads Phikamphon

Alle hæftepistolerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket mange hundrede anmeldelser for 12 forskellige hæftepistoler. Rapid R23 er den bedste hæftepistol. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre hæftepistoler.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 514 anmeldelser

249 DKK hos Computersalg
298 DKK hos Dorch & Danola
349 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god hæftepistol. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange hæftepistoler satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 12 liste med de bedste hæftepistoler👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste hæftepistol til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyhæftepistol. Her i vores liste starter priserne på 149,- DKK for den billigste hæftepistol til hele 739,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en hæftepistol fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Rapid.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige hæftepistoler, så skal du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som skal oplades efter behov.

I tilfælde af der ikke følger en passende stak batterier med til den model du har valgt, så skal du lige checke om du evt. skal købe lidt batterier med når du køber din nye hæftepistol.

Hvordan vi finder frem til den bedste hæftepistol

For at kunne finde den allerbedste hæftepistol, så har vi udvalgt 12 forskellige modeller fra populære mærker som Rapid.

Efter vi har udvalgt hæftepistolerne har vores robot fundet 1.510 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste hæftepistol.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge hæftepistol udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte hæftepistol

Den bedst anmeldte hæftepistol er Rapid R23. Den står lige nu til 249 DKK hos Computersalg.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 514 anmeldelser

249 DKK hos Computersalg
298 DKK hos Dorch & Danola
349 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Rapid R23 ligger i den rigtigt gode ende, da hele 92% er på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hæftepistol med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er Rapid R23 virkelig bedre anmeldt end de andre hæftepistol modeller. Rapid R23 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle hæftepistolerne er de grå.Den bedste model stammer som nævnt fra Rapid. Dette mærke klarer sig ligeså godt indefor andre typer produkter som hæftepistoler.

Hæftepistoler fra de store mærker

Mange går efter en hæftepistol fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor hæftepistoler, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Rapid.

Den allerbedst anmeldte Rapid hæftepistol vi har fundet er en Rapid R23. Computersalg har den lige nu til 249 DKK.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 514 anmeldelser

249 DKK hos Computersalg
298 DKK hos Dorch & Danola
349 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Rapid R23 ligger i den rigtigt gode ende, da hele 92% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hæftepistoler drivmiddel muligheder

Måske synes du det er vigtigt at denne nye hæftepistol model har et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste hæftepistol modeller med forskellige drivmidler såsom batteri:

Præcis hvad der er det bedste drivmiddel til en hæftepistol afhænger af hvilke behov du har, så man kan ikke sige at en type er et bedre valg end andre typer hæftepistoler.

Den bedste batteri hæftepistol

Den bedst anmeldte batteri hæftepistol vi har fundet finde er en Rapid BTX530 5000128 Staple Gun. Den står lige netop nu lige nu til 739 DKK (før 1115) hos Toolster.De 10 bobler

Ved siden af den bedste hæftepistol herover, så findes der selvfølgelig også andre gode hæftepistoler. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide hæftepistolerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Rapid R34

4.75 stjerner

Rapid R34 har vi placeret lige uden for de bedste hæftepistoler, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 449 DKK.Rapid R33

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Rapid R33 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 91% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 388 DKK hos Computersalg.Isaberg Rapid Rapid R153 Pro Bruger Klamme 53/4-8MM Rekylfri Låsefunktion.

4.64.5 stjerner

Isaberg Rapid Rapid R153 Pro Bruger Klamme 53/4-8MM Rekylfri Låsefunktion. er også blandt de rigtig godt anmeldte hæftepistoler, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 287 DKK hos Computersalg.Rapid BTX530 5000128 Staple Gun

4.24.5 stjerner

Rapid BTX530 5000128 Staple Gun er også blandt de rigtig godt anmeldte hæftepistoler, da den får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 739 DKK hos Toolster.Rapid R13E 13/4-10

4.14 stjerner

Rapid R13E 13/4-10 på samme måde ret godt anmeldt.

Den får 4.1 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 220 DKK.Rapid R53 Staple Gun For Furniture Upholstery

4.14 stjerner

Her på siden har vi desuden Rapid R53 Staple Gun For Furniture Upholstery, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner ud af 5

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 210 DKK.Rapid Staple Gun For Hobby Applications

3.84 stjerner

Med på listen har vi ligeså Rapid Staple Gun For Hobby Applications. Den får i anmeldelserne 3.8 stjerner

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 149 DKK. Rapid Staple Gun For Hobby Applications er således den billigste hæftepistol her på siden.Rapid ALU953 Staple Gun

3.74 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Rapid ALU953 Staple Gun, der i anmeldelserne får 3.7 stjerner

Den er billigst hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 385 DKK.Isaberg Rapid R14 I Metal Klammetype 140

3.53.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Isaberg Rapid R14 I Metal Klammetype 140, der i anmeldelserne får 3.5 stjerner

Den er billigst hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 324 DKK.Rapid 30 PRO

3.23.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Rapid 30 PRO, der i anmeldelserne får 3.2 stjerner

Den er billigst hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 525 DKK.
Læs mere

Gasbrændere

Gasbrændere

Alle de bedste modeller. Fremragende gasbrændere til priser fra 179 DKK.

Kompressorer

Kompressorer

De bedst anmeldte modeller. Kompressorer fra 1248 DKK.

Excenterslibere

Excenterslibere

Alle de bedst anmeldte excenterslibere. Fremragende excenterslibere fra 421 DKK.

Afstandsmålere

Afstandsmålere

Alle de bedste modeller. Fremragende afstandsmålere til priser fra 549 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

De bedst anmeldte modeller. Slagboremaskiner fra 622 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*