Altmuligt > Værktøj > Hæftepistoler

Den bedste hæftepistol i 2021

Mads Phikamphon

Alle hæftepistolerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket hundredevis af anmeldelser for 7 forskellige hæftepistoler. Rapid R23 er den bedste hæftepistol. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre hæftepistoler.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 278 anmeldelser

261 DKK hos Computersalg
370 DKK hos Toolster
408 DKK hos El VVS

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god hæftepistol. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange hæftepistoler satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 7 liste med de bedste hæftepistoler👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste hæftepistol til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyhæftepistol. Her i vores liste starter priserne på 74,- DKK for den billigste hæftepistol til hele 983,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en hæftepistol fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Rapid.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige hæftepistoler, så skal du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som skal oplades efter behov.

I tilfælde af der ikke følger en passende stak batterier med til den model du har valgt, så skal du lige checke om du evt. skal købe lidt batterier med når du køber din nye hæftepistol.

Hvordan vi finder frem til den bedste hæftepistol

For at kunne finde den allerbedste hæftepistol, så har vi udvalgt 7 forskellige modeller fra populære mærker som Rapid.

Efter vi har udvalgt hæftepistolerne har vores robot fundet 796 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste hæftepistol.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge hæftepistol udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte hæftepistol

Den bedst anmeldte hæftepistol er Rapid R23. Den står lige nu til 261 DKK hos Computersalg.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 278 anmeldelser

261 DKK hos Computersalg
370 DKK hos Toolster
408 DKK hos El VVS

Anmeldelserne af Rapid R23 ligger i den rigtigt gode ende, da hele 92% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern. Den står lige nu til 74 DKK hos Amazon DE. Helt sikkert en noget andet pris end Rapid R23 hæftepistolen som blev fremhævet lige før.

Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern

Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern

🥈 den bedst anmeldte billige hæftepistol
🥉 den billigste hæftepistol

3.84 stjerner baseret på 53 anmeldelser

74 DKK hos Amazon DE
149 DKK hos Toolster


Beslutter du dig for at købe den billige Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern fremfor modellen herover, så sparer du lige nu 187 DKK. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 72%.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hæftepistol med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er Rapid R23 virkelig bedre anmeldt end de andre hæftepistol modeller. Rapid R23 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle hæftepistolerne er de grå.Den billigere model Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern er også noget bedre end gennemsnittet for alle hæftepistolerne. Se blot diagrammet lidt længere nede (Rapid 23781300 Hobby Handtacker + Klammern er her de blå barer).Det er ikke blot indefor hæftepistoler at Rapid klarer sig særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som hæftepistoler.

Hæftepistoler fra de store mærker

Mange går efter en hæftepistol fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor hæftepistoler, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Rapid.

Den allerbedst anmeldte Rapid hæftepistol vi har fundet er en Rapid R23. Computersalg har den lige nu til 261 DKK.

Rapid R23

Rapid R23

🥇 den bedst anmeldte hæftepistol

4.75 stjerner baseret på 278 anmeldelser

261 DKK hos Computersalg
370 DKK hos Toolster
408 DKK hos El VVS

Anmeldelserne af Rapid R23 ligger i den rigtigt gode ende, da hele 92% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hæftepistoler drivmiddel muligheder

Måske synes du det er vigtigt at denne nye hæftepistol model har et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste hæftepistol modeller med forskellige drivmidler såsom batteri:

Præcis hvad der er det bedste drivmiddel til en hæftepistol afhænger af hvilke behov du har, så man kan ikke sige at en type er et bedre valg end andre typer hæftepistoler.

Den bedste batteri hæftepistol

Den bedst anmeldte batteri hæftepistol vi har fundet finde er en Rapid Akkutacker. Den står lige netop nu lige nu til 983 DKK (før 1194) hos Toolster.

Rapid Akkutacker

Rapid Akkutacker

4.34.5 stjerner baseret på 108 anmeldelser

983 DKK hos Toolster


De 7 bobler

Ved siden af den bedste hæftepistol herover, så findes der selvfølgelig også andre gode hæftepistoler. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide hæftepistolerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Rapid R34

4.75 stjerner

Rapid R34 har vi placeret lige uden for de bedste hæftepistoler, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos ProShop, hvor den står til 461 DKK.Isaberg Rapid Rapid R153 Pro Bruger Klamme 53/4-8MM Rekylfri Låsefunktion.

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Isaberg Rapid Rapid R153 Pro Bruger Klamme 53/4-8MM Rekylfri Låsefunktion. 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 377 DKK hos El VVS.Rapid Akkutacker

4.34.5 stjerner

Rapid Akkutacker er også blandt de rigtig godt anmeldte hæftepistoler, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 983 DKK hos Toolster.Rapid ALU953 Handtacker Mit Powercurve Technologie™

3.74 stjerner

Rapid ALU953 Handtacker Mit Powercurve Technologie™ er også blandt de rigtig godt anmeldte hæftepistoler, da den får 3.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 399 DKK hos Toolster.Isaberg Rapid R14 I Metal Klammetype 140

3.63.5 stjerner

Isaberg Rapid R14 I Metal Klammetype 140 på samme måde ret godt anmeldt.

Den får 3.6 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 276 DKK.
Læs mere

Gasbrændere

Gasbrændere

Alle de bedst anmeldte gasbrændere. Fremragende gasbrændere fra 156 DKK.

Kompressorer

Kompressorer

Alle de bedste modeller. Fremragende kompressorer til priser fra 1249 DKK.

Excenterslibere

Excenterslibere

De bedst anmeldte modeller. Excenterslibere fra 1371 DKK.

Afstandsmålere

Afstandsmålere

Alle de bedst anmeldte afstandsmålere. Fremragende afstandsmålere fra 1373 DKK.

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende slagboremaskiner til priser fra 2249 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*