Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Hængekøjer

Den bedste hængekøje i 2021

Mads Phikamphon

Alle hængekøjerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 40 forskellige hængekøjer. Den bedste hængekøje er Amazonas Rio Bordeaux. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

845 DKK hos Amazon DE
1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny hængekøje, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 40 over de bedste hængekøjer.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye hængekøje til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge hængekøje. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 381,- DKK for den billigste hængekøje til 3799,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe en brugt hængekøje.

Mange folk går efter en hængekøje fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Amazonas.

PS: Sådan finder vi den bedste hængekøje

For at finde den bedste hængekøje har vi udvalgt 40 forskellige modeller fra mærker som Amazonas.

Herefter har vores robot indsamlet 6.514 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte hængekøje.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste hængekøje.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte hængekøje

Den bedst anmeldte hængekøje er Amazonas Rio Bordeaux. Lige nu står den til 845 DKK hos Amazon DE.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

845 DKK hos Amazon DE
1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Amazonas Rio Bordeaux, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Ticket To The Moon Original Hammock Grøn. Den står lige nu til 400 DKK hos Outmore.

Ticket To The Moon Original Hammock Grøn

Ticket To The Moon Original Hammock Grøn

🥈 den bedst anmeldte billige hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

400 DKK hos Outmore
449 DKK hos Rejsegear

Ticket To The Moon Original Hammock Grøn anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Ticket To The Moon Original Hammock Grøn fremfor Amazonas Rio Bordeaux herover, så vil du spare 445 DKK. Du kan med andre ord spare 53%. Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste hængekøje med gennemsnittet for alle de andre hængekøjer, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Det er tydeligt at Amazonas Rio Bordeaux er en del bedre anmeldt end alle de andre hængekøjer (Amazonas Rio Bordeaux er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere Ticket To The Moon Original Hammock Grøn er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Ticket To The Moon Original Hammock Grøn er her de blå barer).Mærket Amazonas som den bedste hængekøje kommer fra klarer sig også rigtig godt indefor produkter som fx. hængekøjer.

Som nævnt, så kommer den bedste billige hængekøje fra Ticket To The Moon. Ticket To The Moon fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som fx. hængekøjer.

Hvis du jagter en hængekøje til børn, så er den bedst anmeldte Amazonas Til Børn Regnbue. Den står netop nu til 300 DKK hos Legebutikken.

Ser vi på Amazonas Til Børn Regnbue anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 93% på 4 eller 5 stjerner.Hængekøjer fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en hængekøje fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor hængekøjer, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Amazonas.

Den bedst anmeldte Amazonas hængekøje vi har fundet frem til er en Amazonas Rio Bordeaux. Lige nu står den til 845 DKK hos Amazon DE.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

845 DKK hos Amazon DE
1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af Amazonas Rio Bordeaux anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Konkurrenterne

Udover den bedste hængekøje herover, så findes der også en sjat andre gode hængekøjer. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide hængekøjerne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Sea To Summit Hammock Set Ultralight Single Grey

5.05 stjerner

Lige efter de bedste hængekøjer har vi Sea To Summit Hammock Set Ultralight Single Grey. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den billigst hos Grejfreak. Der står den til 625 DKK.Grand Canyon Bassm.Grøn

5.05 stjerner

Herefter kommer Grand Canyon Bassm.Grøn, der i anmeldelserne får 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 469 DKK.Eno Supersub

5.05 stjerner

Eno Supersub er blandt de bedst anmeldte hængekøjer, da den får 5 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 628 DKK hos Outmore.Amazonas FatRød

5.05 stjerner

Amazonas FatRød er blandt de bedst anmeldte hængekøjer, da den får 5 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 3799 DKK hos Rejsegear.Snugpak | Tropical Hammock | Lightweight Hammock With Sleeve Protectors

5.05 stjerner

Snugpak | Tropical Hammock | Lightweight Hammock With Sleeve Protectors ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 5 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Outdoor Pro, hvor den står til 499 DKK.Ticket To The Moon Lightest Hammock

5.05 stjerner

Ticket To The Moon Lightest Hammock ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Rejsegear, hvor den står til 599 DKK.Eno Singlenest

4.95 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Eno Singlenest, der i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Hele 99% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5👍

Den er lige nu til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 392 DKK.Amazonas Gigante Lava

4.95 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Amazonas Gigante Lava, der i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Rejsegear, hvor den står til 1399 DKK.ENO Hammock Hanging Kit

4.85 stjerner

Her i slutningen af listen har vi ENO Hammock Hanging Kit, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5👍

Den er lige nu til den billigste pris hos Friluftsland, hvor den står til 129 DKK.Flere hængekøjer

De fremragende hængekøjer herover er ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for. Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.8Eno Doubledeluxe
4.8Eno Doublenest
4.8Eno Singlenest
4.7Mil-Tec M. Tværstange
4.7Amazonas Til Børn Regnbue
4.7Eno FuseSystem
4.7Amazonas Paradiso Tropical
4.7Snugpak | Hammock Underblanket | Hammock Accessories | Insulated Hammock Sleep System
4.7DD Hammocks DD Superlight Jungle Hammock
4.7Amazonas Fat Grå/beige
4.6AMAZONAS GmbH AMAZONAS Hamakas BARBADOS
4.6Eno SUB6
4.6Eno DoubleNest Print
4.4Amazonas Palacio Café
4.4Sea To Summit Hammock Ultralight Tarp 15D
4.4Amazonas Colombiana Mandarina
4.4Amazonas Brasilia Apple
4.4Hennessy Hammock Expedition Classic
4.4Klymit Unisex's
4.3Sea To Summit Hammock Bug Net
4.2AMAZONAS GmbH AMAZONAS Hamakas ARUBA
4.2Amazonas American Dream Petrol
4.2Klymit Hammock V Sleeping Pad
3.9DD Hammocks DD Hammock Quilt
3.7Ticket To The Moon TTTM Bugnet TilGrøn
3.0Amazonas Palacio

Læs mere

Haveborde

Haveborde

De bedste havebord modeller. Priserne starter på 764 DKK.

Havebænke

Havebænke

De allerbedste havebænke. Havebænke fra 2499 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste havestole. Fremragende havestole fra 599 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

De bedste hængesofa modeller. Priserne starter på 3999 DKK.

Hækkeklippere

Hækkeklippere

De allerbedste hækkeklippere. Hækkeklippere fra 135 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*