Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Hængekøjer

Den bedste hængekøje i 2021

Mads Phikamphon

Alle hængekøjerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 25 forskellige hængekøjer. Den bedste hængekøje er Amazonas Rio Bordeaux. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny hængekøje, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 25 over de bedste hængekøjer.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye hængekøje til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge hængekøje. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 172,- DKK for den billigste hængekøje til 3799,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe en brugt hængekøje.

Mange folk går efter en hængekøje fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Amazonas.

PS: Sådan finder vi den bedste hængekøje

For at finde den bedste hængekøje har vi udvalgt 25 forskellige modeller fra mærker som Amazonas.

Herefter har vores robot indsamlet 1.951 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte hængekøje.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste hængekøje.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte hængekøje

Den bedst anmeldte hængekøje er Amazonas Rio Bordeaux. Lige nu står den til 1229 DKK hos Rejsegear. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr hængekøje. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for hængekøjer.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Amazonas Rio Bordeaux, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Grand Canyon Bassm.Grøn. Den står lige nu til 362 DKK hos Grejfreak. Det må siges at være en noget andet pris end Amazonas Rio Bordeaux ovenfor.

Grand Canyon Bassm.Grøn

Grand Canyon Bassm.Grøn

🥈 den bedst anmeldte billige hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

362 DKK hos Grejfreak

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Grand Canyon Bassm.Grøn er på 4 eller 5 stjerner🤩Den billige Grand Canyon Bassm.Grøn koster 867 DKK mindre end Amazonas Rio Bordeaux herover. Du kan med andre ord spare 71%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om den samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste hængekøje med alle de andre hængekøje modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Amazonas Rio Bordeaux virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre hængekøjer. Amazonas Rio Bordeaux er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Grand Canyon Bassm.Grøn er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Grand Canyon Bassm.Grøn er her de blå barer).Mærket Amazonas som den bedste hængekøje kommer fra klarer sig også rigtig godt indefor produkter som fx. hængekøjer.

Som nævnt, så kommer den bedste billige hængekøje fra Grand Canyon. Grand Canyon fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som fx. hængekøjer.

Hvis du jagter en hængekøje til børn, så er den bedst anmeldte Amazonas Til Børn Regnbue. Den står netop nu til 224 DKK hos Amazon DE.

Ser vi på Amazonas Til Børn Regnbue anmeldelserne, så ligger lidt vilde 95% på 4 eller 5 stjerner.Hængekøjer fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en hængekøje fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor hængekøjer, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Amazonas.

Den bedst anmeldte Amazonas hængekøje vi har fundet frem til er en Amazonas Rio Bordeaux. Lige nu står den til 1229 DKK hos Rejsegear.

Amazonas Rio Bordeaux

Amazonas Rio Bordeaux

🥇 den bedst anmeldte hængekøje

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1229 DKK hos Rejsegear
1299 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af Amazonas Rio Bordeaux anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Konkurrenterne

Udover den bedste hængekøje herover, så findes der også en sjat andre gode hængekøjer. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide hængekøjerne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Sea To Summit Hammock Set Ultralight Single Grey

5.05 stjerner

Lige efter de bedste hængekøjer har vi Sea To Summit Hammock Set Ultralight Single Grey. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den billigst hos Grejfreak. Der står den til 722 DKK.

Sea To Summit Hammock Set Ultralight Single Grey er den billigste hængekøje i listen her over de bedst anmeldte modeller.Ticket To The Moon Original Hammock Grøn

5.05 stjerner

Herefter kommer Ticket To The Moon Original Hammock Grøn, der i anmeldelserne får 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 449 DKK hos Rejsegear.Eno Supersub

5.05 stjerner

Eno Supersub er blandt de bedst anmeldte hængekøjer, da den får 5 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 741 DKK hos Outmore.Amazonas FatRød

5.05 stjerner

Amazonas FatRød er blandt de bedst anmeldte hængekøjer, da den får 5 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 3799 DKK hos Rejsegear.Eno Singlenest

4.95 stjerner

Eno Singlenest ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 392 DKK.AMAZONAS GmbH AMAZONAS Hamakas BARBADOS

4.85 stjerner

AMAZONAS GmbH AMAZONAS Hamakas BARBADOS ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne på 4-5 stjerner👍

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 467 DKK.Amazonas Til Børn Regnbue

4.85 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Amazonas Til Børn Regnbue, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Vi har utrolige 95% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 269 DKK.

Bemærk dog at modellen her er beregnet til børn.Eno Doublenest

4.85 stjerner

Eno Doublenest ligger til sidst her på siden, hvilket dog stadig betyder den er en glimrende hængekøje.

Den får 4.8 stjerner. Utrolige 96% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 475 DKK.Flere hængekøjer

De fremragende hængekøjer herover er ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for. Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.7Mil-Tec M. Tværstange
4.7Eno SUB6
4.7DD Hammocks DD Superlight Jungle Hammock
4.7Amazonas Fat Grå/beige
4.6AMAZONAS GmbH Amazonas Microrope AZ-3027000 Max. 150KG
4.6Eno DoubleNest Print
4.4Sea To Summit Hammock Ultralight Tarp 15D
4.4Amazonas Brasilia Apple
4.3Amazonas Palacio Café
4.3Sea To Summit Hammock Bug Net
4.3Ticket To The Moon Original Hammock Blå
3.9DD Hammocks DD Hammock Quilt
3.5Amazonas Paradiso Tropical

Læs mere

Haveborde

Haveborde

De bedste havebord modeller. Priserne starter på 683 DKK.

Havebænke

Havebænke

De allerbedste havebænke. Havebænke fra 2799 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste havestole. Fremragende havestole fra 599 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

De bedste hængesofa modeller. Priserne starter på 3999 DKK.

Hækkeklippere

Hækkeklippere

De allerbedste hækkeklippere. Hækkeklippere fra 999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*