Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Hængesofaer > Brugte hængesofaer

Køb af brugt hængesofa vs. ny hængesofa

Mads Phikamphon

Alle hængesofaerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Såfremt der ikke lige er så mange penge i budgettet, så skal du overveje at købe en brugt hængesofa. Der er et par ting du bør tænke igennem inden du vælger at købe en brugt model.

Det gælder fx. hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at købe brugt, samt om du er klar på at undvære garanti og valgmuligheder.

Spar penge

Når du tænker på at købe en brugt model, så skal du starte med at kigge på hvor mange penge du kan spare. Brugte modeller går typisk fra 850 kr til 6000 kr og i gennemsnit er priserne så på omkring 4000 kr.

De billigste nye hængesofaer med gode anmeldelser ligger på omkring 4000 kr.

Herunder er en af de billige nye hængesofaer med gode anmeldelser:

Hillerstorp Molly Hvid/sort

En god og billig hængesofa

Hillerstorp Molly Hvid/sort

4.75 stjerner baseret på 303 anmeldelser

3999 DKK hos Coop

Alle de forskellige modeller vi har checket kan du checke her.

Hvad med garantien?

Når du køber en brugt model, så er der ikke den samme garanti som hvis du køber en ny hængesofa. Det er en god ide at tage med når du skal sammenligne præcis hvor mange penge du kan spare ved at vælge at købe brugt.

Husk at der typisk er to års garanti på nye varer, så hvor meget garanti der er i rest afhænger af hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig at der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du naturligvis ikke være garanteret forever.

Det med garantien er naturligvis især interessant når der er tale om en relativt dyr vare som en hængesofa.

Din garanti virker selvfølgelig kun hvis du har kvitteringen.

Færre valgmuligheder

Ved siden af at du måske kan spare væsentligt færre penge end beregnet ved at købe brugt, så bør du også tænke på at udvalget bliver noget begrænset når du køber brugt.

I tilfælde af du køber nyt, så er der oftest rigtig mange modeller at overveje, så du fx. kan vælge en af en hængesofa der får de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du køber brugt bliver du nødt til at se på hvad der lige er til salg brugt lige nu. Udvalget bliver altså begrænset hvis du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du køber nyt, så er det ret nemt at få varen hjem, selvom det måske koster lidt.

Sådan er det sjældent når du vælger at købe brugt. Hvis du køber brugt, så kommer du næsten altid til selv at stå for at få varen afhentet og bragt hjem.

Der findes også et par andre havemøbler, så måske vil det kunne betale sig at se på udvalget af andre havemøbler.

Hvad med miljøet?

Ligegyldigt om det er fornuftigt for dig at købe en brugt hængesofa, så er der en ting som det er godt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det som udgangspunkt altid gælder at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Såfremt det er vores miljø der skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så skal du helt sikkert købe en brugt hængesofa.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*