Altmuligt > Beauty sager > Cremer > Håndcremer

Den bedste håndcreme i 2021

Mads Phikamphon

Alle håndcremene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er Ecooking 75 Ml den bedste håndcreme. Hvorfor den er den bedste håndcreme kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Ecooking 75 Ml

Ecooking 75 Ml

🥇 den bedst anmeldte håndcreme

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

99 DKK hos Coolshop
99 DKK hos Med24
103 DKK hos Mama Milla

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for håndcreme, så derfor har vi fundet en del håndcremer der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 16 liste med de bedst anmeldte håndcremer.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye håndcreme til en rigtig god pris.

Hvordan vi har fundet den bedste håndcreme

For at kunne finde den allerbedste håndcreme, så har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt håndcremene har Find Hold robotten indsamlet 1.607 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste håndcreme.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge håndcreme udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste håndcreme

Bedst anmeldt af håndcremene er Ecooking 75 Ml. Lige nu står den til 99 DKK hos Coolshop. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr håndcreme. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte håndcremer.

Ecooking 75 Ml

Ecooking 75 Ml

🥇 den bedst anmeldte håndcreme

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

99 DKK hos Coolshop
99 DKK hos Med24
103 DKK hos Mama Milla

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Ecooking 75 Ml på triste 1 eller 2 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml. Lige nu står den til 46 DKK (før 55) hos Helsebixen.

Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml

Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige håndcreme

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

46 DKK hos Helsebixen
49 DKK hos Netspiren
55 DKK hos Nice Hair

Meget usædvanligt er blot 0% af Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner.Den billige Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml koster netop nu 53 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 54%.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste håndcreme med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Ecooking 75 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre håndcreme modeller (Ecooking 75 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml er ligeså bedre end gennemsnittet for alle håndcremene. Check bare diagrammet lidt længere nede (Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 75 Ml er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor håndcremer at Ecooking fremstår rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. bodylotions, håndcremer og natcremer.

Den bedste billige model kommer som tidl. nævnt fra Urtekram Body Care. Urtekram Body Care klarer sig på samme måde som Ecooking også godt indefor andre produkter. For Urtekram Body Care fx. kategorier som bodylotions, håndcremer og natcremer.

Den bedste økologiske håndcreme

Leder du efter en øko håndcreme, så får Urtekram Aloe Vera Hand Cream 75 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 40 DKK hos Med24.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Urtekram Aloe Vera Hand Cream 75 Ml er på 4 eller 5 stjerner🤩10 konkurrenter til bedste håndcreme

Ved siden af den bedste håndcreme lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende håndcremer. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Meraki Pure 50 Ml

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste håndcremer har vi Meraki Pure 50 Ml. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 94 DKK hos Kitchentime.Bioselect Fed Oliven Håndlotion

5.05 stjerner

Herefter har vi Bioselect Fed Oliven Håndlotion. Den får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den står netop nu til 89 DKK hos Med24.LA ROCHE-POSAY LIPIKAR50 Ml

4.95 stjerner

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR50 Ml er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.9 ud 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 54 DKK hos Apopro.Urtekram Aloe Vera Hand Cream 75 Ml

4.85 stjerner

Urtekram Aloe Vera Hand Cream 75 Ml er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.8 ud 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 40 DKK hos Med24.

Bemærk at modellen her betegnes som økologisk.Annemarie Börlind Hand Balm 50 Ml

4.75 stjerner

Annemarie Börlind Hand Balm 50 Ml ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 72 DKK.Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml

4.75 stjerner

På listen har vi også Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt, da glimrende 92% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 42 DKK.LA ROCHE-POSAY CICAPLAST50 Ml

4.75 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også LA ROCHE-POSAY CICAPLAST50 Ml. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Apopro. Der er den på tilbud til 67 DKK.Urtekram No Perfume Hand Cream 75 Ml

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Urtekram No Perfume Hand Cream 75 Ml. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 37 DKK. Urtekram No Perfume Hand Cream 75 Ml er således den billigste model på denne side.Sante Handcreme Family Bio-Goji And Olive

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Sante Handcreme Family Bio-Goji And Olive. I anmeldelserne får den 4.4 stjerner

Den er til den bedste pris hos Helsebixen. Hos Helsebixen står den til 55 DKK.

Bemærk at modellen her ligeså er økologisk.Lavera 50 Ml

4.34.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Lavera 50 Ml. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den på tilbud til 42 DKK.Endnu flere modeller

De spændende håndcreme modeller ovenfor er slet ikke de eneste modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

Nogle af de andre håndcremer vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste lige herunder.

4.0Urtekram Green Matcha Hand Cream 75 Ml
4.0VICHY Ultra NæRENDE50 Ml
3.8Urtekram Rose Hand Cream 75 Ml

Læs mere

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de bedst anmeldte ansigtscreme modeller. Fremragende ansigtscremer til priser fra 59 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende fodcremer til priser fra 35 DKK.

Natcremer

Natcremer

De bedst anmeldte modeller. Natcremer fra 109 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de bedst anmeldte øjencreme modeller. Fremragende øjencremer til priser fra 140 DKK.

Fugtighedscremer

Fugtighedscremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende fugtighedscremer til priser fra 59 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

De bedst anmeldte modeller. Dagcremer fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*