Altmuligt > Beauty sager > Cremer > Håndcremer

Den bedste håndcreme i 2020

Alle håndcremene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet flere hundrede af anmeldelser af håndcremer, så er Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml den bedste håndcreme til både damer og mænd.

Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml

Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml

🥇 den bedste anmeldte håndcreme

4.54.5 stjerner baseret på 72 anmeldelser

42 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for håndcreme, så derfor har vi fundet en del håndcremer der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 23 liste med de bedst anmeldte håndcremer.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye håndcreme til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyhåndcreme. Her i vores liste starter priserne på 32,- DKK for den billigste håndcreme til hele 119,- DKK for den dyreste model.

Sådan finder vi den bedste håndcreme

For at finde frem til den allerbedste håndcreme har vi udvalgt 23 forskellige håndcremer.

Efter vi har udvalgt håndcremene har robotten fundet 382 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste håndcreme.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge håndcreme udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste håndcreme

Bedst anmeldt af håndcremene er Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml. Lige nu står den til 42 DKK hos Med24.

Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml

Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml

🥇 den bedste anmeldte håndcreme

4.54.5 stjerner baseret på 72 anmeldelser

42 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml ligger altså godt, da hele 89% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste håndcreme med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre håndcreme modeller (Rosa Krause/Cupra Line Cera Di Cupra Mani 75 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den bedste økologiske håndcreme

Leder du efter en øko håndcreme, så får Mellisa 50 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 75 DKK (før 99) hos Helsebixen.

Utroligt nok er kun 0% af anmeldelserne af Mellisa 50 Ml på 1-2 stjerner.Hvis du søger efter en håndcreme til damer, så er den bedst anmeldte Derma ECO Woman. Den står netop nu til 41 DKK hos Mecindo.

Inden du vælger modellen her, så er det dog værd at notere dig at den bedst anmeldte håndcreme herover ikke er beregnet specielt til mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde sagtens kunne vælge denne uanset den ikke er specielt til mænd.

Såfremt du vil have en håndcreme specifikt beregnet til damer, så er det lige herunder du må vælge.

Meget, meget usædvanligt er blot 0% af Derma ECO Woman anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner.10 konkurrenter til bedste håndcreme

Ved siden af den bedste håndcreme lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende håndcremer. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Nuxe Nuxuriance Ultra Hand Cream

4.44.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste håndcremer har vi Nuxe Nuxuriance Ultra Hand Cream. I anmeldelserne får den hele 4.4 ud af 5 stjerner

Den står netop nu til 119 DKK hos Coolshop.Annemarie Börlind Hand Balm 50 Ml

3.94 stjerner

Herefter har vi Annemarie Börlind Hand Balm 50 Ml. Den får i anmeldelserne 3.9 ud af 5 stjerner

Den står netop nu til 69 DKK hos Mecindo.Urtekram Nordic Birch Hand Cream 75 Ml

3.63.5 stjerner

Urtekram Nordic Birch Hand Cream 75 Ml er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.6 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 40 DKK hos Mecindo.Herôme Intensiv 120 Ml

1.82 stjerner

Herôme Intensiv 120 Ml er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 1.8 ud 5 stjerner

Den står netop nu til 99 DKK hos Med24. Herôme Intensiv 120 Ml er således den billigste håndcreme her på siden.Urtekram Morning Haze

1.01 stjerne

På samme måde ganske godt anmeldt er Urtekram Morning Haze. Den får nemlig 1 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er på triste 1-2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Mecindo. Der står den til 40 DKK.Ecooking 75 Ml

0.60.5 stjerner

På listen har vi også Ecooking 75 Ml, der i anmeldelserne får 0.6 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 90 DKK.Herôme SPF8 75 Ml

0.30.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Herôme SPF8 75 Ml. Den får i anmeldelserne 0.3 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 33% er på 1 eller 2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 71 DKK.Badeanstalten Intensiv SHEA100 Ml

Med på listen over de bedste modeller har vi også Badeanstalten Intensiv SHEA100 Ml. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Mecindo. Der står den til 79 DKK. Badeanstalten Intensiv SHEA100 Ml er således den billigste model på denne side.Mentholatum Intensiv 100 Ml.

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Mentholatum Intensiv 100 Ml.. I anmeldelserne får den 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 32 DKK. Mentholatum Intensiv 100 Ml. er således den billigste model på denne side.Mellisa 50 Ml

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Mellisa 50 Ml. I anmeldelserne får den 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 75 DKK.

Bemærk at modellen her betegnes som økologisk.
Læs mere

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de bedst anmeldte ansigtscreme modeller. Fremragende ansigtscremer til priser fra 62 DKK.

Natcremer

Natcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende natcremer til priser fra 44 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

De bedst anmeldte modeller. Dagcremer fra 59 DKK.

Læbepomader

Læbepomader

Alle de bedst anmeldte læbepomade modeller. Fremragende læbepomader til priser fra 19 DKK.

Makeupspejle

Makeupspejle

Alle de allerbedste modeller. Fremragende makeupspejle til priser fra 229 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*