Altmuligt > Elektronik > Støvsugere > Håndstøvsugere

Den bedste håndstøvsuger i 2021

Mads Phikamphon

Alle håndstøvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser, så er Bissell Pet Hair Eraser LHandhed den bedste håndstøvsuger. Hvorfor den er den bedste håndstøvsuger ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Bissell Pet Hair Eraser LHandhed

Bissell Pet Hair Eraser LHandhed

🥇 den bedst anmeldte håndstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

508 DKK hos Amazon DE
666 DKK hos ProShop
679 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for håndstøvsuger, så derfor har vi fundet en del håndstøvsugere der får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 19 liste over de bedst anmeldte håndstøvsugere👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en håndstøvsuger der modsvarer hvad du har brug for, så vi har derfor også set på features for hvert eneste model og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye håndstøvsuger.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyhåndstøvsuger. I listen her svinger priserne fra fornuftige 188,- DKK for den billigste håndstøvsuger til hele 1395,- DKK for den dyreste håndstøvsuger.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle håndstøvsugere modeller et batteri som du bør holde opladt før du får noget brugbart ud af dit nyindkøb.

Såfremt der ikke medfølger en passende stak batterier med til den håndstøvsuger du har valg, så bør du lige tænke på om du bør købe lidt batterier med på samme tid som du køber din nye håndstøvsuger. Det er jo ret ærgeligt at stå helt uden batterier når du endelig modtager din vare.

Hvordan vi finder frem til den bedste håndstøvsuger

For at kunne finde frem til den allerbedste håndstøvsuger, så har vi udvalgt 19 forskellige håndstøvsugere.

Herefter har Find Hold robotten fundet 9.125 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste håndstøvsuger.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge håndstøvsuger udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste håndstøvsuger

Bedst anmeldt af håndstøvsugerne er Bissell Pet Hair Eraser LHandhed. Lige nu står den til 508 DKK (før 672) hos Amazon DE.

Bissell Pet Hair Eraser LHandhed

Bissell Pet Hair Eraser LHandhed

🥇 den bedst anmeldte håndstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

508 DKK hos Amazon DE
666 DKK hos ProShop
679 DKK hos Whiteaway

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Bissell Pet Hair Eraser LHandhed på triste 1-2 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste håndstøvsuger med de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Bissell Pet Hair Eraser LHandhed noget bedre end anmeldelserne af de andre håndstøvsugere. Bissell Pet Hair Eraser LHandhed er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle håndstøvsugerne er de grå barer.Det er ikke kun indefor håndstøvsugere at Bissell fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som håndstøvsugere.

Alle 10 konkurrenter til bedste håndstøvsuger

Ved siden af den bedste håndstøvsuger lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende håndstøvsugere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt synes om håndstøvsugerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Nilfisk Quick 20VMAX White

5.05 stjerner

Nilfisk Quick 20VMAX White har vi placeret lige uden for de allerbedste håndstøvsugere, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 801 DKK.Vorwerk VC100

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Vorwerk VC100 4.7 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 1395 DKK.Electrolux ZB6114BO Rapido 14.4V Li-Ion

4.54.5 stjerner

Electrolux ZB6114BO Rapido 14.4V Li-Ion får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 699 DKK.Shark WV200EU

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Shark WV200EU, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Whiteaway. Der står den til 899 DKK.Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster

4.44.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 868 DKK. Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Makita CL107FDZ

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Makita CL107FDZ. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 429 DKK.Bosch Move BHN1840L

4.34.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Bosch Move BHN1840L. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 404 DKK.Bosch Move

4.34.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Bosch Move. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 655 DKK.Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster Pet

4.24.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster Pet. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 188 DKK. Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster Pet er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Et par håndstøvsuger modeller mere

Ved siden af de spændende håndstøvsuger modeller ovenfor, så har vi samlet anmeldelser for flere modeller som viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser.

8 af de andre håndstøvsuger modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi i listen lige herunder.

Temmelige skræmmende så findes der håndstøvsugere som får ned til under virkeligt triste 2 stjerner i anmeldelserne😧

4.2SEVERIN S'POWER Home & Car Li 20 HV 7144
4.0Black & Decker Black & DeckerBLACK+DECKER DustBuster
3.9Electrolux ZB5003W Rapido 3.6V NiMH
3.8Grundig LITTLE GUARD VCH 6130
3.7Clatronic AKS 827 Vacuum Cleaner Handheld
3.4Bomann CB 967 White
2.8Clatronic AKS 828 Vacuum Cleaner Handheld
1.0Ariete 2474 Wet & Dry

Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

Alle de bedst anmeldte robotstøvsuger modeller. Fremragende robotstøvsugere fra 627 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

Alle de allerbedste poseløs støvsuger modeller. Fremragende poseløse støvsugere fra 709 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende stangstøvsugere fra 320 DKK.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Alle de bedst anmeldte kaffemaskine modeller. Fremragende kaffemaskiner fra 140 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*