Altmuligt > Hårbørster

Den bedste hårbørste i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårbørsterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 9 forskellige hårbørster. Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk. er den bedste hårbørste. Nedenfor går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre hårbørster.

Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk.

Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk.

🥇 den bedst anmeldte hårbørste

4.95 stjerner baseret på 258 anmeldelser

76 DKK hos HQ Hair
89 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du skal vælge en ny hårbørste, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at købe katten i sækken.

For hver eneste model har vores robot samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 9 over de bedst anmeldte hårbørster.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye hårbørste.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en hårbørste. Her i vores liste starter priserne på 48,- DKK for den billigste hårbørste til 206,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi den bedste hårbørste

For at finde frem til den bedste hårbørste har vi udvalgt 9 forskellige hårbørster.

Derefter har vores robot fundet 10.079 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte hårbørste.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange hårbørster. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste hårbørste.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte hårbørste

Den bedst anmeldte hårbørste er Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk.. Den står lige nu til 76 DKK hos HQ Hair.

Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk.

Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk.

🥇 den bedst anmeldte hårbørste

4.95 stjerner baseret på 258 anmeldelser

76 DKK hos HQ Hair
89 DKK hos Med24

Ser vi på anmeldelserne af Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk., så ligger lidt vilde 97% på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste hårbørste med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Det er nok ret tydeligt at Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk. er en del bedre anmeldt end de andre modeller. Tangle Teezer Mini Unicorn Magic 1 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle hårbørsterne er gråt.Det er ikke kun indefor hårbørster at Tangle Teezer klarer sig fremragende. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. hårbørster.

De 9 bobler

Ved siden af den bedste hårbørste herover, så findes der også andre gode hårbørster. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide hårbørsterne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Tangle Teezer The Wet Detangler

4.85 stjerner

Tangle Teezer The Wet Detangler har vi placeret lige uden for de bedste hårbørster, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 95% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Med24, hvor den står til 99 DKK.Tangle Teezer Gold Glitter 1 Stk.

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Tangle Teezer Gold Glitter 1 Stk. 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste hårbørster. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 99 DKK.Tangle Teezer COMPACT Styler Hair Brush Purple Dazzle

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Tangle Teezer COMPACT Styler Hair Brush Purple DazzleI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 99 DKK.Olivia Garden Bambus Rund 1 Stk

4.54.5 stjerner

Olivia Garden Bambus Rund 1 Stk er med 4.5 stjerner også ret godt placeret i anmeldelserne, selvom den ikke er helt med blandt de bedste hårbørster. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Netspiren, hvor den står til 206 DKK.Babyliss Stor Pudebørste 1 Stk

4.24.5 stjerner

Også godt anmeldt er Babyliss Stor Pudebørste 1 Stk. Den får 4.2 ud af 5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Med24. Der står den til 68 DKK.So Eco Detangling Hair Brush

4.04 stjerner

So Eco Detangling Hair Brush ligger i bunden her på siden, hvilket dog stadig betyder den er en god hårbørste.

Den får 4 stjerner

Den er lige nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 48 DKK.

So Eco Detangling Hair Brush er den billigste model.Croll & Denecke Babymed Gedehår

3.94 stjerner

En af de sidste spændende hårbørster er Croll & Denecke Babymed Gedehår. Den får i anmeldelserne 3.9 stjerner

Lige nu er den billigst hos Netspiren. Der er den også på tilbud til 68 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*