Altmuligt > Beauty sager > Hårfarver

Den bedste hårfarve i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårfarverne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra flere hundrede anmeldelser er Goldwell COLORANCE7G Hazel den bedste hårfarve. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Goldwell COLORANCE7G Hazel

Goldwell COLORANCE7G Hazel

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

139 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god hårfarve. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 8 listen her over nogle af de bedst anmeldte hårfarver.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en hårfarve der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste hårfarve til en rigtig god pris👍

En del folk går efter en hårfarve fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Goldwell og Herbatint.

Sådan finder vi frem til den bedste hårfarve

For at kunne finde frem til den allerbedste hårfarve, så har vi udvalgt 8 forskellige hårfarver fra populære mærker som Goldwell og Herbatint.

Efter vi har udvalgt hårfarverne har Find Hold robotten fundet 332 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste hårfarve.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge hårfarve udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste hårfarve

Bedst anmeldt af hårfarverne er Goldwell COLORANCE7G Hazel. Den står lige nu til 139 DKK (før 144) hos Nice Hair. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr hårfarve. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste hårfarver.

Goldwell COLORANCE7G Hazel

Goldwell COLORANCE7G Hazel

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

139 DKK hos Nice Hair

Ser vi på anmeldelserne af Goldwell COLORANCE7G Hazel, så har vi ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste hårfarve med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Goldwell COLORANCE7G Hazel en del bedre anmeldt end de andre hårfarve modeller (Goldwell COLORANCE7G Hazel er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårfarverne er de grå).Den allerbedste model stammer fra mærket Goldwell. Dette mærke klarer sig ligeså godt indefor kategorier som hårfarver.

Hårfarver fra de store mærker

Mange folk går efter en hårfarve fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste hårfarver fra disse mærker.

De store og populære hårfarve mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Goldwell og Herbatint. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Den allerbedst anmeldte Goldwell hårfarve vi har fundet er en Goldwell COLORANCE7G Hazel. For tiden har vi Goldwell COLORANCE7G Hazel til 139 DKK (før 144) hos Nice Hair.

Goldwell COLORANCE7G Hazel

Goldwell COLORANCE7G Hazel

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

139 DKK hos Nice Hair

Goldwell COLORANCE7G Hazel anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den allerbedst anmeldte Herbatint hårfarve vi har fundet er en Herbatint FF 150 Ml. Den står lige netop nu til 95 DKK hos Med24.

Herbatint FF 150 Ml

Herbatint FF 150 Ml

🥉 den billigste hårfarve

4.85 stjerner baseret på 10 anmeldelser

95 DKK hos Med24
95 DKK hos Netspiren
119 DKK hos Helsebixen

Herbatint FF 150 Ml anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.8 konkurrenter til bedste hårfarve

Ved siden af den bedste hårfarve ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende hårfarver. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Godt såfremt du ikke helt synes om hårfarverne ovenfor, for så kan det jo være en af de 8 modeller herunder vil være det bedste valgifht. hvilken hårfarve du har brug for.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Herbatint FF 150 Ml

4.85 stjerner

Lige udenfor de allerbedste hårfarver har vi Herbatint FF 150 Ml. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 95 DKK. Herbatint FF 150 Ml er således den billigste model her på siden.Herbatint R 150 Ml

4.54.5 stjerner

Lige herefter har vi Herbatint R 150 Ml. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 91% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 95 DKK hos Med24.Goldwell COLORANCE5N Light Brown

4.54.5 stjerner

Goldwell COLORANCE5N Light Brown er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud til 99 DKK hos Nice Hair.Herbatint D 150 Ml

4.44.5 stjerner

Herbatint D 150 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Den står for tiden til 95 DKK hos Med24.Herbatint C 150 Ml

4.34.5 stjerner

Herbatint C 150 Ml på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Netspiren. Der er den også på tilbud til 95 DKK.Herbatint M 150 Ml

4.04 stjerner

Herbatint M 150 Ml er med 4 stjerner også ganske godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste hårfarver

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 95 DKK.Goldwell COLORANCE5R Teak

3.03 stjerner

En af de resterende glimrende hårfarver er Goldwell COLORANCE5R Teak. Den får i anmeldelserne 3 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 139 DKK.
Læs mere

Hårelastikker

Hårelastikker

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårelastikker fra 25 DKK.

Eau de toiletter

Eau de toiletter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende eau de toiletter fra 177 DKK.

Vådservietter

Vådservietter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende vådservietter til priser fra 35 DKK.

Aftershaves

Aftershaves

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende aftershaves fra 83 DKK.

Neglesakse

Neglesakse

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende neglesakse fra 63 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*