Altmuligt > Beauty sager > Hårfarver

Den bedste hårfarve i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårfarverne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra flere hundrede anmeldelser er Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech den bedste hårfarve. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

108 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god hårfarve. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 9 listen her over nogle af de bedst anmeldte hårfarver.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en hårfarve der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste hårfarve til en rigtig god pris👍

En del folk går efter en hårfarve fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Goldwell og Herbatint.

Sådan finder vi frem til den bedste hårfarve

For at kunne finde frem til den allerbedste hårfarve, så har vi udvalgt 9 forskellige hårfarver fra populære mærker som Goldwell og Herbatint.

Efter vi har udvalgt hårfarverne har Find Hold robotten fundet 333 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste hårfarve.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge hårfarve udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste hårfarve

Bedst anmeldt af hårfarverne er Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech. Den står lige nu til 108 DKK (før 144) hos Nice Hair.

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

108 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste hårfarve med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech en del bedre anmeldt end de andre hårfarve modeller (Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårfarverne er de grå).Den allerbedste model stammer fra mærket Goldwell. Dette mærke klarer sig ligeså godt indefor kategorier som hårfarver.

Hårfarver fra de store mærker

Mange folk går efter en hårfarve fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste hårfarver fra disse mærker.

De store og populære hårfarve mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Goldwell og Herbatint. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Den allerbedst anmeldte Goldwell hårfarve vi har fundet er en Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech. For tiden har vi Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech til 108 DKK (før 144) hos Nice Hair.

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech

🥇 den bedst anmeldte hårfarve

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

108 DKK hos Nice Hair

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Goldwell COLORANCE5RB Dark Red Beech er på 4+ stjerner ud af 5.Den allerbedst anmeldte Herbatint hårfarve vi har fundet er en Herbatint FF 150 Ml. Den står lige netop nu til 95 DKK hos Med24.

Herbatint FF 150 Ml

Herbatint FF 150 Ml

🥉 den billigste hårfarve

4.85 stjerner baseret på 10 anmeldelser

95 DKK hos Med24
95 DKK hos Netspiren
119 DKK hos Helsebixen

Herbatint FF 150 Ml anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.9 konkurrenter til bedste hårfarve

Ved siden af den bedste hårfarve ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende hårfarver. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Godt såfremt du ikke helt synes om hårfarverne ovenfor, for så kan det jo være en af de 9 modeller herunder vil være det bedste valgifht. hvilken hårfarve du har brug for.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Goldwell COLORANCE7G Hazel

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste hårfarver har vi Goldwell COLORANCE7G Hazel. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 108 DKK.Herbatint FF 150 Ml

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Herbatint FF 150 Ml 4.8 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 95 DKK hos Med24. Herbatint FF 150 Ml er således den billigste model her på siden.Herbatint R 150 Ml

4.54.5 stjerner

Herbatint R 150 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 91% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 95 DKK.Goldwell COLORANCE5N Light Brown

4.54.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Goldwell COLORANCE5N Light BrownI anmeldelserne får den 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud til 99 DKK hos Nice Hair.Herbatint D 150 Ml

4.44.5 stjerner

Herbatint D 150 Ml på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 95 DKK.Herbatint C 150 Ml

4.34.5 stjerner

Herbatint C 150 Ml på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Netspiren. Der er den også på tilbud til 95 DKK.Herbatint M 150 Ml

4.04 stjerner

Herbatint M 150 Ml er placeret i bunden i listen over de bedste hårfarver, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god hårfarve.

Herbatint M 150 Ml får 4 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 95 DKK.Goldwell COLORANCE5R Teak

3.03 stjerner

En af de resterende glimrende hårfarver er Goldwell COLORANCE5R Teak. Den får i anmeldelserne 3 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 108 DKK.
Læs mere

Hårelastikker

Hårelastikker

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårelastikker fra 19 DKK.

Eau de toiletter

Eau de toiletter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende eau de toiletter fra 147 DKK.

Vådservietter

Vådservietter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende vådservietter til priser fra 21 DKK.

Aftershaves

Aftershaves

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende aftershaves fra 84 DKK.

Neglesakse

Neglesakse

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende neglesakse fra 63 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*