Altmuligt > Beauty sager > Hårfjernere

Den bedste hårfjerner i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårfjernerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet flere hundrede anmeldelser, så er Silkn Motion den bedste hårfjerner. Hvorfor den er den bedste hårfjerner ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Silkn Motion

Silkn Motion

🥇 den bedst anmeldte hårfjerner

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny hårfjerner, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange hårfjernere satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 liste med de bedst anmeldte hårfjernere👍

Anmeldelserne er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en hårfjerner der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste hårfjerner til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyhårfjerner. I listen her svinger priserne fra fornuftige 869,- DKK for den billigste hårfjerner til hele 2999,- DKK for den dyreste hårfjerner.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste hårfjernere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb.

I tilfælde af der ikke medfølger en passende stak batterier med til den hårfjerner du har valg, så bør du lige checke om du bør købe lidt batterier med når du køber din nye hårfjerner.

Hvordan vi har fundet den bedste hårfjerner

For at kunne finde frem til den allerbedste hårfjerner, så har vi udvalgt 4 forskellige hårfjernere.

Herefter har Find Hold robotten fundet 534 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste hårfjerner.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge hårfjerner udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste hårfjerner

Bedst anmeldt af hårfjernerne er Silkn Motion. Lige nu står den til 1999 DKK hos Elgiganten.

Silkn Motion

Silkn Motion

🥇 den bedst anmeldte hårfjerner

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Elgiganten

Fantastisk nok er blot 0% af anmeldelserne af Silkn Motion i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Remington Compact Lysbaseret IPL. Lige nu står den til 869 DKK hos ProShop.

Remington Compact Lysbaseret IPL

Remington Compact Lysbaseret IPL

🥈 den bedst anmeldte billige hårfjerner
🥉 den billigste hårfjerner

4.04 stjerner baseret på 198 anmeldelser

869 DKK hos ProShop
1799 DKK hos Elgiganten
9568 DKK hos Computersalg


Den billige Remington Compact Lysbaseret IPL koster lige nu 1130 DKK mindre end modellen ovenfor. Med andre ord kan du spare 57%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om samme hårfjerner.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hårfjerner med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er Silkn Motion noget bedre anmeldt end de andre hårfjerner modeller. Silkn Motion er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårfjernerne er de grå.Den billigere model Remington Compact Lysbaseret IPL er også noget bedre end gennemsnittet for alle hårfjernerne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Remington Compact Lysbaseret IPL er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor hårfjernere at Silkn fremstår godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som hårfjernere.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Remington.

Remington fremstår også godt indefor kategorier som hårfjernere.

Alle 4 konkurrenter til bedste hårfjerner

Ved siden af den bedste hårfjerner lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende hårfjernere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om hårfjernerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 4 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Braun Lysepilator Silk-expert Pro 5 PL5124

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste hårfjernere har vi Braun Lysepilator Silk-expert Pro 5 PL5124. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har utrolige 95% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2999 DKK.Braun Silk-expert Pro 3 PL 3011

4.44.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Braun Silk-expert Pro 3 PL 3011 4.4 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Hele 89% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 1940 DKK.
Læs mere

Muskelstimulatorer

Muskelstimulatorer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende muskelstimulatorer fra 1121 DKK.

Rensemælk

Rensemælk

Alle de bedst anmeldte rensemælk modeller. Fremragende rensemælk til priser fra 87 DKK.

Balsam

Balsam

Alle de allerbedste modeller. Fremragende balsam fra 119 DKK.

Body oils

Body oils

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende body oils fra 53 DKK.

Bodywash

Bodywash

Alle de bedst anmeldte bodywash modeller. Fremragende bodywash til priser fra 127 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*