Altmuligt > Hårtrimmere

Den bedste hårtrimmer i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårtrimmerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket flere hundrede anmeldelser og fundet frem til at Remington HC5810 er den bedste hårtrimmer til både damer og mænd.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

458 DKK hos ProShop
487 DKK hos Whiteaway
487 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for hårtrimmer, så derfor har vi fundet en del hårtrimmere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 8 liste med de bedst anmeldte hårtrimmere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en hårtrimmer der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye hårtrimmer.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyhårtrimmer. I listen her går priserne fx. fra 129,- DKK for den billigste hårtrimmer til hele 1012,- DKK for den dyreste hårtrimmer.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle hårtrimmere modeller et batteri som du bør holde opladt før du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste hårtrimmere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stik, så du skal sikre dig at opladerens stik matcher din danske stikkontakt såfremt du køber din nye hårtrimmer i i en udenlandsk webshop. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din hårtrimmer.

Hvordan vi finder frem til den bedste hårtrimmer

For at kunne finde den allerbedste hårtrimmer, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt hårtrimmerne har Find Hold robotten indsamlet 384 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste hårtrimmer.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge hårtrimmer udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste hårtrimmer

Bedst anmeldt af hårtrimmerne er Remington HC5810. Lige nu står den til 458 DKK hos ProShop.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

458 DKK hos ProShop
487 DKK hos Whiteaway
487 DKK hos Skousen

Lidt vilde 96% af anmeldelserne af Remington HC5810 er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje OBH Force 5591. Lige nu står den til 216 DKK hos ProShop.

OBH Force 5591

OBH Force 5591

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer

4.04 stjerner baseret på 3 anmeldelser

216 DKK hos ProShop
245 DKK hos Whiteaway
245 DKK hos Skousen


Den billige OBH Force 5591 koster netop nu 242 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 53%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to hårtrimmere ikke er ens.

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste hårtrimmer med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Remington HC5810 virkelig bedre end anmeldelserne af de andre hårtrimmer modeller. Remington HC5810 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle hårtrimmerne er de grå.Den billigere model OBH Force 5591 er også noget bedre end gennemsnittet for alle hårtrimmerne. Se blot diagrammet lidt længere nede. OBH Force 5591 er her de blå barer.Det er ikke blot indefor hårtrimmere at Remington klarer sig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

I modsætning til den bedste model, så kommer den allerbedste billige model fra OBH. OBH klarer sig på samme måde som Remington også godt indefor andre produkter. For OBH fx. kategorier som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Leder du efter herre hårtrimmer, så får BaByliss For Men BaByliss Men de bedste anmeldelser. Den står nu til 749 DKK hos Elgiganten.

Du bør dog huske på at den bedst anmeldte hårtrimmer herover ikke er beregnet specielt til mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde sagtens kunne vælge denne uanset den ikke er specielt til mænd.

Såfremt du vil have en hårtrimmer specifikt beregnet til mænd, så er det BaByliss For Men BaByliss Men lige herunder du må vælge.Alle 8 konkurrenter

Udover den bedste hårtrimmer ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende hårtrimmere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide hårtrimmerne ovenfor, for så kan det være en af de 8 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken hårtrimmer du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

4.64.5 stjerner

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio har vi placeret lige uden for de allerbedste hårtrimmere, da den får hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 799 DKK.Philips HC9490/15

4.34.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Philips HC9490/15 4.3 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1012 DKK.Beurer HR5000

4.14 stjerner

Beurer HR5000 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 389 DKK.OBH Nordica Attraxion Classic

4.04 stjerner

OBH Nordica Attraxion Classic får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 129 DKK. OBH Nordica Attraxion Classic er således den billigste model på denne side.BaByliss For Men BaByliss Men

3.84 stjerner

Her på siden har vi desuden BaByliss For Men BaByliss Men, der i anmeldelserne får 3.8 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.Remington Manchester United Heritage Hair Clipper

1.01 stjerne

På listen har vi også Remington Manchester United Heritage Hair Clipper, der i anmeldelserne får 1 stjerner ud af 5 og utroligt nok er blot 100% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Made4Men, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Made4Men står den til 799 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*