Altmuligt > Hårtrimmere

Den bedste hårtrimmer i 2020

Alle hårtrimmerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af af anmeldelser og fundet frem til at Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio er den bedste hårtrimmer til både damer og mænd.

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

🥇 den bedste anmeldte hårtrimmer

4.64.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

799 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for hårtrimmer, så derfor har vi fundet en del hårtrimmere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste med de bedst anmeldte hårtrimmere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en hårtrimmer der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye hårtrimmer.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyhårtrimmer. I listen her går priserne fx. fra 143,- DKK for den billigste hårtrimmer til hele 879,- DKK for den dyreste hårtrimmer.

Mange går efter en hårtrimmer fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Remington.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle hårtrimmere modeller et batteri som du bør holde opladt før du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste hårtrimmere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stik, så du skal sikre dig at opladerens stik matcher din danske stikkontakt såfremt du køber din nye hårtrimmer i i en udenlandsk webshop. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din hårtrimmer.

Hvordan vi finder frem til den bedste hårtrimmer

For at kunne finde den allerbedste hårtrimmer, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra populære mærker som Remington.

Efter vi har udvalgt hårtrimmerne har robotten fundet 12.599 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste hårtrimmer.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge hårtrimmer udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste hårtrimmer

Bedst anmeldt af hårtrimmerne er Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio. Lige nu står den til 799 DKK hos Elgiganten. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr hårtrimmer. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte hårtrimmere.

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

🥇 den bedste anmeldte hårtrimmer

4.64.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

799 DKK hos Elgiganten

Ser vi på anmeldelserne af Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio, så har vi ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038. Lige nu står den til 269 DKK hos ProShop. Helt sikkert en noget andet pris end Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio hårtrimmeren som blev fremhævet lige før.

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer

4.34.5 stjerner baseret på 102 anmeldelser

269 DKK hos ProShop
299 DKK hos Elgiganten
2517 DKK hos Computersalg


Den billige Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 koster netop nu 530 DKK mindre end Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio herover. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 66%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to hårtrimmere ikke er de samme modeller.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hårtrimmer med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio en del bedre end anmeldelserne af de andre hårtrimmere. Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårtrimmerne er de grå barer.Noget billigere Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder. Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 er her de øverste blå barer.Søger du efter herre hårtrimmer, så får Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 269 DKK hos ProShop.

Du skal dog huske på at den bedste hårtrimmer ikke er beregnet specifikt til enten mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne vælge denne selvom den ikke er beregnet specielt til mænd.

Hvis du vil have en hårtrimmer specielt beregnet til mænd, så er det modellen nedenfor du må gå efter.

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer

4.34.5 stjerner baseret på 102 anmeldelser

269 DKK hos ProShop
299 DKK hos Elgiganten
2517 DKK hos Computersalg


Hårtrimmere fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en hårtrimmer fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte hårtrimmere fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære hårtrimmer mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Remington.

Af de forskellige Remington modeller, så får Remington HC5810 flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har den netop nu til 419 DKK.

Hele 88% af Remington HC5810 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste hårtrimmer ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende hårtrimmere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide hårtrimmerne ovenfor, for så kan det være en af de 10 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken hårtrimmer du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Remington HC5810

4.54.5 stjerner

Remington HC5810 har vi placeret lige uden for de allerbedste hårtrimmere, da den får hele 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 419 DKK.Remington Manchester United Heritage Hair Clipper

4.34.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Remington Manchester United Heritage Hair Clipper 4.3 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 845 DKK.BaByliss For Men BaByliss Men

4.34.5 stjerner

BaByliss For Men BaByliss Men får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.Philips HC9490/15

4.24.5 stjerner

Philips HC9490/15 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 879 DKK.Philips Series 5000HC565015

4.04 stjerner

Her på siden har vi desuden Philips Series 5000HC565015, der i anmeldelserne får 4 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 499 DKK.OBH Force 5591

1.31.5 stjerner

På listen har vi også OBH Force 5591, der i anmeldelserne får 1.3 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 210 DKK.OBH Nordica Attraxion Classic

1.01 stjerne

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså OBH Nordica Attraxion Classic, da den i anmeldelserne får 1 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 143 DKK. OBH Nordica Attraxion Classic er således den billigste hårtrimmer her på siden.Beurer HR5000

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Beurer HR5000, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 389 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*