Altmuligt > Hårtrimmere

Den bedste hårtrimmer i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårtrimmerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket hundredevis af anmeldelser og fundet frem til at Remington HC5810 er den bedste hårtrimmer til både damer og mænd.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

380 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for hårtrimmer, så derfor har vi fundet en del hårtrimmere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste med de bedst anmeldte hårtrimmere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en hårtrimmer der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye hårtrimmer.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyhårtrimmer. I listen her går priserne fx. fra 143,- DKK for den billigste hårtrimmer til hele 999,- DKK for den dyreste hårtrimmer.

Mange går efter en hårtrimmer fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Remington.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle hårtrimmere modeller et batteri som du bør holde opladt før du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste hårtrimmere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stik, så du skal sikre dig at opladerens stik matcher din danske stikkontakt såfremt du køber din nye hårtrimmer i i en udenlandsk webshop. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din hårtrimmer.

Hvordan vi finder frem til den bedste hårtrimmer

For at kunne finde den allerbedste hårtrimmer, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra populære mærker som Remington.

Efter vi har udvalgt hårtrimmerne har robotten fundet 739 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste hårtrimmer.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge hårtrimmer udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste hårtrimmer

Bedst anmeldt af hårtrimmerne er Remington HC5810. Lige nu står den til 380 DKK hos ProShop.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

380 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Lidt vilde 96% af anmeldelserne af Remington HC5810 er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038. Lige nu står den til 207 DKK hos ProShop.

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer

4.44.5 stjerner baseret på 99 anmeldelser

207 DKK hos ProShop
299 DKK hos Elgiganten
338 DKK hos Whiteaway


Den billige Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 koster netop nu 173 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 46%.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hårtrimmer med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Remington HC5810 en del bedre end anmeldelserne af de andre hårtrimmere. Remington HC5810 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårtrimmerne er de grå barer.Noget billigere Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder. Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor hårtrimmere at mærket Remington fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som hårtørrere og hårtrimmere.

Søger du efter hårtrimmere til mænd, så får Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 de bedste anmeldelser. Den står nu til 207 DKK hos ProShop.

Du skal dog bemærke at den bedst anmeldte hårtrimmer ikke er specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne bruge denne uanset den ikke er beregnet specifikt til mænd.

Såfremt du vil have en hårtrimmer specielt til mænd, så er det Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038 nedenfor du bør vælge.

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

Remington ColourCut Manchester UNITEDHC5038

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer

4.44.5 stjerner baseret på 99 anmeldelser

207 DKK hos ProShop
299 DKK hos Elgiganten
338 DKK hos Whiteaway


Hårtrimmere fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en hårtrimmer fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte hårtrimmere fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære hårtrimmer mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Remington.

Af de forskellige Remington modeller, så får Remington HC5810 flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har den netop nu til 380 DKK.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

380 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Lidt vilde 96% af anmeldelserne af Remington HC5810 er på 4+ ud af 5 stjerner👍Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste hårtrimmer ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende hårtrimmere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide hårtrimmerne ovenfor, for så kan det være en af de 10 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken hårtrimmer du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

4.64.5 stjerner

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio har vi placeret lige uden for de allerbedste hårtrimmere, da den får hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 799 DKK.Remington Manchester United Heritage Hair Clipper

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Remington Manchester United Heritage Hair Clipper 4.5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 970 DKK.Philips HC9490/15

4.34.5 stjerner

Philips HC9490/15 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 999 DKK.Beurer HR5000

4.14 stjerner

Beurer HR5000 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 399 DKK.OBH Force 5591

4.04 stjerner

På listen har vi også OBH Force 5591, der i anmeldelserne får 4 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 210 DKK.OBH Nordica Attraxion Classic

4.04 stjerner

På listen har vi desuden OBH Nordica Attraxion Classic, der i anmeldelserne får 4 stjerner og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 143 DKK. OBH Nordica Attraxion Classic er således den billigste hårtrimmer her på siden.Philips Series 5000HC565015

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Philips Series 5000HC565015, da den i anmeldelserne får 4 stjerner

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 499 DKK.BaByliss For Men BaByliss Men

3.84 stjerner

Med på listen har vi ligeså BaByliss For Men BaByliss Men. Den får i anmeldelserne 3.8 stjerner

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*