Altmuligt > Hårtrimmere

Den bedste hårtrimmer i 2021

Mads Phikamphon

Alle hårtrimmerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket flere hundrede anmeldelser og fundet frem til at Remington HC5810 er den bedste hårtrimmer til både damer og mænd.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

283 DKK hos Amazon DE
357 DKK hos ProShop
527 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for hårtrimmer, så derfor har vi fundet en del hårtrimmere der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 8 liste med de bedst anmeldte hårtrimmere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en hårtrimmer der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye hårtrimmer.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyhårtrimmer. I listen her går priserne fx. fra 132,- DKK for den billigste hårtrimmer til hele 799,- DKK for den dyreste hårtrimmer.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle hårtrimmere modeller et batteri som du bør holde opladt før du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste hårtrimmere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stik, så du skal sikre dig at opladerens stik matcher din danske stikkontakt såfremt du køber din nye hårtrimmer i i en udenlandsk webshop. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din hårtrimmer.

Hvordan vi finder frem til den bedste hårtrimmer

For at kunne finde den allerbedste hårtrimmer, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt hårtrimmerne har Find Hold robotten indsamlet 321 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste hårtrimmer.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge hårtrimmer udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste hårtrimmer

Bedst anmeldt af hårtrimmerne er Remington HC5810. Lige nu står den til 283 DKK (før 520) hos Amazon DE.

Remington HC5810

Remington HC5810

🥇 den bedst anmeldte hårtrimmer

4.85 stjerner baseret på 64 anmeldelser

283 DKK hos Amazon DE
357 DKK hos ProShop
527 DKK hos Whiteaway

Lidt vilde 96% af anmeldelserne af Remington HC5810 er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje OBH Nordica Attraxion Classic. Lige nu står den til 132 DKK hos ProShop.

OBH Nordica Attraxion Classic

OBH Nordica Attraxion Classic

🥈 den bedst anmeldte billige hårtrimmer
🥉 den billigste hårtrimmer

4.04 stjerner baseret på 1 anmeldelser

132 DKK hos ProShop
192 DKK hos Whiteaway
192 DKK hos Skousen

Vildt nok er kun 0% af OBH Nordica Attraxion Classic anmeldelserne i den triste ende med 1-2 stjerner.Den billige OBH Nordica Attraxion Classic koster netop nu 151 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 53%.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste hårtrimmer med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Remington HC5810 en del bedre end anmeldelserne af de andre hårtrimmere. Remington HC5810 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle hårtrimmerne er de grå barer.Noget billigere OBH Nordica Attraxion Classic er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder. OBH Nordica Attraxion Classic er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor hårtrimmere at mærket Remington fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

I modsætning til den bedste hårtrimmer så kommer den allerbedste billige model fra mærket OBH Nordica.

OBH Nordica klarer sig på samme måde som Remington også rigtig godt indefor andre kategorier. For OBH Nordica fx. kategorier som barbermaskiner, glattejern, hårtørrere og glattebørster.

Søger du efter herre hårtrimmer, så får BaByliss For Men BaByliss Men de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 749 DKK hos Elgiganten.

Du skal dog huske på at den bedste hårtrimmer ikke er beregnet specifikt til enten mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne vælge denne selvom den ikke er beregnet specielt til mænd.

Hvis du vil have en hårtrimmer specielt beregnet til mænd, så er det modellen nedenfor du må gå efter.Alle 8 konkurrenter

Udover den bedste hårtrimmer ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende hårtrimmere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide hårtrimmerne ovenfor, for så kan det være en af de 8 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken hårtrimmer du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio

4.64.5 stjerner

Jan Thomas Studio Styling Jan Thomas Studio har vi placeret lige uden for de allerbedste hårtrimmere, da den får hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 799 DKK.Beurer HR5000

4.14 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Beurer HR5000 4.1 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 385 DKK.OBH Force 5591

4.04 stjerner

OBH Force 5591 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 216 DKK.BaByliss For Men BaByliss Men

3.84 stjerner

På listen har vi også BaByliss For Men BaByliss Men, der i anmeldelserne får 3.8 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.Remington Manchester United Heritage Hair Clipper

1.01 stjerne

På listen har vi desuden Remington Manchester United Heritage Hair Clipper, der i anmeldelserne får 1 stjerner og utroligt nok er blot 100% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 524 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*