Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Havebænke

Den bedste havebænk i 2021

Mads Phikamphon

Alle havebænkene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet en hel del anmeldelser så er den bedste havebænk FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre havebænke.

FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur

FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur

🥇 den bedst anmeldte havebænk

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

5999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny havebænk, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 liste over de bedste havebænke.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste havebænk til en god pris.

Hvis du ikke har pengene klar til din ny havebænk kan du også se på en brugt model.

PS: Hvordan vi finder den bedste havebænk

For at finde den bedste havebænk har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 151 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte havebænk.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange havebænke. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste havebænk.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedste havebænk

Bedst anmeldt af havebænkene er FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur. Den står lige nu til 5999 DKK hos Coop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr havebænk. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte havebænke.

FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur

FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur

🥇 den bedst anmeldte havebænk

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

5999 DKK hos Coop

FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Hillerstorp Park. Lige nu står den til 2799 DKK hos Coop.

Hillerstorp Park

Hillerstorp Park

🥈 den bedst anmeldte billige havebænk
🥉 den billigste havebænk

4.75 stjerner baseret på 23 anmeldelser

2799 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Hillerstorp Park ligger usædvanligt godt, da hele 96% er på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Hillerstorp Park koster lige nu 3200 DKK mindre end FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur. Du kan med andre ord spare 53%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme havebænk.

Hvis vi sammenligner den bedste havebænk med alle de andre havebænk modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur noget bedre anmeldt end alle de andre havebænke. FDB Møbler Børge Mogensen Ermelunden M15 Natur er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Hillerstorp Park er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Hillerstorp Park er her de blå barer).Det er ikke kun indefor havebænke at mærket FDB Møbler klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. havemøbler, haveborde, havebænke og barstole.

Som nævnt, så kommer den bedste billige havebænk fra Hillerstorp. Hillerstorp fremstår også fremragende indefor produkter som fx. havemøbler, haveborde, havebænke og barstole.

De 5 konkurrenter

Udover den bedste havebænk lige herover, så findes der også en sjat andre spændende havebænke. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide havebænkene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
FDB Møbler Thomas Alken 3-PERS.MED Ryglæn M11 Sammen Natur

4.95 stjerner

FDB Møbler Thomas Alken 3-PERS.MED Ryglæn M11 Sammen Natur har vi placeret lige uden for de bedste havebænke, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har utrolige 97% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 3999 DKK.Mandalay Marguerit Natur/hvid

4.95 stjerner

I anmeldelserne får Mandalay Marguerit Natur/hvid 4.9 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste havebænke. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 3699 DKK.FDB Møbler Thomas Alken 2-PERS.MED Ryglæn M12 Sammen Natur

4.85 stjerner

FDB Møbler Thomas Alken 2-PERS.MED Ryglæn M12 Sammen Natur er blandt de bedst anmeldte havebænke, da den får 4.8 ud 5 stjerner. Utrolige 98% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 3499 DKK.
Læs mere

Haveborde

Haveborde

De allerbedste havebord modeller. Priser fra 860 DKK.

Havestole

Havestole

De allerbedste havestole. Havestole fra 1749 DKK.

Hængekøjer

Hængekøjer

De bedste hængekøje modeller. Fremragende hængekøjer fra 129 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

De allerbedste hængesofa modeller. Priser fra 3999 DKK.

Hækkeklippere

Hækkeklippere

De allerbedste hækkeklippere. Hækkeklippere fra 999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*