Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Haveborde

Det bedste havebord i 2021

Mads Phikamphon

Alle havebordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket en hel del anmeldelser så er FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur det bedste havebord. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

🥇 det bedst anmeldte havebord
🥉 det billigste havebord

4.85 stjerner baseret på 46 anmeldelser

5999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for havebord. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange haveborde har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 liste over de bedste haveborde👍

Vi har også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare lidt på dit nye havebord.

Såfremt budgettet er begrænset, så kan du overveje at købe et brugt havebord.

Hvordan vi finder det bedste havebord

For at finde det allerbedste havebord har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 61 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste havebord.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Det bedste havebord

Bedst anmeldt af havebordene er FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur. Lige nu står det til 5999 DKK hos Coop. Uanset et er godt anmeldt, så må det siges at være et smule dyrt havebord. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de viste haveborde.

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

🥇 det bedst anmeldte havebord
🥉 det billigste havebord

4.85 stjerner baseret på 46 anmeldelser

5999 DKK hos Coop

Kigger vi på FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Sammenligner vi anmeldelserne af det allerbedste havebord med gennemsnittet for alle de andre haveborde, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre haveborde (FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur er de blå barer, mens gennemsnittet for alle havebordene er de grå barer).Det er ikke kun indefor haveborde at FDB Møbler klarer sig fremragende. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. haveborde, havebænke, barstole og gyngestole.

Leder du efter et havebord til børn, så får Plum Træ Børnemed Farvet Sæder de bedste anmeldelser. Det står lige nu til 860 DKK hos Legetøjseksperten.Sammenlignet med alle andre haveborde, så er Plum Træ Børnemed Farvet Sæder billigere end de forskellige modeller til voksne.

Haveborde i spændende materialer

Mange folk synes det er vigtigt at det nye havebord er i et bestemt materiale. Vi har derfor lavet listen herunder med de bedste haveborde i flere forskellige materialer som træ.

Det bedst anmeldte havebord i træ

Det bedst anmeldte havebord i træ vi har fundet er et Plum Træ Børnemed Farvet Sæder. Det står lige nu til 860 DKK hos Legetøjseksperten.De 2 konkurrenter til bedste havebord

Ved siden af det bedste havebord lige herover, så findes der også andre spændende haveborde. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Plum Træ Børnemed Farvet Sæder

4.04 stjerner

Plum Træ Børnemed Farvet Sæder har vi placeret lige uden for de bedste haveborde, da det får ret gode 4 ud af 5 stjerner

Det er til den billigste pris hos Legetøjseksperten. Hos Legetøjseksperten står det til 860 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er beregnet til børnene.
Læs mere

Havebænke

Havebænke

De bedste modeller. Havebænke fra 2799 DKK.

Havestole

Havestole

De bedst anmeldte havestol modeller. Priserne starter på 1799 DKK.

Hængekøjer

Hængekøjer

Alle de allerbedste hængekøjer. Fremragende hængekøjer fra 129 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

De bedste modeller. Hængesofaer fra 3999 DKK.

Hækkeklippere

Hækkeklippere

De bedst anmeldte hækkeklipper modeller. Priserne starter på 999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*