Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler > Haveborde

Det bedste havebord i 2021

Mads Phikamphon

Alle havebordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket en hel del anmeldelser så er FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur det bedste havebord. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

🥇 det bedst anmeldte havebord

4.85 stjerner baseret på 46 anmeldelser

4999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for havebord. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange haveborde har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 liste over de bedste haveborde👍

Vi har også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare lidt på dit nye havebord.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyhavebord. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 764,- DKK for det billigste havebord til hele 4999,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til dit nyt havebord kan du også kigge på et brugt model.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste havebord

For at kunne finde det bedste havebord, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 69 anmeldelser, så vi har kunne finde det absolut bedst anmeldte havebord.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange haveborde. Vi har i stedet gået efter at samle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste havebord.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Det bedste havebord

Bedst anmeldt af havebordene er FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur. Lige nu står det til 4999 DKK hos Coop. Uanset et er godt anmeldt, så må det siges at være et smule dyrt havebord. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de viste haveborde.

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur

🥇 det bedst anmeldte havebord

4.85 stjerner baseret på 46 anmeldelser

4999 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Plum Træ Børnemed Farvet Sæder. Lige nu står det til 764 DKK hos Legetøjseksperten. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur ovenfor.

Plum Træ Børnemed Farvet Sæder

Plum Træ Børnemed Farvet Sæder

🥈 det bedst anmeldte billige havebord
🥉 det billigste havebord

4.04 stjerner baseret på 23 anmeldelser

764 DKK hos Legetøjseksperten
843 DKK hos Computersalg
922 DKK hos Only 4 Kids


Det billige Plum Træ Børnemed Farvet Sæder koster 4235 DKK mindre end modellen herover. Det betyder du kan spare 85%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to haveborde ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner det bedste havebord med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur virkelig bedre anmeldt end alle de andre havebord modeller. FDB Møbler Thomas Alken M3 Sammen Natur er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Plum Træ Børnemed Farvet Sæder er også en del bedre end gennemsnittet for alle havebordene. Se bare diagrammet lidt længere nede. Plum Træ Børnemed Farvet Sæder er her de blå barer.Det er ikke kun indefor haveborde at FDB Møbler klarer sig fremragende. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. havemøbler, haveborde, havebænke og barstole.

Modsat det bedste model, så kommer det bedste billige model fra Plum. Ligesom med FDB Møbler så klarer Plum sig også rigtig godt indefor andre typer produkter som havemøbler, haveborde, havebænke og barstole.

Haveborde i spændende materialer

Mange folk synes det er vigtigt at det nye havebord er i et bestemt materiale. Vi har derfor lavet listen herunder med de bedste haveborde i flere forskellige materialer som træ.

Det bedst anmeldte havebord i træ

Det bedst anmeldte havebord i træ vi har fundet er et Plum Træ Børnemed Farvet Sæder. Det står lige nu til 764 DKK hos Legetøjseksperten.

Plum Træ Børnemed Farvet Sæder

Plum Træ Børnemed Farvet Sæder

🥈 det bedst anmeldte billige havebord
🥉 det billigste havebord

4.04 stjerner baseret på 23 anmeldelser

764 DKK hos Legetøjseksperten
843 DKK hos Computersalg
922 DKK hos Only 4 Kids


De 2 konkurrenter til bedste havebord

Ved siden af det bedste havebord lige herover, så findes der også andre spændende haveborde. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.

Læs mere

Havebænke

Havebænke

Alle de allerbedste havebænke. Fremragende havebænke fra 2799 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste modeller. Havestole fra 599 DKK.

Hængekøjer

Hængekøjer

De bedst anmeldte hængekøje modeller. Priserne starter på 111 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

Alle de allerbedste hængesofaer. Fremragende hængesofaer fra 4499 DKK.

Hækkeklippere

Hækkeklippere

De bedste modeller. Hækkeklippere fra 173 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*