Altmuligt > Haveudstyr > Havemøbler

De bedste havemøbler i 2020

Alle havemøblerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er Mandalay Ravello Antracit/nat det bedste havemøbel. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Søger du en helt bestemt type havemøbel, så går vi også i dybden med haveborde, havebænke, havestole m.m. nedenfor.

Mandalay Ravello Antracit/nat

Mandalay Ravello Antracit/nat

🥇 det bedste anmeldte havemøbel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1599 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du skal vælge et nyt havemøbel, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste havemøbler👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på dit nye havemøbel.

Valg af havemøbel

Der findes flere forskellige typer havemøbler, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer havemøbler. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige havemøbel.

Et par af de typer du kan se på er haveborde, havebænke, havestole, hængekøjer og hængesofaer.

Gennemsnitligt ligger prisen på haveborde omkring 4200 DKK, havebænke omkring 3300 DKK, havestole omkring 1000 DKK, hængekøjer omkring 900 DKK og hængesofaer omkring 2500 DKK.

De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer havemøbler er der naturligvis stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer havemøbler, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 45 havemøbler vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste havemøbel

For at kunne finde det bedste havemøbel, så har vi udvalgt 45 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 69 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte havemøbel.

For at dække mange forskellige behov, så har vi set på flere forskellige slags havemøbler. Fra haveborde over havebænke til havestole.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange havemøbler. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste havemøbel.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Det bedste havemøbel

Bedst anmeldt af havemøblerne (uanset havemøbel type) er Mandalay Ravello Antracit/nat. Lige nu står det til 1599 DKK (før 1599) hos Coop.

Mandalay Ravello Antracit/nat

Mandalay Ravello Antracit/nat

🥇 det bedste anmeldte havemøbel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1599 DKK hos Coop

Ser vi på Mandalay Ravello Antracit/nat anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Det bedst anmeldte havebord

Af de haveborde vi har set på, så er Thomas Alken M3 Sammen Nat den bedst anmeldte. Lige nu står det til 3999 DKK (før 4999) hos Coop.

Thomas Alken M3 Sammen Nat

Thomas Alken M3 Sammen Nat

0.00.5 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3999 DKK hos Coop

Helt fantastisk er blot 0% af Thomas Alken M3 Sammen Nat anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil se på de andre modeller, så kan du se alle havebordene her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at haveborde generelt er noget dyrere end de fleste andre typer havemøbler. Faktisk kan et havebord let koste dobbelt så meget som andre typer havemøbler!

Den bedst anmeldte havebænk

Af de havebænke vi har kigget på er den bedst anmeldte Thomas Alken 3-PERS. Med Ryglæn M11 Sammen Nat. Lige nu står det til 3999 DKK (før 4999) hos Coop.

Utroligt nok er kun 0% af Thomas Alken 3-PERS. Med Ryglæn M11 Sammen Nat anmeldelserne på 1-2 stjerner.Thomas Alken 3-PERS. Med Ryglæn M11 Sammen Nat er naturligvis ikke den eneste havebænk. Du kan se de andre havebænke her.

Den bedst anmeldte havestol

Af de havestole vi har set på, så er Mandalay Ravello Antracit/nat den bedst anmeldte. Lige nu står det til 1599 DKK (før 1599) hos Coop.

Udover at være den bedste havestol, så er Mandalay Ravello Antracit/nat også det bedste havemøbel på tværs af alle typer havemøbler.

Mandalay Ravello Antracit/nat

Mandalay Ravello Antracit/nat

🥇 det bedste anmeldte havemøbel

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1599 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af Mandalay Ravello Antracit/nat anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Mandalay Ravello Antracit/nat er naturligvis ikke den eneste havestol. Du kan se de andre modeller her.

Når du ser på havemøbler så er det værd at huske på at havestole næsten altid har en ret lav pris hvis du sammenligner andre havemøbler. Såfremt dit budget ikke er voldsomt stort, så kan det godt være en ide at sammenligne udvalget af havestole ifht. andre havemøbel.

Den bedst anmeldte hængekøje

Af de hængekøjer vi har set på, så er Amazonas Hammock Samba Marine AZ-1072110 210CM den bedst anmeldte. Lige nu står det til 414 DKK hos Amazon DE.

Amazonas Hammock Samba Marine AZ-1072110 210CM

Anmeldelserne af Amazonas Hammock Samba Marine AZ-1072110 210CM ligger i den gode ende. Hele 85% er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil se på de andre modeller, så kan du se alle hængekøjerne her.

Ligesom med havestole, så har vi de fleste hængekøjer i den billige ende ifht. de andre havemøbler. Igen betyder det at du bør checke udvalget af hængekøjer hvis dit budget ikke er så stort.

Den bedst anmeldte hængesofa

Af de hængesofaer vi har kigget på er den bedst anmeldte Hillerstorp Molly. Lige nu står det til 2499 DKK (før 3999) hos Coop.

Hillerstorp Molly

Hillerstorp Molly

0.00.5 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2499 DKK hos Coop

Helt fantastisk er blot 0% af anmeldelserne af Hillerstorp Molly i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hillerstorp Molly er naturligvis ikke den eneste hængesofa. Du kan se de andre hængesofaer her.


Læs mere

Haveborde

Haveborde

De allerbedste havebord modeller. Priserne starter på 779 DKK.

Havebænke

Havebænke

De allerbedste havebænke. Havebænke fra 1499 DKK.

Havestole

Havestole

Alle de bedste havestol modeller. Fremragende havestole fra 299 DKK.

Hængekøjer

Hængekøjer

De allerbedste hængekøje modeller. Priserne starter på 96 DKK.

Hængesofaer

Hængesofaer

De allerbedste hængesofaer. Hængesofaer fra 2499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*