Altmuligt > Beauty sager > Highlightere

Den bedste highlighter i 2021

Mads Phikamphon

Alle highlighterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 11 forskellige highlightere. Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow er den bedste highlighter. Hvorfor den er den bedste highlighter kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow

Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow

🥇 den bedst anmeldte highlighter
🥉 den billigste highlighter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

39 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for highlighter. Vi har derfor valgt en hel del modeller der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange highlightere har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 liste over de bedst anmeldte highlightere👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste highlighter til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en highlighter. I listen her starter priserne på 39,- DKK for den billigste highlighter til 220,- DKK for den dyreste highlighter.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste highlighter

For at kunne finde frem til den bedste highlighter, så har vi udvalgt 11 forskellige highlightere.

Herefter har robotten fundet 2.716 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte highlighter.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste highlighter.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge highlighter udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte highlighter

Den bedst anmeldte highlighter er Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow. Lige nu står den til 39 DKK (før 69) hos Nice Hair.

Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow

Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow

🥇 den bedst anmeldte highlighter
🥉 den billigste highlighter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

39 DKK hos Nice Hair

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow er på 4-5 stjerner🤩Sammenligner vi de mange anmeldelser af den allerbedste highlighter med gennemsnittet for alle de andre highlighter modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow noget bedre end anmeldelserne af de andre highlightere (Makeup Revolution Pearl Lights LOOSE35 Gr. Candy Glow er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle highlighterne er de grå barer).Den bedste model kommer fra Makeup Revolution. Dette mærke klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som highlightere.

Boblerne

Ved siden af den bedste highlighter ovenfor, så findes der også andre fremragende highlightere. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide highlighterne herover.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Makeup Revolution Soph XPalette 16 Gr.

4.54.5 stjerner

Lige udenfor de bedste highlightere har vi Makeup Revolution Soph XPalette 16 Gr.. Den får nemlig hele 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 88% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 79 DKK.Perricone MD ​ NM

4.54.5 stjerner

Perricone MD ​ NM er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 220 DKK hos Med24.Bare Minerals BarePRO GLOW14 Ml Free

4.44.5 stjerner

Bare Minerals BarePRO GLOW14 Ml Free er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.4 ud 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 179 DKK hos Nice Hair.Clarins Glow 2 Go Blush &Duo 2 X 4.5G 02 Golden Peach

4.44.5 stjerner

Clarins Glow 2 Go Blush &Duo 2 X 4.5G 02 Golden Peach ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 280 DKK.Maybelline Master Strobing STICK9 Gr. 200 Medium-Nude Glow

4.34.5 stjerner

Maybelline Master Strobing STICK9 Gr. 200 Medium-Nude Glow ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 60 DKK.Jane Iredale In TouchComfort

4.34.5 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Jane Iredale In TouchComfort. I anmeldelserne får den 4.3 stjerner

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 209 DKK.Makeup Revolution LIQUID18 Ml Unicorn Elixir

3.74 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Makeup Revolution LIQUID18 Ml Unicorn Elixir. I anmeldelserne får den 3.7 stjerner

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 59 DKK.Lancome Monsieur Big Brow Eyebrow Pencil 1.5 Gr. 00

3.03 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Lancome Monsieur Big Brow Eyebrow Pencil 1.5 Gr. 00. I anmeldelserne får den 3 stjerner

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 110 DKK.
Læs mere

Håndcremer

Håndcremer

Alle de bedst anmeldte håndcreme modeller. Fremragende håndcremer fra 37 DKK.

Hårkure

Hårkure

Alle de allerbedste hårkur modeller. Fremragende hårkure fra 127 DKK.

Lusekamme

Lusekamme

De allerbedste modeller. Fremragende lusekamme fra 239 DKK.

Læbepomader

Læbepomader

Alle de bedst anmeldte læbepomade modeller. Fremragende læbepomader fra 23 DKK.

Læbestifte

Læbestifte

Alle de allerbedste læbestift modeller. Fremragende læbestifte fra 29 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*