Altmuligt > Hjelme

De bedste hjelme i 2021

Mads Phikamphon

Alle hjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser af hjelme, så er Salomon Mirage den bedste hjelm til både mænd og kvinder.

Søger du en bestemt type hjelm, så går vi også i dybden med cykelhjelme og skihjelme herunder.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god hjelm, så derfor har vi valgt adskillige modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe dig med at vælge en ny hjelm, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave lister over de bedste hjelme.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en hjelm der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye hjelm til en god pris.

Det store hjelm valg

Der findes flere forskellige typer hjelme, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer hjelme. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige hjelm.

Du kan fx. checke de mange forskellige cykelhjelm og skihjelm modeller.

Typisk ligger prisen på cykelhjelme omkring 1100 DKK og skihjelme omkring 1200 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer hjelme, så kan du roligt læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 19 hjelme vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste hjelm

For at finde frem til den bedste hjelm har vi udvalgt 19 forskellige hjelme.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 2.360 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte hjelm.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi kigget på mange slags hjelme. Vi har set på fx. cykelhjelme og skihjelme.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange hjelme. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste hjelm.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste hjelm

Bedst anmeldt af hjelmene (på tværs af alle typer hjelme) er Salomon Mirage. Den står lige nu til 1499 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Den bedst anmeldte cykelhjelm

Af de modeller vi har checket, så er Hövding 3.0 Airbag den bedst anmeldte. Lige nu står den til 2148 DKK (før 2695) hos Cykelexperten.

Anmeldelserne af Hövding 3.0 Airbag ligger usædvanligt godt. Hele 98% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil kigge på de andre cykelhjelme, så kan du se dem her.

Den bedst anmeldte skihjelm

Af de modeller vi har checket, så er Cairn Electron Photochromic den bedst anmeldte. Lige nu står den til 949 DKK hos Aktiv Vinter.

Ser vi på anmeldelserne af Cairn Electron Photochromic, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre skihjelme, så kan du se dem her.

Jagter du en hjelm til mænd, så får SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 250 DKK hos Legebutikken.

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

🥉 den billigste hjelm

4.64.5 stjerner baseret på 615 anmeldelser

250 DKK hos Legebutikken

Anmeldelserne af SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år ligger altså godt. Hele 89% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du jagter en hjelm til damer, så er den bedst anmeldte Salomon Mirage. Den står netop nu til 1499 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du jagter en hjelm til børn, så er den bedst anmeldte Cairn Electron Photochromic. Den står netop nu til 949 DKK hos Aktiv Vinter.

Anmeldelserne af Cairn Electron Photochromic ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Cykelhjelme

Cykelhjelme

De bedste cykelhjelm modeller. Cykelhjelme fra 150 DKK.

Skihjelme

Skihjelme

De allerbedste skihjelme. Priserne starter på 949 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*