Altmuligt > Hjelme

De bedste hjelme i 2021

Mads Phikamphon

Alle hjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser af hjelme, så er Salomon Mirage den bedste hjelm til både mænd og kvinder.

Søger du en bestemt type hjelm, så går vi også i dybden med cykelhjelme og skihjelme herunder.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god hjelm, så derfor har vi valgt adskillige modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe dig med at vælge en ny hjelm, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave lister over de bedste hjelme.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en hjelm der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye hjelm til en god pris.

Det store hjelm valg

Der findes flere forskellige typer hjelme, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer hjelme. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige hjelm.

Du kan fx. checke de mange forskellige cykelhjelm og skihjelm modeller.

Typisk ligger prisen på cykelhjelme omkring 300 DKK og skihjelme omkring 1000 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer hjelme, så kan du roligt læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 42 hjelme vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste hjelm

For at finde frem til den bedste hjelm har vi udvalgt 42 forskellige hjelme.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 5.060 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte hjelm.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi kigget på mange slags hjelme. Vi har set på fx. cykelhjelme og skihjelme.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange hjelme. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste hjelm.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste hjelm

Bedst anmeldt af hjelmene (på tværs af alle typer hjelme) er Salomon Mirage. Den står lige nu til 1049 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Mærket Salomon som den bedste model kommer fra klarer sig også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. rygskjolde.

Den bedst anmeldte cykelhjelm

Af de modeller vi har checket, så er PJ Masks Cykelhjelm Til Børn den bedst anmeldte. Lige nu står den til 200 DKK hos Coop.

PJ Masks Cykelhjelm Til Børn

PJ Masks Cykelhjelm Til Børn

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

200 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af PJ Masks Cykelhjelm Til Børn er på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre cykelhjelme, så kan du se dem her.

Når du kigger på hjelme så er det værd at huske på at cykelhjelme i de fleste tilfælde ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre typer hjelme. Så det kan derfor godt være værd at sammenligne udvalget af cykelhjelme hvis du har fokus på dit budget.

Den bedst anmeldte skihjelm

Af de modeller vi har checket, så er Cairn Electron Photochromic den bedst anmeldte. Lige nu står den til 799 DKK (før 949) hos Aktiv Vinter.

Ser vi på anmeldelserne af Cairn Electron Photochromic, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre skihjelme, så kan du se dem her.

Hvis du drømmer om en skihjelm, så skal du huske på at skihjelme er en hel del dyrere end andre typer hjelme. Med andre ord, så skal du ikke gå i chok når du ser på priserne på skihjelmene.

Leder du efter en hjelm til mænd, så får SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 143 DKK hos Amazon UK.

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

🥉 den billigste hjelm

4.64.5 stjerner baseret på 1.152 anmeldelser

143 DKK hos Amazon UK
200 DKK hos Legebutikken

Anmeldelserne af SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år ligger altså godt. Hele 88% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Jagter du en hjelm til damer, så får Salomon Mirage de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 1049 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte hjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Jagter du en hjelm til børn, så får PJ Masks Cykelhjelm Til Børn de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 200 DKK hos Coop.

PJ Masks Cykelhjelm Til Børn

PJ Masks Cykelhjelm Til Børn

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

200 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af PJ Masks Cykelhjelm Til Børn er på 4-5 stjerner.
Læs mere

Cykelhjelme

Cykelhjelme

Alle de bedste cykelhjelme. Fremragende cykelhjelme fra 84 DKK.

Skihjelme

Skihjelme

De bedste skihjelm modeller. Skihjelme fra 742 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*