Altmuligt > Hjelme

De bedste hjelme i 2020

Alle hjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er den bedste hjelm Overade Folde. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre hjelme.

Vil du helst have en bestemt type hjelm, så ser vi nærmere på cykelhjelme nedenfor.

Overade Folde

Overade Folde

🥇 den bedste anmeldte hjelm
🥉 den billigste hjelm

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god hjelm, så derfor har vi valgt adskillige modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe dig med at vælge en ny hjelm, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave lister over de bedste hjelme.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en hjelm der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye hjelm til en god pris.

Det store hjelm valg

Der findes flere forskellige typer hjelme, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer hjelme. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige hjelm.

Du kan fx. checke de mange forskellige cykelhjelm modeller.

Typisk ligger prisen på cykelhjelme omkring 300 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer hjelme, så kan du roligt læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 8 hjelme vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste hjelm

For at finde frem til den bedste hjelm har vi udvalgt 8 forskellige hjelme.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 97 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte hjelm.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi kigget på mange slags hjelme.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste hjelm.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste hjelm

Bedst anmeldt af hjelmene (på tværs af alle typer hjelme) er Overade Folde. Den står lige nu til 499 DKK (før 999) hos Coop.

Overade Folde

Overade Folde

🥇 den bedste anmeldte hjelm
🥉 den billigste hjelm

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Overade Folde anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte cykelhjelm

Af de modeller vi har checket, så er Overade Folde den bedst anmeldte. Lige nu står den til 499 DKK (før 999) hos Coop.

Udover at være den bedst anmeldte cykelhjelm, så er Overade Folde også den bedste hjelm på tværs af alle typer hjelme.

Overade Folde

Overade Folde

🥇 den bedste anmeldte hjelm
🥉 den billigste hjelm

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Overade Folde ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre modeller, så kan du se dem her.

Leder du efter en hjelm til børn, så får Rawlink Til Børn de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 190 DKK (før 250) hos Coop.

Rawlink Til Børn

Rawlink Til Børn

4.34.5 stjerner baseret på 15 anmeldelser

190 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Rawlink Til Børn, så ligger hele 87% på 4 eller 5 stjerner.Ifht. alle de andre hjelme, så er Rawlink Til Børn billigere end modellerne til de voksne.


Læs mere

Cykelhjelme

Cykelhjelme

De bedste cykelhjelm modeller. Cykelhjelme fra 100 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*