Altmuligt > Elektronik > Højtalere

De bedste højtalere i 2021

Mads Phikamphon

Alle højtalerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 12 forskellige højtalere. Den bedste højtaler er Denon DSW-1H Trådløs. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Vil du helst have en bestemt type højtaler, så går vi også i dybden med trådløse højtalere, bluetooth højtalere, soundbars m.m. længere nede.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedst anmeldte højtaler

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5199 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for højtaler. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedste højtalere.

Anmeldelser er godt, men du skal også vælge en model der passer til dine behov. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste højtaler til en god pris.

Forskellige slags højtalere

Der findes flere forskellige typer højtalere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer højtalere. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at vælge den helt rigtige højtaler.

Nogen af de typer du kan kigge på er trådløse højtalere, bluetooth højtalere, soundbars, subwoofers og kompakte højtalere.

Typisk ligger prisen på trådløse højtalere omkring 3600 DKK, bluetooth højtalere omkring 1900 DKK, soundbars omkring 6100 DKK, subwoofers omkring 7600 DKK og kompakte højtalere omkring 2900 DKK.

Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Hvis budgettet er begrænset, så kan du selvfølgelig også overveje at købe en brugt højtaler.

Er du åben for flere forskellige typer højtalere, så kan du trygt læse videre. Herunder kigger vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 12 højtalere vi har valgt pga. deres fremragende anmeldelser.

Udover at kigge på de forskellige typer højtalere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som DALI.

PS: Sådan finder vi den bedste højtaler

For at finde den bedste højtaler har vi udvalgt 12 forskellige modeller fra mærker som DALI.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 6.685 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte højtaler.

For at være sikre på at dække mange forskellige behov, så har vi kigget på mange forskellige slags højtalere. Fra trådløse højtalere over bluetooth højtalere til soundbars.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange højtalere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste højtaler.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Opladning

Når du kigger på en højtaler, så skal du huske på at der sikkert er et batteri som skal oplades. Pga. batterierne, så følger der en oplader med. Opladeren skal i stik, så husk at sikre dig at stikket matcher en dansk stikkontakt hvis du køber din højtaler i en udenlandsk butik. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din nye højtaler.

Den bedst anmeldte højtaler

På tværs af alle de forskellige typer højtalere er den bedst anmeldte højtaler Denon DSW-1H Trådløs. Lige nu står den til 5199 DKK hos HiFi Klubben. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr højtaler. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for højtalere.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedst anmeldte højtaler

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5199 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af Denon DSW-1H Trådløs ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Den bedste højtaler kommer som nævnt fra Denon. Dette mærke klarer sig også fremragende indefor andre typer produkter som fx. højtalere og subwoofers.

De bedst anmeldte trådløse højtalere

Af alle de trådløse højtalere er den bedst anmeldte Sonos Move Smart. Lige nu står den til 2999 DKK hos HiFi Klubben.

Anmeldelserne af Sonos Move Smart ligger godt. Hele 89% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Sonos Move Smart er ikke den eneste trådløs højtaler. Du kan se de andre modeller her.

De bedst anmeldte bluetooth højtalere

Af alle bluetooth højtalerne er den bedst anmeldte Marshall Stockwell II. Lige nu står den til 1495 DKK hos HiFi Klubben.

Marshall Stockwell II

Marshall Stockwell II

4.75 stjerner baseret på 3.683 anmeldelser

1495 DKK hos HiFi Klubben

Lidt vilde 95% af anmeldelserne af Marshall Stockwell II er på 4-5 stjerner👍Marshall Stockwell II er ikke den eneste bluetooth højtaler. Du kan se de andre modeller her.

Når du kigger på højtalere så er det værd at huske på at bluetooth højtalere næsten altid ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre højtalere. Hvis dit budget ikke er voldsomt stort, så kan det derfor godt være værd at sammenligne udvalget af bluetooth højtalere.

De bedst anmeldte subwoofers

Af alle subwooferne er den bedst anmeldte Denon DSW-1H Trådløs. Lige nu står den til 5199 DKK hos HiFi Klubben.

Udover at være den bedste subwoofer, så er Denon DSW-1H Trådløs også den bedste højtaler på tværs af alle typer højtalere.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedst anmeldte højtaler

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5199 DKK hos HiFi Klubben

Ser vi på anmeldelserne af Denon DSW-1H Trådløs, så ligger ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil overveje en anden subwoofer, så kan du se de forskellige modeller her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at subwoofers generelt er en del dyrere end de fleste andre typer højtalere. Faktisk kan en subwoofer let koste 2-3 gange mere end andre typer højtalere.

De bedst anmeldte kompakte højtalere

Af alle de kompakte højtalere er den bedst anmeldte DALI OBERON 1 Kompakt. Lige nu står den til 2998 DKK hos HiFi Klubben.

DALI OBERON 1 Kompakt

DALI OBERON 1 Kompakt

4.85 stjerner baseret på 245 anmeldelser

2998 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af DALI OBERON 1 Kompakt ligger virkeligt godt, da hele 96% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.DALI OBERON 1 Kompakt er ikke den eneste kompakt højtaler. Du kan se de andre modeller her.

Højtalere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en højtaler fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor højtalere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra DALI.

Den bedst anmeldte DALI højtaler vi har kunne finde er en DALI OBERON 1 Kompakt. HiFi Klubben har den lige nu til 2998 DKK.

DALI OBERON 1 Kompakt

DALI OBERON 1 Kompakt

4.85 stjerner baseret på 245 anmeldelser

2998 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af DALI OBERON 1 Kompakt ligger altså usædvanligt godt. Lækre 96% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍Højtalere drivmidler

Nogen folk synes det er vigtigt at den nye højtaler har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi for overskuelighedens skyld lavet en liste herunder med de bedste højtalere med forskellige drivmidler.

Hvad der er det bedste drivmiddel afhænger selvfølgelig af hvilke behov du har. Dvs. man kan ikke bare sige at en type højtalere er bedre end andre typer.

Den bedste batteri højtaler

Den bedst anmeldte batteri højtaler vi har kunne finde finde er en Sonos Move Smart. Den står lige nu lige nu til 2999 DKK hos HiFi Klubben.

Anmeldelserne af Sonos Move Smart ligger godt. Hele 89% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De bedste trådløse højtalere. Priserne starter på 1899 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

De bedste bluetooth højtalere. Priser fra 499 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedste soundbars. Soundbars fra 5499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

De bedste subwoofers. Priserne starter på 2999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De bedste kompakte højtalere. Priser fra 1398 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*