Altmuligt > Boligudstyr > Puder > Hovedpuder

Den bedste hovedpude i 2021

Mads Phikamphon

Alle hovedpuderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet hundredevis af anmeldelser så er den bedste hovedpude Turiform Oginkl.. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Turiform Oginkl.

Turiform Oginkl.

🥇 den bedst anmeldte hovedpude

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for hovedpude. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 16 over de bedste hovedpuder.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye hovedpude.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge hovedpude. Her i vores liste går priserne fx. fra 209,- DKK for den billigste hovedpude til 1999,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder den bedste hovedpude

For at finde den bedste hovedpude har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 834 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte hovedpude.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange hovedpuder. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste hovedpude.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste hovedpude

Bedst anmeldt af hovedpuderne er Turiform Oginkl.. Lige nu står den til 1999 DKK hos Coop. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en ret dyr hovedpude. Prisen er nemlig en del over gennemsnitsprisen for hovedpuder.

Turiform Oginkl.

Turiform Oginkl.

🥇 den bedst anmeldte hovedpude

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Coop

Ser vi på Turiform Oginkl. anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul. Lige nu står den til 393 DKK hos Grejfreak. En noget andet pris end Turiform Oginkl. herover.

Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul

Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul

🥈 den bedst anmeldte billige hovedpude

4.64.5 stjerner baseret på 21 anmeldelser

393 DKK hos Grejfreak
449 DKK hos Friluftsland

Checker vi anmeldelserne af Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul, så ligger hele 89% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul koster lige nu 1606 DKK mindre end Turiform Oginkl.. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 80%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to hovedpuder ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste hovedpude med alle de andre hovedpude modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Turiform Oginkl. virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Turiform Oginkl. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram. Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul er her de blå barer.Det er ikke kun indefor hovedpuder at mærket Turiform klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor produkter som fx. hovedpuder og sengetøj.

Modsat den bedste hovedpude, så kommer den bedste billige model fra mærket Therm-A-Rest. Therm-A-Rest klarer sig ligesom Turiform også fremragende indefor andre produkter. For Therm-A-Rest fx. kategorier som hovedpuder og sengetøj.

De 10 konkurrenter

Udover den bedste hovedpude herover, så findes der også en sjat andre gode hovedpuder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium

4.75 stjerner

Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium har vi placeret lige uden for de bedste hovedpuder, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger særdeles godt, da glimrende 94% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 999 DKK.Hovedpude Änglamark

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Hovedpude Änglamark 4.6 stjerner, så den er også tæt på de bedste hovedpuder. Dvs. at anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 94% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 699 DKK.Læsø Garnspinderi I Uld

4.64.5 stjerner

Læsø Garnspinderi I Uld får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 599 DKK.Eurodun Comfort

4.54.5 stjerner

Eurodun Comfort får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 549 DKK.Fossflakes Chiropractic Ergonomisk

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi også Fossflakes Chiropractic Ergonomisk, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt. Glimrende 91% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Mama Milla, hvor den også er på tilbud. Hos Mama Milla står den til 719 DKK.Ringsted Dun Snedronningen

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi også Ringsted Dun Snedronningen, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 1999 DKK.Therm-A-Rest KomprimerbarSmall Gray Mountains Print

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Therm-A-Rest KomprimerbarSmall Gray Mountains Print, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 85% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Grejfreak. Der står den til 209 DKK.

Therm-A-Rest KomprimerbarSmall Gray Mountains Print er den billigste hovedpude på denne side.Feng Shui Type A

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Feng Shui Type A, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 93% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 599 DKK.Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 649 DKK.Ringsted Dun Omtanke

4.34.5 stjerner

Med på listen har vi også Ringsted Dun Omtanke, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 1199 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode hovedpude modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for en sjat modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

Skræmmende nok så er der hovedpuder der får helt ned til under 3 stjerner.

4.3Quilts Of Denmark DanaDream Ergomatic Comfort
4.0Eurodun Black Moskus
3.9Eurodun Blue Ocean
2.0Ringsted Dun Classic Lux

Læs mere

Ammepuder

Ammepuder

De bedste ammepude modeller. Ammepuder fra 599 DKK.

Nakkepuder

Nakkepuder

De allerbedste nakkepude modeller. Priserne starter på 79 DKK.

Babypuder

Babypuder

De allerbedste babypuder. Babypuder fra 249 DKK.

Hundepuder

Hundepuder

De bedste hundepude modeller. Hundepuder fra 349 DKK.

Juniorpuder

Juniorpuder

De allerbedste juniorpude modeller. Priserne starter på 200 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*