Altmuligt > Boligudstyr > Puder > Hovedpuder

Den bedste hovedpude i 2021

Mads Phikamphon

Alle hovedpuderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet hundredevis af anmeldelser så er den bedste hovedpude Turiform Oginkl.. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Turiform Oginkl.

Turiform Oginkl.

🥇 den bedst anmeldte hovedpude

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for hovedpude. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 22 over de bedste hovedpuder.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye hovedpude.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge hovedpude. Her i vores liste går priserne fx. fra 215,- DKK for den billigste hovedpude til 2299,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder den bedste hovedpude

For at finde den bedste hovedpude har vi udvalgt 22 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 1.049 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte hovedpude.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange hovedpuder. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste hovedpude.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste hovedpude

Bedst anmeldt af hovedpuderne er Turiform Oginkl.. Lige nu står den til 1299 DKK hos Coop. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr hovedpude. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for de anmeldte hovedpuder.

Turiform Oginkl.

Turiform Oginkl.

🥇 den bedst anmeldte hovedpude

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1299 DKK hos Coop

Ser vi på Turiform Oginkl. anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Fossflakes Nordic Sleep. Lige nu står den til 450 DKK hos Coop.

Fossflakes Nordic Sleep

Fossflakes Nordic Sleep

🥈 den bedst anmeldte billige hovedpude

4.95 stjerner baseret på 7 anmeldelser

450 DKK hos Coop

Fossflakes Nordic Sleep anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Den billige Fossflakes Nordic Sleep koster 849 DKK mindre end Turiform Oginkl. herover. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 65%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to hovedpuder ikke er de samme modeller.

Hvis vi sammenligner den bedste hovedpude med alle de andre hovedpuder, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Turiform Oginkl. virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre hovedpuder. Turiform Oginkl. er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Fossflakes Nordic Sleep er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Fossflakes Nordic Sleep er her de blå barer.Det er ikke kun indefor hovedpuder at mærket Turiform klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. hovedpuder.

Modsat den bedste hovedpude, så kommer den bedste billige model fra mærket Fossflakes. Fossflakes klarer sig ligesom Turiform også rigtig godt indefor andre produkter. For Fossflakes fx. kategorier som hovedpuder.

De 10 konkurrenter

Udover den bedste hovedpude herover, så findes der også en sjat andre gode hovedpuder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Hovedpude Dunlopillo

5.05 stjerner

Hovedpude Dunlopillo har vi placeret lige uden for de bedste hovedpuder, da den får hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 899 DKK.Dunlopillo Premium

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Dunlopillo Premium 5 stjerner, så den er også tæt på de bedste hovedpuder. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 799 DKK.Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium

4.75 stjerner

Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 899 DKK.Sea To Summit Aeros Ultralight Pillow Aqua

4.75 stjerner

Sea To Summit Aeros Ultralight Pillow Aqua får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 93% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ScandiHills. Hos ScandiHills står den til 215 DKK.

Sea To Summit Aeros Ultralight Pillow Aqua er også den billigste hovedpude.Eurodun Og Blue Ocean

4.64.5 stjerner

Også ret godt anmeldt er Eurodun Og Blue Ocean. Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 2299 DKK.Hovedpude Änglamark

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi også Hovedpude Änglamark, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 94% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 649 DKK.Læsø Garnspinderi I Uld

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi også Læsø Garnspinderi I Uld, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 599 DKK.Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi også Therm-A-Rest AirHeadLarge Gul, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Grejfreak. Der står den til 340 DKK.Eurodun Comfort

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Eurodun Comfort, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 549 DKK.Fossflakes Chiropractic Ergonomisk

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Fossflakes Chiropractic Ergonomisk, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt. Glimrende 91% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Mama Milla. Der står den til 799 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode hovedpude modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for en sjat modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

Skræmmende nok så er der hovedpuder der får helt ned til under 3 stjerner.

4.5Ringsted Dun Snedronningen
4.5Therm-A-Rest KomprimerbarSmall Gray Mountains Print
4.4Feng Shui Type A
4.4Quilts Of Denmark Pure Sleep Premium
4.3Ringsted Dun Omtanke
4.3Quilts Of Denmark DanaDream Ergomatic Comfort
4.2Therm-A-Rest KomprimerbarMedium Blue Woven Dot Print
4.0Eurodun Black Moskus
3.9Eurodun Blue Ocean
2.0Ringsted Dun Classic Lux

Læs mere

Ammepuder

Ammepuder

De bedste ammepude modeller. Ammepuder fra 599 DKK.

Nakkepuder

Nakkepuder

De allerbedste nakkepude modeller. Priserne starter på 79 DKK.

Babypuder

Babypuder

De allerbedste babypuder. Babypuder fra 224 DKK.

Hundepuder

Hundepuder

De bedste hundepude modeller. Hundepuder fra 319 DKK.

Juniorpuder

Juniorpuder

De allerbedste juniorpude modeller. Priserne starter på 200 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*