Altmuligt > Hvidevarer > Emhætter > Indbygningsemhætter

Den bedste indbygningsemhætte i 2021

Mads Phikamphon

Alle indbygningsemhætterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på en hel del anmeldelser for 9 forskellige indbygningsemhætter. Electrolux EFU216W er den bedste indbygningsemhætte. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Electrolux EFU216W

Electrolux EFU216W

🥇 den bedst anmeldte indbygningsemhætte

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god indbygningsemhætte. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny indbygningsemhætte, så har Find Hold robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige indbygningsemhætter og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 9 listen her over nogle af de bedst anmeldte indbygningsemhætter.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en indbygningsemhætte der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste indbygningsemhætte til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyindbygningsemhætte. I listen her svinger priserne fra fornuftige 649,- DKK for den billigste indbygningsemhætte til hele 3609,- DKK for den dyreste indbygningsemhætte.

Fuldstændig ligesom mange andre slags hvidevarer, så skal din nye indbygningsemhætte forbindes med en stikkontakt for at kunne virke. Der er nok ikke nogen som regner med at du køber så tung sag i en udenlandsk butik - men hvis du gør det, så bør du nok lige huske at se efter at stikket fungerer sammen med din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste indbygningsemhætte

For at kunne finde frem til den allerbedste indbygningsemhætte, så har vi udvalgt 9 forskellige indbygningsemhætter.

Herefter har Find Hold robotten fundet 284 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste indbygningsemhætte.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge indbygningsemhætte udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte indbygningsemhætte

Den bedst anmeldte indbygningsemhætte er Electrolux EFU216W. Den står lige nu til 999 DKK hos Elgiganten.

Electrolux EFU216W

Electrolux EFU216W

🥇 den bedst anmeldte indbygningsemhætte

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten


Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Scandomestic EMV 104. Den står lige nu til 649 DKK hos Whiteaway.

Scandomestic EMV 104

Scandomestic EMV 104

🥈 den bedst anmeldte billige indbygningsemhætte
🥉 den billigste indbygningsemhætte

4.04 stjerner baseret på 1 anmeldelser

649 DKK hos Whiteaway
649 DKK hos Wupti
699 DKK hos Lavpris Hvidevarer

Meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Scandomestic EMV 104 i bunden med 1 eller 2 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Scandomestic EMV 104 i stedet for modellen ovenfor, så sparer du netop nu 350 DKK. Det er det samme som at du kan spare 35%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige huske at de to indbygningsemhætter ikke er ens.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste indbygningsemhætte med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Electrolux EFU216W en del bedre anmeldt end de andre indbygningsemhætte modeller (Electrolux EFU216W er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle indbygningsemhætterne er de grå).Den billigere model Scandomestic EMV 104 er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle indbygningsemhætterne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Scandomestic EMV 104 er her de øverste blå barer).Mærket Electrolux som den bedste model stammer fra klarer sig ligeså særdeles godt indefor kategorier som ledningsfri støvsugere, affugtere, dampovne og indbygningsemhætter.

Som nævnt ovenfor så kommer den allerbedste billige model fra Scandomestic.

Scandomestic fremstår også godt indefor kategorier som ledningsfri støvsugere, affugtere, dampovne og indbygningsemhætter.

De 9 bobler

Ved siden af den bedste indbygningsemhætte ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende indbygningsemhætter. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide indbygningsemhætterne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Bosch DUL63CC20

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste indbygningsemhætter har vi Bosch DUL63CC20. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 85% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 1852 DKK hos Wupti.EICO Era 60 Grey

4.04 stjerner

Lige herefter har vi EICO Era 60 Grey. Den får i anmeldelserne 4 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 1070 DKK hos Elgiganten.Electrolux EFT60465OX

4.04 stjerner

Electrolux EFT60465OX er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 2946 DKK hos Elgiganten.Electrolux EFT6566OX

3.94 stjerner

Electrolux EFT6566OX er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 2999 DKK hos Elgiganten.Thermex Super Silent New 60 RF Stål

3.84 stjerner

Thermex Super Silent New 60 RF Stål på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 3.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1999 DKK hos Elgiganten.Electrolux EFT6566OW Indbygningsemhætter

3.23.5 stjerner

Electrolux EFT6566OW Indbygningsemhætter på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 3.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 2999 DKK.Siemens LB75565 Indbygningsemhætter

1.01 stjerne

I slutningen af listen over de bedste indbygningsemhætter har vi Siemens LB75565 Indbygningsemhætter. I anmeldelserne får den 1 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 1% er på triste 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Wupti. Der står den til 3609 DKK.
Læs mere

Udtræksemhætter

Udtræksemhætter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende udtræksemhætter fra 1019 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende indbygningsovne til priser fra 1939 DKK.

Induktionskomfurer

Induktionskomfurer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende induktionskomfurer fra 4499 DKK.

Komfurer

Komfurer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende komfurer fra 2099 DKK.

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kondenstørretumblere til priser fra 2429 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*