Altmuligt > Hvidevarer > Emhætter > Indbygningsemhætter

Den bedste indbygningsemhætte i 2021

Mads Phikamphon

Alle indbygningsemhætterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på en hel del anmeldelser for 10 forskellige indbygningsemhætter. Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm er den bedste indbygningsemhætte. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm

Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm

🥇 den bedst anmeldte indbygningsemhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7645 DKK hos Wupti
7646 DKK hos Whiteaway
7646 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god indbygningsemhætte. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny indbygningsemhætte, så har Find Hold robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige indbygningsemhætter og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 10 listen her over nogle af de bedst anmeldte indbygningsemhætter.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en indbygningsemhætte der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste indbygningsemhætte til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyindbygningsemhætte. I listen her svinger priserne fra fornuftige 649,- DKK for den billigste indbygningsemhætte til hele 7645,- DKK for den dyreste indbygningsemhætte.

Fuldstændig ligesom mange andre slags hvidevarer, så skal din nye indbygningsemhætte forbindes med en stikkontakt for at kunne virke. Der er nok ikke nogen som regner med at du køber så tung sag i en udenlandsk butik - men hvis du gør det, så bør du nok lige huske at se efter at stikket fungerer sammen med din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste indbygningsemhætte

For at kunne finde frem til den allerbedste indbygningsemhætte, så har vi udvalgt 10 forskellige indbygningsemhætter.

Herefter har Find Hold robotten fundet 285 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste indbygningsemhætte.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge indbygningsemhætte udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte indbygningsemhætte

Den bedst anmeldte indbygningsemhætte er Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm. Den står lige nu til 7645 DKK hos Wupti. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en virkeligt dyr indbygningsemhætte. Prisen ligger nemlig væsentligt over den gennemsnitlige pris for de viste indbygningsemhætter.

Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm

Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm

🥇 den bedst anmeldte indbygningsemhætte

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7645 DKK hos Wupti
7646 DKK hos Whiteaway
7646 DKK hos Skousen

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm på triste 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Electrolux EFU216W. Den står lige nu til 1223 DKK hos Elgiganten. Helt sikkert en væsentligt bedre pris end Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm indbygningsemhætten som blev fremhævet lige før.

Electrolux EFU216W

Electrolux EFU216W

🥈 den bedst anmeldte billige indbygningsemhætte

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1223 DKK hos Elgiganten


Den billige Electrolux EFU216W koster netop nu 6422 DKK mindre end modellen herover. Det er det samme som at du kan spare 84%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige huske at der jo ikke er tale om den samme indbygningsemhætte.

Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste indbygningsemhætte med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm en del bedre anmeldt end de andre indbygningsemhætte modeller. Thermex TFMH 380 LED RF 80 Mm er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle indbygningsemhætterne er de grå.Den billigere model Electrolux EFU216W er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle indbygningsemhætterne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Electrolux EFU216W er her de øverste blå barer).Mærket Thermex som den bedste model stammer fra klarer sig ligeså særdeles godt indefor kategorier som indbygningsemhætter.

Som nævnt ovenfor så kommer den allerbedste billige model fra Electrolux.

Electrolux fremstår også godt indefor kategorier som indbygningsemhætter.

De 10 bobler

Ved siden af den bedste indbygningsemhætte ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende indbygningsemhætter. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide indbygningsemhætterne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Bosch DUL63CC20

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste indbygningsemhætter har vi Bosch DUL63CC20. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 85% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 1848 DKK hos Wupti.Scandomestic EMV 104

4.04 stjerner

Lige herefter har vi Scandomestic EMV 104. Den får i anmeldelserne 4 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 649 DKK hos Whiteaway. Scandomestic EMV 104 er derved den billigste model her på siden.EICO Era 60 Grey

4.04 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden EICO Era 60 GreyI anmeldelserne får den 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 1070 DKK hos Elgiganten.Electrolux EFT60465OX

4.04 stjerner

Electrolux EFT60465OX er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 2523 DKK hos Elgiganten.Electrolux EFT6566OX

3.94 stjerner

Electrolux EFT6566OX på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 3.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 2999 DKK.Thermex Super Silent New 60 RF Stål

3.84 stjerner

Thermex Super Silent New 60 RF Stål på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 3.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Wupti. Der står den til 1621 DKK.Electrolux EFT6566OW Indbygningsemhætter

3.23.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste indbygningsemhætter har vi Electrolux EFT6566OW Indbygningsemhætter. I anmeldelserne får den 3.2 stjerner

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 3245 DKK.Siemens LB75565 Indbygningsemhætter

1.01 stjerne

I slutningen af listen over de bedste indbygningsemhætter har vi Siemens LB75565 Indbygningsemhætter. I anmeldelserne får den 1 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 1% er på triste 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Wupti. Der står den til 3492 DKK.
Læs mere

Udtræksemhætter

Udtræksemhætter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende udtræksemhætter fra 1008 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende indbygningsovne til priser fra 1888 DKK.

Induktionskomfurer

Induktionskomfurer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende induktionskomfurer fra 4499 DKK.

Komfurer

Komfurer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende komfurer fra 2099 DKK.

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kondenstørretumblere til priser fra 2554 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*