Altmuligt > Hvidevarer > Ovne > Indbygningsovne > Brugte indbygningsovne

Køb af brugt indbygningsovn vs. ny indbygningsovn

Mads Phikamphon

Alle indbygningsovnene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Såfremt der ikke er så mange penge i budgettet, så bør du overveje at købe en brugt indbygningsovn. Der er dog et par ting du bør kigge på inden du vælger at købe brugt.

Du skal kigge på hvor mange penge du reelt kan spare ved at købe brugt, samt hvordan landet ligger mht. fx. garanti og valgmuligheder.

Spar penge ved at købe brugt

Det vigtigste ved at købe brugt er at overveje hvor mange penge du kan spare ifht. at købe en ny indbygningsovn. Vi har set på annoncer for brugte indbygningsovne. Typisk ligger prisen for en brugt model på 1800 kr.

Hvis der skal gode anmeldelser på bordet, så ligger de billigste nye indbygningsovne prismæssigt på omkring 3000 kr, så du kan med altså regne med at spare omkring 1200 kr på at købe brugt.

Her er en af de billige nye indbygningsovne, der får gode anmeldelser.

Du kan se flere af de bedste nye indbygningsovne her.

Hvad med garantien?

Garantien er ikke den samme når du køber brugt som når du køber en ny model. Det er derfor værd at overveje om du kan spare så mange penge på at købe en brugt model, at det modsvarer at du får ingen eller ihvertfald kortere garanti.

Husk på at der i Danmark typisk er to års garanti på nyindkøb, så hvor meget garanti der er tilbage afgøres af hvor gammel den brugt indbygningsovn er.

Måske er du heldig at der slet ikke er brug for garantien, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret.

Det med garantien er især vigtigt når der er tale om en relativt dyr ting som en indbygningsovn.

Garantien fungerer naturligvis kun hvis du har din kvittering. Uden kvittering ingen garanti.

Mindre at vælge imellem

Såfremt du køber en brugt model, så er der temmeligt sjældent super mange modeller at vælge udfra.

Når du køber nyt, så er der mange modeller at vælge imellem. Derved kan du vælge en af de modeller der får de bedste anmeldelser.

Når du køber brugt, så bliver du altså nødt til at se på hvad der er til salg af brugte modeller lige nu. Det betyder at udvalget bliver noget begrænset hvis du køber brugt.

Hvis du køber nyt er det nemt at få varen hjem. Uanset det kan koste lidt. Sådan er det sjældent når du køber brugt. Hvis du køber brugt, så kommer du typisk til selv at skulle få varen afhentet.

Der findes også andre typer ovne, så måske kan det også betale sig at se på udvalget der.

Glem ikke miljøet

Ligegyldig om det er fornuftigt for dig at købe en brugt model, så vil vores miljø sikkert blive glad for dig hvis du vælger brugt. For miljøets skyld er det nemlig altid bedst at købe en brugt model.

Såfremt det er miljøet der skal afgøre hvad du skal købe, så bør du helt sikkert købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*