Altmuligt > Hvidevarer > Komfurer > Induktionskomfurer

Det bedste induktionskomfur i 2021

Mads Phikamphon

Alle induktionskomfurene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 8 forskellige induktionskomfurer. SMEG C6IMX9 er det bedste induktionskomfur. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

SMEG C6IMX9

SMEG C6IMX9

🥇 det bedst anmeldte induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

17495 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for induktionskomfur. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 8 liste over de bedst anmeldte induktionskomfurer.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få et af de bedste induktionskomfur til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge induktionskomfur. I listen her går priserne fx. fra 4499,- DKK for det billigste induktionskomfur til 17495,- DKK for det dyreste induktionskomfur.

Såfremt du ikke har pengene klar til dit nyt induktionskomfur, så kan du se på et brugt model.

En del folk går efter et induktionskomfur fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Siemens.

Stik og har du plads nok

Fuldstændig ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal dit nye induktionskomfur en tur i stikkontakten for at virke. Der er nok ikke nogen som regner med du køber en så tung ting i udlandet - men hvis du gør, så skal du lige huske at checke at stikket matcher din stikkontakt.

Som du sikkert har set, så er de forskellige modeller ikke lige store. Nogen er større/mindre end andre, så husk at overveje om du har den nødvendige plads til dit nye induktionskomfur.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste induktionskomfur

For at kunne finde det bedste induktionskomfur, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra store mærker som Siemens.

Efter vi har udvalgt induktionskomfurene har robotten indsamlet 89 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste induktionskomfur.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge induktionskomfur udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Det bedst anmeldte induktionskomfur

Det bedst anmeldte induktionskomfur er SMEG C6IMX9. Lige nu står det til 17495 DKK hos Elgiganten. Uanset et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et dyrt induktionskomfur. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte induktionskomfurer.

SMEG C6IMX9

SMEG C6IMX9

🥇 det bedst anmeldte induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

17495 DKK hos Elgiganten

Fantastisk nok er blot 0% af SMEG C6IMX9 anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Siemens IQ500. Det står lige nu til 8448 DKK hos Wupti.

Siemens IQ500

Siemens IQ500

🥈 det bedst anmeldte billige induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

8448 DKK hos Wupti
8448 DKK hos Elgiganten
8448 DKK hos Whiteaway

Meget usædvanligt er blot 0% af Siemens IQ500 anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner.Vælger du at købe det billige Siemens IQ500 i stedet for SMEG C6IMX9 herover, så kan du spare 9047 DKK. I procenter svarer det til en besparelse på 52%👍 Uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at der ikke er tale om det samme induktionskomfur.

Hvis vi sammenligner det allerbedste induktionskomfur med alle de andre induktionskomfur modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er SMEG C6IMX9 en del bedre anmeldt end alle de andre induktionskomfurer. SMEG C6IMX9 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Siemens IQ500 er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check bare diagrammet herunder (Siemens IQ500 er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor induktionskomfurer at mærket SMEG fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. induktionskomfurer og gaskogeplader.

Det bedste billige induktionskomfur kommer som tidl. nævnt fra Siemens. Siemens klarer sig ligesom SMEG også godt indefor andre produkter. For Siemens fx. kategorier som induktionskomfurer og gaskogeplader.

Induktionskomfurer fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter et induktionskomfur fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste induktionskomfurer fra disse mærker.

Der er klart nok flere store induktionskomfur mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Siemens.

Det bedst anmeldte Siemens induktionskomfur vi har fundet frem til er et Siemens IQ500. Wupti har det or tiden til 8448 DKK.

Siemens IQ500

Siemens IQ500

🥈 det bedst anmeldte billige induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

8448 DKK hos Wupti
8448 DKK hos Elgiganten
8448 DKK hos Whiteaway

Vildt nok er kun 0% af Siemens IQ500 anmeldelserne på triste 1-2 stjerner.De 8 bobler

Ved siden af det bedste induktionskomfur lige herover, så findes der også andre spændende induktionskomfurer. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide induktionskomfurene herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Siemens HL9R4T020U

4.85 stjerner

Lige efter de bedste induktionskomfurer har vi Siemens HL9R4T020U. Det får nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og alletiders er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Det er netop nu til den billigste pris hos Elgiganten, hvor det står til 6499 DKK.Siemens HL9S5E040U Induktionskomfurer

4.75 stjerner

Herefter har vi Siemens HL9S5E040U Induktionskomfurer, der i anmeldelserne får 4.7 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er netop nu til den bedste pris hos Elgiganten, hvor det står til 6499 DKK.Siemens HL9R4T050U

4.64.5 stjerner

Siemens HL9R4T050U får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Wupti. Hos Wupti står det til 11351 DKK.Bosch HLL090020U

4.54.5 stjerner

Bosch HLL090020U får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Wupti. Hos Wupti står det til 7610 DKK.Electrolux EKI6679AOW

4.34.5 stjerner

På listen har vi også Electrolux EKI6679AOW, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Det er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Wupti, hvor det står til 9409 DKK.VOSS ELI23020HV

4.24.5 stjerner

På listen har vi også VOSS ELI23020HV, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Det er netop nu til den bedste pris hos Whiteaway, hvor det står til 4499 DKK.

VOSS ELI23020HV er også det billigste model på denne side.
Læs mere

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte gaskomfur modeller. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Komfurer

Komfurer

Alle de allerbedste komfur modeller. Fremragende komfurer til priser fra 2099 DKK.

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

De allerbedste modeller. Kondenstørretumblere fra 2429 DKK.

Kummefrysere

Kummefrysere

De bedst anmeldte kummefryser modeller. Kummefrysere fra 1499 DKK.

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Alle de allerbedste opvaskemaskine modeller. Fremragende opvaskemaskiner til priser fra 32 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*