Altmuligt > Hvidevarer > Komfurer > Induktionskomfurer

Det bedste induktionskomfur i 2021

Mads Phikamphon

Alle induktionskomfurene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 9 forskellige induktionskomfurer. SMEG C6IMX9 er det bedste induktionskomfur. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

SMEG C6IMX9

SMEG C6IMX9

🥇 det bedst anmeldte induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

12995 DKK hos Whiteaway
16995 DKK hos Elgiganten
16995 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for induktionskomfur. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste over de bedst anmeldte induktionskomfurer.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få et af de bedste induktionskomfur til en god pris.

Hvis dit budget er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig påtænke at købe et brugt induktionskomfur.

Mange går efter et induktionskomfur fra et bestemt mærke. Vi har derfor kigget på de bedste modeller fra store mærker som Siemens.

Stik og det med pladsen

Præcis ligesom med de fleste andre slags hvidevarer, så skal dit induktionskomfur en tur i stikkontakten for at kunne virke. Ingen regner med du køber så stor og tung ting i en udenlandsk butik, men hvis du gør, så bør du nok huske at checke at stikket fungerer sammen med en af dine stikkontakter.

Når du skal finde et induktionskomfur induktionskomfur, så skal du lige være opmærksom på hvorvidt du har plads nok. Ikke alle induktionskomfurer er nemlig lige præcis samme størrelse.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste induktionskomfur

For at kunne finde det bedste induktionskomfur, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra store mærker som Siemens.

Efter vi har udvalgt induktionskomfurene har robotten indsamlet 100 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste induktionskomfur.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge induktionskomfur udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Det bedst anmeldte induktionskomfur

Det bedst anmeldte induktionskomfur er SMEG C6IMX9. Lige nu står det til 12995 DKK (før 16995) hos Whiteaway. Uanset et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et dyrt induktionskomfur. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte induktionskomfurer.

SMEG C6IMX9

SMEG C6IMX9

🥇 det bedst anmeldte induktionskomfur

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

12995 DKK hos Whiteaway
16995 DKK hos Elgiganten
16995 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er blot 0% af SMEG C6IMX9 anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje VOSS ELI23240HV. Det står lige nu til 5499 DKK (før 7999) hos Wupti.

VOSS ELI23240HV

VOSS ELI23240HV

🥈 det bedst anmeldte billige induktionskomfur

4.85 stjerner baseret på 11 anmeldelser

5499 DKK hos Wupti
8249 DKK hos Whiteaway
8499 DKK hos Skousen


Vælger du at købe det billige VOSS ELI23240HV i stedet for SMEG C6IMX9 herover, så kan du spare 7496 DKK. I procenter svarer det til en besparelse på 58%👍 Uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at der ikke er tale om det samme induktionskomfur.

Hvis vi sammenligner det allerbedste induktionskomfur med alle de andre induktionskomfur modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er SMEG C6IMX9 en del bedre anmeldt end alle de andre induktionskomfurer. SMEG C6IMX9 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere VOSS ELI23240HV er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check bare diagrammet herunder (VOSS ELI23240HV er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor induktionskomfurer at mærket SMEG fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. induktionskomfurer og gaskogeplader.

Det bedste billige induktionskomfur kommer som tidl. nævnt fra VOSS. VOSS klarer sig ligesom SMEG også godt indefor andre produkter. For VOSS fx. kategorier som induktionskomfurer og gaskogeplader.

Induktionskomfurer fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter et induktionskomfur fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste induktionskomfurer fra disse mærker.

Der er klart nok flere store induktionskomfur mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Siemens.

Det bedst anmeldte Siemens induktionskomfur vi har fundet frem til er et Siemens IQ500. Wupti har det or tiden til 7768 DKK.

Meget usædvanligt er blot 0% af Siemens IQ500 anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner.De 9 bobler

Ved siden af det bedste induktionskomfur lige herover, så findes der også andre spændende induktionskomfurer. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide induktionskomfurene herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Siemens IQ500

5.05 stjerner

Lige efter de bedste induktionskomfurer har vi Siemens IQ500. Det får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Det er netop nu til den billigste pris hos Wupti, hvor det står til 7768 DKK.Siemens HL9R4T020U

4.85 stjerner

Herefter har vi Siemens HL9R4T020U, der i anmeldelserne får 4.8 ud af 5 stjerner og alletiders er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Det er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Wupti, hvor det står til 7439 DKK.Siemens HL9S5E040U Induktionskomfurer

4.75 stjerner

Siemens HL9S5E040U Induktionskomfurer får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Wupti. Hos Wupti står det til 9799 DKK.Siemens HL9R4T050U

4.64.5 stjerner

Siemens HL9R4T050U får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Wupti, hvor den også er på tilbud. Hos Wupti står det til 9649 DKK.Bosch HLL090020U

4.54.5 stjerner

Bosch HLL090020U ligger med 4.5 stjerner ret godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste induktionskomfurer

Det er netop nu til den billigste pris hos Wupti, hvor det står til 7071 DKK.Bosch HLN39A060U

4.34.5 stjerner

Bosch HLN39A060U ligger med 4.3 stjerner også ganske godt placeret i anmeldelserne, selvom den er lidt udenfor de bedste induktionskomfurer og særdeles godt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Det er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Whiteaway, hvor det står til 4789 DKK.VOSS ELI23020HV

4.24.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også VOSS ELI23020HV, da det i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Det er netop nu til den bedste pris hos Whiteaway, hvor det står til 4499 DKK.

VOSS ELI23020HV er også det billigste model på denne side.
Læs mere

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte gaskomfur modeller. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Komfurer

Komfurer

Alle de allerbedste komfur modeller. Fremragende komfurer til priser fra 2099 DKK.

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

De allerbedste modeller. Kondenstørretumblere fra 2429 DKK.

Kummefrysere

Kummefrysere

De bedst anmeldte kummefryser modeller. Kummefrysere fra 1499 DKK.

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Alle de allerbedste opvaskemaskine modeller. Fremragende opvaskemaskiner til priser fra 32 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*