Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Jagtknive

Den bedste jagtkniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle jagtknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er Helle GT den bedste jagtkniv. Herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre jagtknive.

Helle GT

Helle GT

🥇 den bedst anmeldte jagtkniv

4.75 stjerner baseret på 83 anmeldelser

1469 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god jagtkniv. Vi har derfor udvalgt en masse modeller der får fremragende anmeldelser på nettet.

For hver eneste model har vores robot samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 5 over de bedst anmeldte jagtknive.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste jagtkniv til en god pris.

PS: Sådan finder vi den bedste jagtkniv

For at finde frem til den bedste jagtkniv har vi udvalgt 5 forskellige jagtknive.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 651 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte jagtkniv.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange jagtknive. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste jagtkniv.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge jagtkniv udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste jagtkniv

Bedst anmeldt af jagtknivene er Helle GT. Den står lige nu til 1469 DKK hos Grejfreak. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr jagtkniv. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for jagtknive.

Helle GT

Helle GT

🥇 den bedst anmeldte jagtkniv

4.75 stjerner baseret på 83 anmeldelser

1469 DKK hos Grejfreak

Checker vi Helle GT anmeldelserne, så har vi helt vildt høje 91% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Victorinox 0.8331.MC9. Lige nu står den til 499 DKK hos Fiskegrej.

Victorinox 0.8331.MC9

Victorinox 0.8331.MC9

🥈 den bedst anmeldte billige jagtkniv
🥉 den billigste jagtkniv

4.75 stjerner baseret på 70 anmeldelser

499 DKK hos Fiskegrej
499 DKK hos Grejfreak

Victorinox 0.8331.MC9 anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 92% er på 4-5 stjerner.Den billige Victorinox 0.8331.MC9 koster lige nu 970 DKK mindre end Helle GT herover. Det svarer til du sparer 66%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme jagtkniv.

Hvis vi sammenligner den bedste jagtkniv med alle de andre jagtknive, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Helle GT noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Helle GT er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Victorinox 0.8331.MC9 er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Victorinox 0.8331.MC9 er her de øverste blå barer).Mærket Helle som den bedste jagtkniv kommer fra fremstår også rigtig godt indefor andre typer produkter som jagtknive.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Victorinox. Victorinox klarer sig også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. jagtknive.

5 konkurrenter

Udover den bedste jagtkniv herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode jagtknive. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Helle Gaupe

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de bedste jagtknive har vi Helle Gaupe. I anmeldelserne får den hele 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 879 DKK hos Grejfreak.Victorinox Hunter PRO130 Mm

4.64.5 stjerner

Herefter har vi Victorinox Hunter PRO130 Mm, der i anmeldelserne får 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 702 DKK hos Grejfreak.Helle Fossekallen

3.84 stjerner

Helle Fossekallen er blandt de rigtig godt anmeldte jagtknive, da den får 3.8 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 701 DKK hos Grejfreak.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

Alle de bedste brødknive. Fremragende brødknive fra 89 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedste grøntsagskniv modeller. Grøntsagsknive fra 67 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De allerbedste kokkeknive. Priserne starter på 69 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

Alle de bedste køkkenknive. Fremragende køkkenknive fra 299 DKK.

Steakknive

Steakknive

De bedste steakkniv modeller. Steakknive fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De allerbedste lommeknive. Priserne starter på 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

Alle de bedste foldeknive. Fremragende foldeknive fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

De bedste urtekniv modeller. Urteknive fra 398 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De allerbedste skrælleknive. Priserne starter på 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

Alle de bedste dykkerknive. Fremragende dykkerknive fra 199 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De bedste knivsæt modeller. Knivsæt fra 349 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*