Altmuligt > Elektronik > Juicepressere

Den bedste juicepresser i 2021

Mads Phikamphon

Alle juicepresserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste juicepresser Sage Citrus Press. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Sage Citrus Press

Sage Citrus Press

🥇 den bedst anmeldte juicepresser

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1998 DKK hos ProShop
1999 DKK hos Elgiganten
1999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for juicepresser. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 26 liste over de bedste juicepressere.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der passer til det du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye juicepresser til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge juicepresser. Her i vores liste går priserne fx. fra 50,- DKK for den billigste juicepresser til 3499,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en juicepresser fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Philips.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har de fleste juicepressere et batteri som du skal holde opladt for at du får noget ud af maskineriet.

Hvis der ikke følger nogle batterier med til den model du vælger, så skal du nok lige overveje om du evt. skal købe batterier med samtidigt med at du køber din nye juicepresser. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du modtager din nye juicepresser.

PS: Hvordan vi finder den bedste juicepresser

For at finde den bedste juicepresser har vi udvalgt 26 forskellige modeller fra store mærker som Philips.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 8.406 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte juicepresser.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange juicepressere. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste juicepresser.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste juicepresser

Bedst anmeldt af juicepresserne er Sage Citrus Press. Lige nu står den til 1998 DKK hos ProShop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr juicepresser. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for juicepressere.

Sage Citrus Press

Sage Citrus Press

🥇 den bedst anmeldte juicepresser

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1998 DKK hos ProShop
1999 DKK hos Elgiganten
1999 DKK hos Coop

Ser vi på Sage Citrus Press anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Fiskars FF. Lige nu står den til 50 DKK (før 158) hos Amazon UK. Det må siges at være en noget andet pris end Sage Citrus Press ovenfor.

Fiskars FF

Fiskars FF

🥈 den bedst anmeldte billige juicepresser
🥉 den billigste juicepresser

4.85 stjerner baseret på 15 anmeldelser

50 DKK hos Amazon UK
77 DKK hos Kitchentime

Fiskars FF anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Den billige Fiskars FF koster 1948 DKK mindre end Sage Citrus Press herover. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 97%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to juicepressere ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste juicepresser med alle de andre juicepressere, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Sage Citrus Press virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Sage Citrus Press er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Fiskars FF er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram. Fiskars FF er her de blå barer.Mærket Sage som den bedste juicepresser kommer fra fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. juicepressere og multicookere.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige juicepresser fra Fiskars. Fiskars fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. juicepressere og multicookere.

Juicepressere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en juicepresser fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor juicepressere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Philips.

Kigger vi på Philips juicepressere modellerne, så er den bedst anmeldte Philips HR1916/70. Elgiganten har den lige nu til 1199 DKK.10 konkurrenter

Udover den bedste juicepresser herover, så findes der også en sjat andre gode juicepressere. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
OBH Prestige 6749

4.85 stjerner

Lige efter de bedste juicepressere har vi OBH Prestige 6749. I anmeldelserne får den hele 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 579 DKK.Philips HR1916/70

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Philips HR1916/70 4.7 stjerner, så den er også tæt på de bedste juicepressere

Netop nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1199 DKK.Philips HR1836

4.54.5 stjerner

Philips HR1836 får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 88% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 599 DKK.Braun J500 BK

4.54.5 stjerner

Braun J500 BK får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 88% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 925 DKK.Princess Master Juicer Citrus Press Stainless Steel

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi også Princess Master Juicer Citrus Press Stainless Steel, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 89% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 542 DKK.Kuvings Witt By B6200S Silver

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi også Kuvings Witt By B6200S Silver, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 2199 DKK.Sage Nutri Juicer Cold XLSJE830BSS

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Sage Nutri Juicer Cold XLSJE830BSS, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 3499 DKK.Philips HR1922/20

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Philips HR1922/20, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1299 DKK.Philips VivaCollection Juicer HR1863/20

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Philips VivaCollection Juicer HR1863/20, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1199 DKK.Bosch MES3500

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Bosch MES3500, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 85% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 699 DKK.Flere juicepressere

Udover de fremragende juicepresser modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har checket anmeldelser for har vi samlet i listen herunder.

4.3Bosch MES25A0
4.3Philips Viva Collection Juicer /00
4.2Severin Helautomatisk
4.2Russell Hobbs Slow Juicer
4.2Russell Hobbs 3-I-1 Juicer
4.0Sandstrøm Slow Juicer
3.8Cilio Rustfri Stål
3.8Philips HR1949/20
3.7Princess Slow Juicer 200W Stort Hål
3.6BioChef Atlas Juicer
3.2LURch Green Power Bær
3.0Bosch MES4010

Læs mere

Pålægsmaskiner

Pålægsmaskiner

De bedste pålægsmaskine modeller. Pålægsmaskiner fra 249 DKK.

Vakuumpakkere

Vakuumpakkere

De allerbedste vakuumpakkere. Vakuumpakkere fra 197 DKK.

Foodprocessore

Foodprocessore

De bedste foodprocessore. Foodprocessore fra 322 DKK.

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

De bedste køkkenmaskine modeller. Køkkenmaskiner fra 195 DKK.

Sodavandsmaskiner

Sodavandsmaskiner

De allerbedste sodavandsmaskiner. Sodavandsmaskiner fra 399 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*